Canım çok teşekkür ederim
gebelik 6 ay kendiliğinden oluşmadı canım,
Bende pko var yumurtalarım yeterli büyüklüğe gelmiyor klomen kullandığım ilk sefer hamile kaldım ama kalp atışı duyamadım eylulde kurtaj oldum sonrasında aralıkta tekrardan klomen tedavisine başladık olmadı bu sefer doktorum rahim filmi istedi temiz çıktı bir yandan klomen kullanıyorum bir yandan prolaktinim 70 çıktı derken 2 yumurtam gelişti biri sağda biri solda doktorum çatlama iğnesi verdi 1 hafta ilişki olsun dedi gün aşırı ben pazar günü iğneyi oldum pazartesi salı çarşamba değerlendirdim birde cuma ,cumartesi doktora gittim doktorum çatlamış garanti olsun bu akşamıda değerlendir dedi başladım iğne etkisi olsada gebelik testi yapmaya benim çift çizgim ilklerde azaldı ama hiç tek çizgiye düşmedi sonra bende bir ağrı sağ kasığımın ağrısı kalça kemiğime vuruyor ölüyorum üşüme sırt ağırısı dedim koronayım test yaptırdım negatif sonra gittim kan verdim 11.gün ovitrellenın değer 8 bugünde 13.gün 35 çıktı cnm ama hiç ilk hamileliğimdeki gibi değildi her hamilelikte farklıymış demekki dedim belirtiler