Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sagol kuzum
Heyecan kaybetme kuzumm, yani kafandan atabiliyorsan at tabi herkes iyi oldugunu soyluyor (nasil yapilabiliyor ben bilmiyorum) ama en azindan belli sıklıkta iliskiyi ihmal etme siz mfk denediniz mi?
Denemediği ne kaldı tinnoş de kalmadı bebeğimm bakalımm hallecezz inşAllah kuzum mfk denendi ovülasyona başladım Son zamanlarda adet gecikmesi yaşıyorum merak ettiğim için yapacağım kuzum

Buralardayım kuzucum grup bu aralar baya bi sakin. Bu arada Hayırlı cumalar herkese. Rabbim gönlünüzden geçen ne niyetiniz varsa cumanın yüzü suyu hürmetine kabul etsin inşallah

Hayırlısı olsun kuzu..
Hiç öyle moralini bozma, hiç belli olmaz..
Amh düşük olmasına rağmen tüp bebek sonrası gebelik elde eden çok, bence sağlıksız yumurtalar önden toplandığı için arkadan sağlıklı gelme ihtimali artıyor.
Sen düzenini değiştirme ama inancını da kaybetme

Evet çünkü transferde yerleştirilen yer rahimin en üstüne yakın yani bakınca tüplere de yakın oluyor. Konulduğu gibi de oraya tutunmuyor, hareket ederek en uygun yeri arıyor.
Tutunduğu yer sadece besin açısından önemli, yerini bulana kadar besin kaynağına doğru hareket ediyor.
Sebebi tam bulunamamış ama en güvenli yer olarak orayı görmüş olabilir…

Kuzu ben hiperaktifim..
Eşimi karşılarken sürekli müzikler saçma sapan danslar…
Enerjim bitmiyordu..
Şimdi bebe bütün enerjimi aldı, daha sakinim. Taş yerinde ağır misali oturuyorum kalmıyorum…
Eşim ile tartışmaya girmeyi sevmezdim..
Şimdi ben arkamdan demiş ki çok sinirli..
Sinirli değil biriktirmiş diyorum
Eşime karşı tahammülüm azaldı ama iyi de oldu, çok üstüme gelmiyor. O da artık nazlı bebe değil…
Belki ondan evliliğimizde sakin geçiyor…

Lekelenme geldiği gün 1. Gün…
Tüp bebekte aktif kanma başladığı zaman 1.gün kabul ediyorlar…

Kuzum ben yerleşme, okul tercihleri şu bu koşturup duruyorum..
Sen nasılsın nasıl gidiyor.lekelenme devam etmiyor artık dimi
Ne okul tercihi kuzu, sen ne yapiyorsun??
Yine bir kanama oldu arada, ara ara lekelenmeler de oluyor malesef Yatarak devam ben
Gerçekten mi
Kız o iğne başı serçe parmak kadar var
Ay kiz simdi hatirladim. Ben o igne basini kullanmiyordum. Harici kahverengi kucuk igne baslarindan almistim, onlari takip onunla yapiyordum kendi ignesiyle yapmiyordum. Sen de oyle yap
Denemediği ne kaldı tinnoş de kalmadı bebeğimm bakalımm hallecezz inşAllah kuzum mfk denendi ovülasyona başladım Son zamanlarda adet gecikmesi yaşıyorum merak ettiğim için yapacağım kuzum
Adet gecikmesi iyidir, rahim kendini gebelige hazirliyor derler. Hadi insallah kuzum
Hmm simdi anladim sendeki sakinligi
Hormonal tepkiler acisindan bizden cok da farkin yokmus

Amin inşallah içimi ferahlattın inşallah
Rabbim sana ve bu acıyı yaşayan herkese bu acıyı tekrar yaşatmasın sağlıkla tutunsunlar sağlıkla doğsunlar bebişlerimiz

Ay kiz simdi hatirladim. Ben o igne basini kullanmiyordum. Harici kahverengi kucuk igne baslarindan almistim, onlari takip onunla yapiyordum kendi ignesiyle yapmiyordum. Sen de oyle yap
Hahaha desene kurbanlık koyun gibi deneme tahtası olucaz iyice
Neyse 1 tanesini denetim kendi iğnesi ile olmazsa dediğin gibi yaparım. Eczaneye gider isterim
Sonu güzel olsun da cefasını çekmeye de razıyım

Hahaha desene kurbanlık koyun gibi deneme tahtası olucaz iyice
Neyse 1 tanesini denetim kendi iğnesi ile olmazsa dediğin gibi yaparım. Eczaneye gider isterim
Sonu güzel olsun da cefasını çekmeye de razıyım
Bence hic kendine bosuna iskence yapma. Al minik igne uclarindan, rahat rahat yap…

Amin inşallah içimi ferahlattın inşallah
Rabbim sana ve bu acıyı yaşayan herkese bu acıyı tekrar yaşatmasın sağlıkla tutunsunlar sağlıkla doğsunlar bebişlerimiz
Aminnnn
Hiç eskiye takılıp kalma mevlam neylerse güzel eyler.. işte herkesin bir imtihanı var hayatta, inşaallah sabırla geçebilenlerden olalım.
İnsallaahh bundan sonraki hamileliğimiz sağlıkla olsun .hayırlı evlatlar nasip etsin Allah'ım ❤

Bence hic kendine bosuna iskence yapma. Al minik igne uclarindan, rahat rahat yap…
Daha ne zaman kullanıcaz belli değil belkide kullanmıycam reçete olarak onu verdi aam tarlusal kullan dedi. Anlamadım.
İlacı da yana yakına arayıp zor bulmuştum. Tarlusal bile erken başladık doktor normalde 5 6 gün sonra başlanır ama sana şimdiden başlıycam bir yumurta kalmış içerse dedi.
Kullanmazsam çok kızarım doktora çok para verdim cetrotide da bulmaya çalışmak ta ayrı bir emek hemşire dedi hastanın cetrotide varmış diye oda sen tarlusal yaz dedi

1 tane mi Cetrotide aldın peki?
Ben bi 8-9 gün her akşam vurmuştum onu
dur bakalım belki sonlarda vurdurur sana da..

Kuzum buralardayim ben ya cok giremiyorum yogun yorgun geçiriyorum günlerimi bebito agirlastirdi beni sen nasılsın bebis iyi mi
oyy sen baya 26 haftalık olmuşsun yahuu sen artık bebişin hareketlerini filan herşeyi hissediyorsundur
ay darısı başıma inşallah çok hoşuma gidiyor böyle ilerlemiş haftaları görünce. gebelik haberini verdiğin günü çok net hatırlıyorum :)
iyiyim ben de kuzum çok şükür, daha yolun çok başındayım inşallah sizlerinki gibi sağlıkla ilerlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…