- 10 Ağustos 2013
- 2.320
- 1.719
- 333
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #4.781
hadi bakalım inşallahYumurtlucam ben büyümeye başladım sen hazırlıklarını yap diyor Venevcim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi bakalım inşallahYumurtlucam ben büyümeye başladım sen hazırlıklarını yap diyor Venevcim
Pco olanlarda ilacla cok sayida yumurta buyuyebiliyor, bunun da farkli riskleri olabilir o yuzden her doktor yanasmayabilir. Herkes ilac kullanmiyor tabi ki, bu kac aydir deneyip sonuc alamadiginla ilgili…Selam arkadaslar
Bende de pco var dr bana hic klomen famera falan vermedi sdce vitmn verdi herkes bu sekilde ilaclarmi kullaniyor bu sekilde normal ilacsiz hamile kalan oldumu hic acaba pcoda ilacsiz hamile kalmak sıkıntılı mi oluyorki
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar betam 35 çıktı 2 gün önce 8 di iyi mi anlamadım bugün iğnenin 13.günü
Anladm bende kist cok cikiyordu eskiden belki oyuzden ilk ilac vermedi bilmiyorum uc ay vitmn kllan dedi sinra tekrr gorusuruz dedi ama baktm herkes ilac igne vs demekki var bildigi bakalmPco olanlarda ilacla cok sayida yumurta buyuyebiliyor, bunun da farkli riskleri olabilir o yuzden her doktor yanasmayabilir. Herkes ilac kullanmiyor tabi ki, bu kac aydir deneyip sonuc alamadiginla ilgili…
Ayy masallah çok güzel yaa insallah sağlıkla kucağınıza geleceği zamanları da duyar çok mutlu oluruz. Hayirli olsun tekrardan Allah sağlık versinCanım çok teşekkür ederim gebelik 6 ay kendiliğinden oluşmadı canım,
Bende pko var yumurtalarım yeterli büyüklüğe gelmiyor klomen kullandığım ilk sefer hamile kaldım ama kalp atışı duyamadım eylulde kurtaj oldum sonrasında aralıkta tekrardan klomen tedavisine başladık olmadı bu sefer doktorum rahim filmi istedi temiz çıktı bir yandan klomen kullanıyorum bir yandan prolaktinim 70 çıktı derken 2 yumurtam gelişti biri sağda biri solda doktorum çatlama iğnesi verdi 1 hafta ilişki olsun dedi gün aşırı ben pazar günü iğneyi oldum pazartesi salı çarşamba değerlendirdim birde cuma ,cumartesi doktora gittim doktorum çatlamış garanti olsun bu akşamıda değerlendir dedi başladım iğne etkisi olsada gebelik testi yapmaya benim çift çizgim ilklerde azaldı ama hiç tek çizgiye düşmedi sonra bende bir ağrı sağ kasığımın ağrısı kalça kemiğime vuruyor ölüyorum üşüme sırt ağırısı dedim koronayım test yaptırdım negatif sonra gittim kan verdim 11.gün ovitrellenın değer 8 bugünde 13.gün 35 çıktı cnm ama hiç ilk hamileliğimdeki gibi değildi her hamilelikte farklıymış demekki dedim belirtiler
Dun oyle yaptim çok pişmanımMonodoks tetradox aynı zaten canım, isimleri farklı. İçip yatma sakın,
Teşekkür ederim cnmHayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah
Çok teşekkür ederimAyy masallah çok güzel yaa insallah sağlıkla kucağınıza geleceği zamanları da duyar çok mutlu oluruz. Hayirli olsun tekrardan Allah sağlık versin
Ovv kavrulmuşsundur çok fena o ilaç. Mutlaka tıka basa yemek yiyip 2 bardak su ile içDun oyle yaptim çok pişmanım
Klomen hayatinda o gune kadar kisti olmamis bende bile kist yapti. Aynen doktorun vermediyse bir bildigi vardir :)Anladm bende kist cok cikiyordu eskiden belki oyuzden ilk ilac vermedi bilmiyorum uc ay vitmn kllan dedi sinra tekrr gorusuruz dedi ama baktm herkes ilac igne vs demekki var bildigi bakalm
yalnız değilsin bu bende de var Selizim diyorum neysee yakındır benimde kalmam diye kendi kendimi telkin ediyorumLiseden bir arkadaşım vardı, çok muhabbetimiz yok ama takipleşiyorduk. Liseden evlenip çocuk sahibi olmayan ikimiz vardık. Onun da çocuğu yok demek ki çok geç kalmadım diye kendimi telkin ediyordum hep. Az önce doğum tebrik kartlarını paylaşmış. Hiç çaktırmadan doğurmuş resmen. Bir miktar bunalıma girebilirim sanırım artık
Himmm anladim olabilir demekki kisiye gore muamele yapiyorlr belki bna bir zaman sonra b plani olabilir tamam cnm tsklerKlomen hayatinda o gune kadar kisti olmamis bende bile kist yapti. Aynen doktorun vermediyse bir bildigi vardir :)
Hayırlı sonuçlar alırsınız inşaAllahBenimde yumurtam bitmiş folikulumde azmış amh ta zaten 0.79 prp yapılacak sonra tup bebek
Aaaa, birisi de bana tüp bebek yapalım dese başlasak işlere ya, ipin ucundan tutmak daha iyi, böyle nereye kadar. Ne dedi doktorun.? Süreç ne zaman başlıyor?Benimde yumurtam bitmiş folikulumde azmış amh ta zaten 0.79 prp yapılacak sonra tup bebek
Adetim baslicak bitecek o sıraya kadar ilaç 1tane verdi bir suru bitkusoyledi onları icicem vs bir suru sey verdi sonra prp yapcak sonra tup bebek dediAaaa, birisi de bana tüp bebek yapalım dese başlasak işlere ya, ipin ucundan tutmak daha iyi, böyle nereye kadar. Ne dedi doktorun.? Süreç ne zaman başlıyor?
AminnnnHayırlı sonuçlar alırsınız inşaAllah
İnşallah canım pazartesiye randevu verdiler gidicemAy inşallah hiçbir şey çıkmaz tertemiz bir film olur canım
Hadi bakalım hayırlı olsun kuzum, sorunsuz başlasın ve devam etsin sürecin inşallahAdetim baslicak bitecek o sıraya kadar ilaç 1tane verdi bir suru bitkusoyledi onları icicem vs bir suru sey verdi sonra prp yapcak sonra tup bebek dedi