- 12 Kasım 2021
- 1.581
- 2.499
- 83
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #34.981
Hadi hayirli olsun kuzuumm Bir kizcemiz daha oluyorEvetttt kızım oluyormuş Bende epey inceledim pipi mipi yoktu, kıyafet almaya başlıcam umarım değişmez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayirli olsun kuzuumm Bir kizcemiz daha oluyorEvetttt kızım oluyormuş Bende epey inceledim pipi mipi yoktu, kıyafet almaya başlıcam umarım değişmez
İyi olmana sevindim27 sinde yaa, 1 hafta var daha
Valla omrumden omur goturuyor boyle boyle
Sağol canım benim Rabbim seninde gönlüne göre versin inşallahHadi hayirli olsun kuzuumm Bir kizcemiz daha oluyor
Ben hsg çekildiğimde doktorum sağda hafif yapışıklık vardı oda açıldı hiçbir sorun yok demişti..hsg den 1.5 yıl sonra kendiliğimden hamile kaldımKızlar şimdi hsgden çıktım iki tüptede hafif yapışıklıklar varmış açtım dedi moralim bozuldu açılan tüpler hamile kalan var mı acaba aranızda diğer ay iğne tedavisine başlıcam
Solda hiçbir yapışıklık yokmuyduBen hsg çekildiğimde doktorum sağda hafif yapışıklık vardı oda açıldı hiçbir sorun yok demişti..hsg den 1.5 yıl sonra kendiliğimden hamile kaldım
Hareketleri hissetmeye başladığında bu sefer sabah aksam yoklama yapıyorsun pişt bi ses ver bakayım nerdesin diye şahsen ben öyleyim27 sinde yaa, 1 hafta var daha
Valla omrumden omur goturuyor boyle boyle
Benim tek tüpüm kapalıydı canim hic bir sekilde sıvı gecisi yoktuKızlar şimdi hsgden çıktım iki tüptede hafif yapışıklıklar varmış açtım dedi moralim bozuldu açılan tüpler hamile kalan var mı acaba aranızda diğer ay iğne tedavisine başlıcam
Hsg ile açıldı mı pekiBenim tek tüpüm kapalıydı canim hic bir sekilde sıvı gecisi yoktu
Hayır canım açılma işlemi yaptırmayı düşündüğüm ay gebelik haberi aldım.Hsg ile açıldı mı peki
Daha öncesinde test yaptınız mı?Bugün ovitrelle sonrası 11. Gün kasık ağrılarım hala devam ediyor ilk günkü kadar şiddetli değil, gögüslerde biraz şiş ve uçları aşırı hassas.. test yapmalımıyım? Karar veremiyorum..
Benim sol tüpümde akış azdı.Hsg ile açıldı mı peki
Benimde akış aZdı işlem sırasında açtılar…Kızlar şimdi hsgden çıktım iki tüptede hafif yapışıklıklar varmış açtım dedi moralim bozuldu açılan tüpler hamile kalan var mı acaba aranızda diğer ay iğne tedavisine başlıcam
Diğer tüple inşallah sağsalim kucağınıza da alırsınızHayır canım açılma işlemi yaptırmayı düşündüğüm ay gebelik haberi aldım.
Hmm siz direk tüp bebeğe mi geçtiniz neden doğal denemediniz acabaBenim sol tüpümde akış azdı.
Hsg sırasında açma işlemi yaptılar.
Sol taraftan olan yumurtlama ile hamile kaldım.
Tüp bebek sürecinde sağ yumurtalıktaki yumurtalar kalitesizdi. Yavaş geliştiler yeterli boyuta gelmediler ve galiba olgun olmayanlar onlardı..
Ben 8 ay önce sonomedde çektirmiştim şimdi başka şehirdeyim kendi doktorum cekti yalnız sonomedde sağ taraf tıkalıydı yine tıkalı çıktıBenimde akış aZdı işlem sırasında açtılar…
Bu yorumunuzu görmeden önce yazmıştım.
Hiç endişelenmeyin açtık dedilerse, yaptırdığınız merkez işin ehli ise açmıştır.
Ben sonomed çektirdim.
Ay sorma, her gun 1 gun daha gecti 1 gun daha gecti durumundayim…İyi olmana sevindim
Endişeler hiç bitmiyor gerçekten benim de 3 Eylül çok uzun geliyor
Canim tikanikligi acamasa daha baska islemler gerekebilirdi ama acilmis zaten ne kadar guzel… belki bu yuzden hamile kalman zordu, simdi cok kolaylasabilir. Moralinin bozulacagi birsey yok yani tam tersi bir sorunu ekarte etmissinKızlar şimdi hsgden çıktım iki tüptede hafif yapışıklıklar varmış açtım dedi moralim bozuldu açılan tüpler hamile kalan var mı acaba aranızda diğer ay iğne tedavisine başlıcam
Ay ne kadar guzel yaaaHareketleri hissetmeye başladığında bu sefer sabah aksam yoklama yapıyorsun pişt bi ses ver bakayım nerdesin diye şahsen ben öyleyim
Ah anlıyorum…Ay sorma, her gun 1 gun daha gecti 1 gun daha gecti durumundayim…
Bir de tup bebek olunca taaa hazirlik evresinden basliyor ya bekleyisler, sanki ben aylaaaardir bu ani yasiyorum gibi, oysa ki daha 8 haftalik
Senin simdi ne kadarlik oldu kuzu?