• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sagol kuzum💞🙏🏻
Heyecan kaybetme kuzumm, yani kafandan atabiliyorsan at tabi herkes iyi oldugunu soyluyor (nasil yapilabiliyor ben bilmiyorum🙈) ama en azindan belli sıklıkta iliskiyi ihmal etme🙏🏻🥰 siz mfk denediniz mi?
Denemediği ne kaldı tinnoş de kalmadı bebeğimm😄😄 bakalımm hallecezz inşAllah kuzum mfk denendi ovülasyona başladım Son zamanlarda adet gecikmesi yaşıyorum merak ettiğim için yapacağım kuzum🥰🥰🥰

Buralardayım kuzucum 🌸 grup bu aralar baya bi sakin. Bu arada Hayırlı cumalar herkese. Rabbim gönlünüzden geçen ne niyetiniz varsa cumanın yüzü suyu hürmetine kabul etsin inşallah 🤲🏻 🥰

Mfk günlerini deneyim dedim bu ay.
bugün yumurtlama ovu testim birden pik oldu
Ama degerlendirmicem
Degerlendirmem gereken mfk günüm yarın
karnımda hafif hafif ağrıyor
yine 12.gun yine yumurtlama
bu yumurtalar ne erken çatlıyor ya sonra ise yaramıyor
işte amh dusuklugunun sonucu hayirlisi
Hayırlısı olsun kuzu..
Hiç öyle moralini bozma, hiç belli olmaz..
Amh düşük olmasına rağmen tüp bebek sonrası gebelik elde eden çok, bence sağlıksız yumurtalar önden toplandığı için arkadan sağlıklı gelme ihtimali artıyor.
Sen düzenini değiştirme ama inancını da kaybetme💕

Nedeni neydi bilmiyorum ama transfer esnasında çok zorlandım doktorum geçmişte bir enfeksiyon yaşadığımı ve bundan kaynaklı bir direnç oluştuğunu söylemişti direnci açtı transferi yaptı. Ama araştırdığıma göre tüp bebekte tuplerde tıkanıkllık vs yoksa enfeksiyon dış gebeliğe neden oluyormuş ve tüp bebekte dış gebelik ihtimali normale oranla daha fazlaymış.
Evet çünkü transferde yerleştirilen yer rahimin en üstüne yakın yani bakınca tüplere de yakın oluyor. Konulduğu gibi de oraya tutunmuyor, hareket ederek en uygun yeri arıyor.
Tutunduğu yer sadece besin açısından önemli, yerini bulana kadar besin kaynağına doğru hareket ediyor.
Sebebi tam bulunamamış ama en güvenli yer olarak orayı görmüş olabilir…

Kiz belki yanilticidir ultrason goruntusu, hemen sey etme🤣

Ay koptum gercekten😂🤣😂 seni cok iyi anliyorum. MaviSasa234 MaviSasa234 yazmisti hamilelik bana cok iyi geldi bi dinginlik, sakinlik getirdi diye de, icimden vay be bende niye tam tersi acaba belki daha basindayim diyedir demistim🙈 ama goruyorum ki zamandan bagimsiz hormonlar farkli tepkiler yaratabiliyor🤣 ben de sana benziyorum ara ara herseye sarasim geliyor 🙈 Git kiz tabi Praga da, gezebiliyorken neden gitmeyecekmissin
Kuzu ben hiperaktifim..
Eşimi karşılarken sürekli müzikler saçma sapan danslar…
Enerjim bitmiyordu..
Şimdi bebe bütün enerjimi aldı, daha sakinim. Taş yerinde ağır misali oturuyorum kalmıyorum…
Eşim ile tartışmaya girmeyi sevmezdim..
Şimdi ben arkamdan demiş ki çok sinirli..
Sinirli değil biriktirmiş diyorum😄
Eşime karşı tahammülüm azaldı ama iyi de oldu, çok üstüme gelmiyor. O da artık nazlı bebe değil…
Belki ondan evliliğimizde sakin geçiyor…

Kızlar hormon testleri için kadın doğuma gideceğim.

Benim reglim 3 gün siyah leke geldikten sonra kırmızı geliyor.
Adetin 3. Günü doktora gidip tahlillerin yapiasi için, siyah lekelenmeyi mi saymalayilm, kırmızının 3. Günü mü gitmeliyim 🤔
Lekelenme geldiği gün 1. Gün…
Tüp bebekte aktif kanma başladığı zaman 1.gün kabul ediyorlar…

Kuzum ben yerleşme, okul tercihleri şu bu koşturup duruyorum..
Sen nasılsın nasıl gidiyor.lekelenme devam etmiyor artık dimi 🥰
Ne okul tercihi kuzu, sen ne yapiyorsun??
Yine bir kanama oldu arada, ara ara lekelenmeler de oluyor malesef🙈 Yatarak devam ben 🙌🏻
Gerçekten mi 😲
Kız o iğne başı serçe parmak kadar var
Ay kiz simdi hatirladim. Ben o igne basini kullanmiyordum. Harici kahverengi kucuk igne baslarindan almistim, onlari takip onunla yapiyordum kendi ignesiyle yapmiyordum. Sen de oyle yap 😄👍🏻
Denemediği ne kaldı tinnoş de kalmadı bebeğimm😄😄 bakalımm hallecezz inşAllah kuzum mfk denendi ovülasyona başladım Son zamanlarda adet gecikmesi yaşıyorum merak ettiğim için yapacağım kuzum🥰🥰🥰
Adet gecikmesi iyidir, rahim kendini gebelige hazirliyor derler. Hadi insallah kuzum🙏🏻🙏🏻💞💞
Kuzu ben hiperaktifim..
Eşimi karşılarken sürekli müzikler saçma sapan danslar…
Enerjim bitmiyordu..
Şimdi bebe bütün enerjimi aldı, daha sakinim. Taş yerinde ağır misali oturuyorum kalmıyorum…
Eşim ile tartışmaya girmeyi sevmezdim..
Şimdi ben arkamdan demiş ki çok sinirli..
Sinirli değil biriktirmiş diyorum😄
Eşime karşı tahammülüm azaldı ama iyi de oldu, çok üstüme gelmiyor. O da artık nazlı bebe değil…
Belki ondan evliliğimizde sakin geçiyor…
Hmm simdi anladim sendeki sakinligi😄
Hormonal tepkiler acisindan bizden cok da farkin yokmus 😂🙈

Cookk geçmiş olsun canım.
Bende doğal yolla dış gebelik yaşadım tüpe hazirlanirken..
Nasip, yani doktorlar net bişey diyemiyor.
Sperm kaynaklı olabilir yunurta kalitesizliği olabilir ,enfeksiyon vs ya da hiç sebepsiz olabilir dediler.
Tüp bebekte de oluyormuş bende onu doktor ile görsunce öğrendim.
İnşallah bu sefer sağlıkla ilerlesin canım hamileliğin içini ferah tut aynısı olacak diye birşey yok ♥️🤲
Amin inşallah içimi ferahlattın inşallah 🥰❤️
Rabbim sana ve bu acıyı yaşayan herkese bu acıyı tekrar yaşatmasın sağlıkla tutunsunlar sağlıkla doğsunlar bebişlerimiz🤲🏻🌸

Ay kiz simdi hatirladim. Ben o igne basini kullanmiyordum. Harici kahverengi kucuk igne baslarindan almistim, onlari takip onunla yapiyordum kendi ignesiyle yapmiyordum. Sen de oyle yap 😄👍🏻
Hahaha desene kurbanlık koyun gibi deneme tahtası olucaz iyice 🤣
Neyse 1 tanesini denetim kendi iğnesi ile olmazsa dediğin gibi yaparım. Eczaneye gider isterim
Sonu güzel olsun da cefasını çekmeye de razıyım 😍

Hahaha desene kurbanlık koyun gibi deneme tahtası olucaz iyice 🤣
Neyse 1 tanesini denetim kendi iğnesi ile olmazsa dediğin gibi yaparım. Eczaneye gider isterim
Sonu güzel olsun da cefasını çekmeye de razıyım 😍
Bence hic kendine bosuna iskence yapma. Al minik igne uclarindan, rahat rahat yap…

Amin inşallah içimi ferahlattın inşallah 🥰❤️
Rabbim sana ve bu acıyı yaşayan herkese bu acıyı tekrar yaşatmasın sağlıkla tutunsunlar sağlıkla doğsunlar bebişlerimiz🤲🏻🌸
Aminnnn🌼
Hiç eskiye takılıp kalma mevlam neylerse güzel eyler.. işte herkesin bir imtihanı var hayatta, inşaallah sabırla geçebilenlerden olalım.
İnsallaahh bundan sonraki hamileliğimiz sağlıkla olsun .hayırlı evlatlar nasip etsin Allah'ım ❤🤲

Bence hic kendine bosuna iskence yapma. Al minik igne uclarindan, rahat rahat yap…
Daha ne zaman kullanıcaz belli değil belkide kullanmıycam reçete olarak onu verdi aam tarlusal kullan dedi. Anlamadım.
İlacı da yana yakına arayıp zor bulmuştum. Tarlusal bile erken başladık doktor normalde 5 6 gün sonra başlanır ama sana şimdiden başlıycam bir yumurta kalmış içerse dedi.
Kullanmazsam çok kızarım doktora çok para verdim cetrotide da bulmaya çalışmak ta ayrı bir emek 🤣 hemşire dedi hastanın cetrotide varmış diye oda sen tarlusal yaz dedi

Daha ne zaman kullanıcaz belli değil belkide kullanmıycam reçete olarak onu verdi aam tarlusal kullan dedi. Anlamadım.
İlacı da yana yakına arayıp zor bulmuştum. Tarlusal bile erken başladık doktor normalde 5 6 gün sonra başlanır ama sana şimdiden başlıycam bir yumurta kalmış içerse dedi.
Kullanmazsam çok kızarım doktora çok para verdim cetrotide da bulmaya çalışmak ta ayrı bir emek 🤣 hemşire dedi hastanın cetrotide varmış diye oda sen tarlusal yaz dedi
1 tane mi Cetrotide aldın peki?
Ben bi 8-9 gün her akşam vurmuştum onu
dur bakalım belki sonlarda vurdurur sana da..

Kuzum buralardayim ben ya cok giremiyorum yogun yorgun geçiriyorum günlerimi 🥰 bebito agirlastirdi beni sen nasılsın bebis iyi mi
oyy sen baya 26 haftalık olmuşsun yahuu 🥰 sen artık bebişin hareketlerini filan herşeyi hissediyorsundur :KK68:
ay darısı başıma inşallah çok hoşuma gidiyor böyle ilerlemiş haftaları görünce. gebelik haberini verdiğin günü çok net hatırlıyorum :)
iyiyim ben de kuzum çok şükür, daha yolun çok başındayım inşallah sizlerinki gibi sağlıkla ilerlerim :dua:

Back