• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Izmır funda gode canim regl den 1 hafta once gel dediler görüşmeye gidicem ne zaman nasıl başlarız bakalim 😍 inşallah herşey güzel olur
İnşallaaah.. kan testleri falan isteyecek büyük ihtimalle 😍 bir yandan da çok heyecanlı yaa 😁 funda gödeyi çok duydum inşallah su gibi akar sürecin, kolaylıkla pozitif haberini alırsın canım 🤗 sen arada yaz bana belki ben de gaza gelirim 😁

Ne okul tercihi kuzu, sen ne yapiyorsun??
Yine bir kanama oldu arada, ara ara lekelenmeler de oluyor malesef🙈 Yatarak devam ben 🙌🏻
Oyyy sağlıkla kucağına almanı nasip etsin Allahım, korusun bebişimizi de annesini de 😍🤲🤲

Ben sınıf öğretmeniyim kuzum, Yalova'ya eş durumu istedim.. Salı günü belli olacak bakalım 🤷‍♀️

Kızlar ben sımdı aktif olarak üç başlıktayım
Bu ay basıma bısı geldı anlatıyorum dikkatli okuyun
Mardin’de bi türbe varmıs seyhmus sultan turbe
Neyse vesselam ben simir için doktora gidiyordum
Bizim şirkette şoför arkadaş götürdü benı
Oda bizim oralı
Sonra abla bizim evim oraya da gidicez akrabalar var esenlere bırakmamız lazım dedi
Olur kardesım tamam dedim
Neyse akrabaları bındı
Aralarında baldızı da vardı baldızı üç aylık hamıle
2 kere felan düşük yapmıs
Bide bizim şoför arkadaşın amcasının eşide
vardı konu benden açıldı işte doktor gittiğim felan konuşuldu Kürtçe
Arkadan kadın bana peçeteyr sarılmış 3 tane küçük incir verdi
Kürtçe konuştu tercüme eden de şoförün baldızı oldu
Bu inciri eşim ile birlikte 2 persembe yiyicdm abdest alıp namaz kılıp ılıskıye giricekmısım
Neyse ben aldım cüzdanıma koydum bana abla sakın kaybetme dedi
Neyse aldım
Simir carsmaba oldu persembe de zaten çalışmalara başlıcakrkm annemı aradım böyle böyle diye evet Mardin’de bi türbe dedi çocuğu olmayanlar gidiyormuş
Niyet tabiki de once Allah dan dilemek sonra ermiş insan olduğu için onlar aracı oluyormus annem de Allah sana onları gondermıs kızım dedi
Neyse ben baldınız aradım oda birer tane niyet edip yedikden somra namaz kılıcakmısım dua edip brebarlık olacak dedi bu 2 perşembe oluyormus
Ben kk da da okudum bununşa ılgılı cok yazı
Bide kızı planlar sultan oğlu planlar Şehmus koyuyormuş çocuğunun adını eğer isim konulmuyor ise bile ziyaret de bulunuyormuş
Hiç duydunuz mu yazmak istedim size de
Şirk koşmak değil onlar Allah’a bağlı olan ermiş insanlar olduğu için duana aracı oluyorlar
Kötü yorum yazanlar da olmus kk da ben inanarak yedim rabbim dualarımı kabul etsin
Kuzu bende duydum onu.. Gittik eşimle hatta ziyarete.. İnciri de aldım var hatta hala yanımda 🤭 bizde vesile olmadı ama senin vesilen olsun inşallah.. Bu yolda her şey mübah denemediğim şey kalmadı benim 🤭

Kuzu bende duydum onu.. Gittik eşimle hatta ziyarete.. İnciri de aldım var hatta hala yanımda 🤭 bizde vesile olmadı ama senin vesilen olsun inşallah.. Bu yolda her şey mübah denemediğim şey kalmadı benim 🤭
Ya ciddi misin 😍😍😍😍😍 aynen bu yolda hersey mubah sonuçta niyet önemli , olsun yA düşünüp gitmeniz bile guzel olmuş masalllaj baya meşhurmuş yA orası

İnşallaaah.. kan testleri falan isteyecek büyük ihtimalle 😍 bir yandan da çok heyecanlı yaa 😁 funda gödeyi çok duydum inşallah su gibi akar sürecin, kolaylıkla pozitif haberini alırsın canım 🤗 sen arada yaz bana belki ben de gaza gelirim 😁
Hahaha tamam kuzum kan test vs hazırladım ben herşeyi hazır gidicem inşallah 🤣🤣🤣

maviespumante maviespumante bende buralardayım canım sayfaya hep bakıyorum ama durgundu buralar okuyup çıkıyordum, bugün biraz hareketlenmiş😍 benimde 4 te randevum var cinsiyet için, 2 hafta önce kıza benzetti bakalım bugün ne dicek☺️
Ayy cok heyecanli, haber et mutlaka 😍😍
Zaten 17 ye kadar pipi gormedigine gore kiz olmasi yuksek ihtimal 😍

Hayırlısı olsun kuzu..
Hiç öyle moralini bozma, hiç belli olmaz..
Amh düşük olmasına rağmen tüp bebek sonrası gebelik elde eden çok, bence sağlıksız yumurtalar önden toplandığı için arkadan sağlıklı gelme ihtimali artıyor.
Sen düzenini değiştirme ama inancını da kaybetme💕
Sag ol canim insallah🥰

Dun pikti bugün silinmeye başladı
ama hala koyu
değerlendirdik aksam
ama catladi yani sag taraf tüm gun agridi perttim
pek akinti yoktu
mfk günleri de bitti
bundan sonra napsam acaba 2 güne bir mi sizce

Bir de dün pozitifti ovu bugün catladi progesteron testini perşembe mi vermeli cuma mi
Anladığım kadarıyla perşembe oluyor sizce?

Back