- 14 Mart 2021
- 8.613
- 9.306
- 148
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #34.961
Iste yumurtlama sonrası mı çatlama sonrası mı ama baktım.nette yumurtlama diyordu ona göre yapamKuzu 1 hafta sonra diye biliyorum ben yanlış olmasın
Progesteron testi niçün veriyorsun kuzucum??Iste yumurtlama sonrası mı çatlama sonrası mı ama baktım.nette yumurtlama diyordu ona göre yapam
Ya ne bilim 21.gun progesteronda yumurta kaliteli mi veya yumurtlamismisin onu anliyon 10uzeriyseProgesteron testi niçün veriyorsun kuzucum??
Not; Bazı konularda hala cahil olmak beni pek bi sevindiriyor
Hmm hadi yaptır bakalım ne çıkacak, inşallah dolu dolu yumurtlamışsındır kuzumYa ne bilim 21.gun progesteronda yumurta kaliteli mi veya yumurtlamismisin onu anliyon 10uzeriyse
doktorlar öyle bi garanti yok diyorda gene de merak ettim
21.gun yani 14.gun genelde yumurtlanir ya ondan 21.gun veriliyor
ama ben 12.gun yumurtluyorum 19.gun vercem öylesine yani Bayadır kan vermedim vitamin falanda bakarım dedim
O farketmez ortalama yumurtlama sonrası 7. Gün anlamlıIste yumurtlama sonrası mı çatlama sonrası mı ama baktım.nette yumurtlama diyordu ona göre yapam
Nasılsın şimdi yoğun mu ?Yine kanama
Yerinde duramıyor sıpa ondanYok cok sukur durdu yine kizlar. Oyle asiri yogun olmuyor ama baya aktif kirmizi kan oluyor boyle regl baslangic gunu gibi ve genelde tek seferlik… 3 gun once yine olmustu, anlamiyorum ki neden oluyorSelizay Tiniminimavihanim ejce TheDandelion
İyi geldiğini duydum fakat kisti olanlar Yapmaması gerekiyormuşKızlar incir yumurtalıklara iyi geliyormuş yumurtlamaya yardımcı oluyormuş bir bilginiz var mı ? Kaynatip suyunu içmek mi daha iyi sadece kendini günde bir yemek mi ?
Aynen kuzum oralarda baya meşhur orası.. Kesinlikle kimin duası üzerimize gelecek hiç belli olmaz.. İnşallah sana vesile olsunnYa ciddi misinaynen bu yolda hersey mubah sonuçta niyet önemli , olsun yA düşünüp gitmeniz bile guzel olmuş masalllaj baya meşhurmuş yA orası
Canım avakado tüket düzenli bol su içYok cok sukur durdu yine kizlar. Oyle asiri yogun olmuyor ama baya aktif kirmizi kan oluyor boyle regl baslangic gunu gibi ve genelde tek seferlik… 3 gun once yine olmustu, anlamiyorum ki neden oluyorSelizay Tiniminimavihanim ejce TheDandelion
Evetttt kızım oluyormuşAyy cok heyecanli, haber et mutlaka
Zaten 17 ye kadar pipi gormedigine gore kiz olmasi yuksek ihtimal
Hadii kız anneleri kervanına hoşgeldin canımEvetttt kızım oluyormuşBende epey inceledim pipi mipi yoktu, kıyafet almaya başlıcam umarım değişmez
Sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallahEvetttt kızım oluyormuşBende epey inceledim pipi mipi yoktu, kıyafet almaya başlıcam umarım değişmez
Hoşbuldum canımmm..erkek senesinde kızçeleri buldukHadii kız anneleri kervanına hoşgeldin canım
Sağol canım Allah razı olsun evet ilk çocuk olcak nasipseSağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah
İlk çocuğun mu canım
Dun pikti bugün silinmeye başladı
ama hala koyu
değerlendirdik aksam
ama catladi yani sag taraf tüm gun agridi perttim
pek akinti yoktu
mfk günleri de bitti
bundan sonra napsam acaba 2 güne bir mi sizce
27 sinde yaa, 1 hafta var dahaYerinde duramıyor sıpa ondansağlıklı olsun da, bir dahaki kontrol ne zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?