• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir yerde okumustum dis gebelik sperm kalitesi ilgili diyordu, spermin hizi gucu o uzun tup yolunu gecerken bitiyor demis doktorun biri, mantiksiz gelmedi hani bana da . Esinizin degerleri nasil?
Kuzu banada aynını dedi bir doktor.
Yani tüp açık vs bile olsa eğer spermde sorun var ise de dış gebelik oluşabiliyor dedi.
Benim eşimin hiz biraz düşük belkide o yüzden oldu bilemiyorum...
Hızlanması lazım spermlerin 😬🤣

Kuzu banada aynını dedi bir doktor.
Yani tüp açık vs bile olsa eğer spermde sorun var ise de dış gebelik oluşabiliyor dedi.
Benim eşimin hiz biraz düşük belkide o yüzden oldu bilemiyorum...
Hızlanması lazım spermlerin 😬🤣
Kamcilayalim biraz spermleri o zaman 😂 benimkine Ben bol keciboynuzu ozu yedirmistim zorla

Kızlar hormon testleri için kadın doğuma gideceğim.

Benim reglim 3 gün siyah leke geldikten sonra kırmızı geliyor.
Adetin 3. Günü doktora gidip tahlillerin yapiasi için, siyah lekelenmeyi mi saymalayilm, kırmızının 3. Günü mü gitmeliyim 🤔
Bence siyah lekenin ikinci günü git. Hem ona da bir baksın. Çikolata kisti olabilir mi? Daha önce muayene oldun mu

Kızlar ben sımdı aktif olarak üç başlıktayım
Bu ay basıma bısı geldı anlatıyorum dikkatli okuyun
Mardin’de bi türbe varmıs seyhmus sultan turbe
Neyse vesselam ben simir için doktora gidiyordum
Bizim şirkette şoför arkadaş götürdü benı
Oda bizim oralı
Sonra abla bizim evim oraya da gidicez akrabalar var esenlere bırakmamız lazım dedi
Olur kardesım tamam dedim
Neyse akrabaları bındı
Aralarında baldızı da vardı baldızı üç aylık hamıle
2 kere felan düşük yapmıs
Bide bizim şoför arkadaşın amcasının eşide
vardı konu benden açıldı işte doktor gittiğim felan konuşuldu Kürtçe
Arkadan kadın bana peçeteyr sarılmış 3 tane küçük incir verdi
Kürtçe konuştu tercüme eden de şoförün baldızı oldu
Bu inciri eşim ile birlikte 2 persembe yiyicdm abdest alıp namaz kılıp ılıskıye giricekmısım
Neyse ben aldım cüzdanıma koydum bana abla sakın kaybetme dedi
Neyse aldım
Simir carsmaba oldu persembe de zaten çalışmalara başlıcakrkm annemı aradım böyle böyle diye evet Mardin’de bi türbe dedi çocuğu olmayanlar gidiyormuş
Niyet tabiki de once Allah dan dilemek sonra ermiş insan olduğu için onlar aracı oluyormus annem de Allah sana onları gondermıs kızım dedi
Neyse ben baldınız aradım oda birer tane niyet edip yedikden somra namaz kılıcakmısım dua edip brebarlık olacak dedi bu 2 perşembe oluyormus
Ben kk da da okudum bununşa ılgılı cok yazı
Bide kızı planlar sultan oğlu planlar Şehmus koyuyormuş çocuğunun adını eğer isim konulmuyor ise bile ziyaret de bulunuyormuş
Hiç duydunuz mu yazmak istedim size de
Şirk koşmak değil onlar Allah’a bağlı olan ermiş insanlar olduğu için duana aracı oluyorlar
Kötü yorum yazanlar da olmus kk da ben inanarak yedim rabbim dualarımı kabul etsin
Canım böyle bir şey duymadım ancak ben iki kere hamile kalmak için Eyüp Sultan Hz türbesine gittim, orada dua ederken yine Allah a dua ediyorsun ama Allah'ın sevdiği kulu olduğu kişi olduğu için o zaatın hürmetine Rabbim nasip eyle diyorsun ve benim iki bebeğim bu şekilde oldu ilki zaten düşüktü

Canım böyle bir şey duymadım ancak ben iki kere hamile kalmak için Eyüp Sultan Hz türbesine gittim, orada dua ederken yine Allah a dua ediyorsun ama Allah'ın sevdiği kulu olduğu kişi olduğu için o zaatın hürmetine Rabbim nasip eyle diyorsun ve benim iki bebeğim bu şekilde oldu ilki zaten düşüktü
Ya kalp kalbe bu kadar mı karşılıklı olur bende senın diğer başlıkta yazdığın yoruma denk geldım acaba dedim bu kız ne yapıyor ana sen benım yorumuma cevap yazdın :) aynen niyet ederken sultan Şehmus aracılığı ve şifası ilke dedim cok guzel açıklamışsın 2 hamılelık oldj He masallah/ 2 cisi doğdu ama dimi

Ya kalp kalbe bu kadar mı karşılıklı olur bende senın diğer başlıkta yazdığın yoruma denk geldım acaba dedim bu kız ne yapıyor ana sen benım yorumuma cevap yazdın :) aynen niyet ederken sultan Şehmus aracılığı ve şifası ilke dedim cok guzel açıklamışsın 2 hamılelık oldj He masallah/ 2 cisi doğdu ama dimi
Doğdu canım 3. için buralardayım 🤫

Bence siyah lekenin ikinci günü git. Hem ona da bir baksın. Çikolata kisti olabilir mi? Daha önce muayene oldun mu
Bunla ilgili, ve regl dönemi çok baş ağrısı yaşarım bunla ilgili bir kaç sene önce gitmiştim. Bir sorun gorunmemisti. 7 yaşında bir kızım var zaten. Pko var sadece ama çok ileri düzey değil.

4 aydır korunmuyoruz, gebelik olusmayinca bir doktora görünmek istedim.

Malesef devlet Hastanesi'nde randevu zar zor bulduğum için tarihi degistirme imkanım yok. Hormon testi felan yaptırmak istiyorum bu da özelde fazla titacagindan devlete gitmeyi planlamistim.

En iyisi yarın özel bir hastanedeki doktoru arayıp sorayım

Bunla ilgili, ve regl dönemi çok baş ağrısı yaşarım bunla ilgili bir kaç sene önce gitmiştim. Bir sorun gorunmemisti. 7 yaşında bir kızım var zaten. Pko var sadece ama çok ileri düzey değil.

4 aydır korunmuyoruz, gebelik olusmayinca bir doktora görünmek istedim.

Malesef devlet Hastanesi'nde randevu zar zor bulduğum için tarihi degistirme imkanım yok. Hormon testi felan yaptırmak istiyorum bu da özelde fazla titacagindan devlete gitmeyi planlamistim.

En iyisi yarın özel bir hastanedeki doktoru arayıp sorayım
Evet madem öyle sorarak gitmeniz en mantıklısı olur. Tez zamanda kavuşun bebişe ❤️

Espummmm yumurtlamaaa yeni olacak ama heyecanını kaybettiikk sanki😂😂 aman diyim bu dönemleri yatarak değerlendir boşver çiçeğimm iy olun sizz💕💕
Sagol kuzum💞🙏🏻
Heyecan kaybetme kuzumm, yani kafandan atabiliyorsan at tabi herkes iyi oldugunu soyluyor (nasil yapilabiliyor ben bilmiyorum🙈) ama en azindan belli sıklıkta iliskiyi ihmal etme🙏🏻🥰 siz mfk denediniz mi?
Haftaya cumaya randevum var bu hafta aksilik oldu gidemedim bakalim hoca ne zaman başlarsa canim 😍😍😍
Hadi insallah hersey yolunda gitsin bir an evvel baslarsiniz hayirlisiyla🙏🏻🌸😍
Buralardayım kuzu ❤️
Seni sormalı, nasıl geçiyor günler bebişle?
Yatarak geciyor kuzum benim, 13. haftya ulasip biraz icimin rahatlamasi icin bekliyorum, gunler resmen gecmiyor.
Sen napiyorsun? Var mi bir plan, yoksa akista misin? 🥰
Merhabaaaa herkese aranıza yeni katıldım.. 8 aydır deniyoruz fakat yumurtalıklarımda büyüme problemi var bu ay klomen kullanıp ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım. Şuan 9. Gün.. sanırım günler geçmek bilmiyor 😔
Hosgeldin🤗 Hayirlisi olsun insallah tutmustur tedavin ve daha fazla beklemezsin🤗

Back