Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Izmır funda gode canim regl den 1 hafta once gel dediler görüşmeye gidicem ne zaman nasıl başlarız bakalim inşallah herşey güzel olur
İnşallaaah.. kan testleri falan isteyecek büyük ihtimalle bir yandan da çok heyecanlı yaa funda gödeyi çok duydum inşallah su gibi akar sürecin, kolaylıkla pozitif haberini alırsın canım sen arada yaz bana belki ben de gaza gelirim

Ne okul tercihi kuzu, sen ne yapiyorsun??
Yine bir kanama oldu arada, ara ara lekelenmeler de oluyor malesef Yatarak devam ben
Oyyy sağlıkla kucağına almanı nasip etsin Allahım, korusun bebişimizi de annesini de

Ben sınıf öğretmeniyim kuzum, Yalova'ya eş durumu istedim.. Salı günü belli olacak bakalım

Kuzu bende duydum onu.. Gittik eşimle hatta ziyarete.. İnciri de aldım var hatta hala yanımda bizde vesile olmadı ama senin vesilen olsun inşallah.. Bu yolda her şey mübah denemediğim şey kalmadı benim

Kuzu bende duydum onu.. Gittik eşimle hatta ziyarete.. İnciri de aldım var hatta hala yanımda bizde vesile olmadı ama senin vesilen olsun inşallah.. Bu yolda her şey mübah denemediğim şey kalmadı benim
Ya ciddi misin aynen bu yolda hersey mubah sonuçta niyet önemli , olsun yA düşünüp gitmeniz bile guzel olmuş masalllaj baya meşhurmuş yA orası

Hahaha tamam kuzum kan test vs hazırladım ben herşeyi hazır gidicem inşallah

Ayy cok heyecanli, haber et mutlaka
Zaten 17 ye kadar pipi gormedigine gore kiz olmasi yuksek ihtimal

Sag ol canim insallah

Dun pikti bugün silinmeye başladı
ama hala koyu
değerlendirdik aksam
ama catladi yani sag taraf tüm gun agridi perttim
pek akinti yoktu
mfk günleri de bitti
bundan sonra napsam acaba 2 güne bir mi sizce

Bir de dün pozitifti ovu bugün catladi progesteron testini perşembe mi vermeli cuma mi
Anladığım kadarıyla perşembe oluyor sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…