- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.918
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #34.261
Tebrik ederim…Selamlar kızlarrr
Benim son durumumu hatırlayanlar vardır aranızda. Bilmeyenler için de kısa özet geçeyimen son doktora gittiğim de bana tüp bebeğe başlayalım, vakit kaybetmeyelim demişti. Bende hsg falan çekilmek için yer araştırdım. Tatile gitmiştim dönüşte çekileyim dedim. Ama meğer mucizem benimle beraber gelmiş bile zaten kızlar ben hamileyimmm binlerce kez şükürler olsun Rabbim burdaki bekleyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah özellikle de Tiniminimavihanim ilk senin haberini alırız inşallah kuzum benimmm
Bu profil resmi sana uğurlu gelecek hadi bak buraya yazdımNasil resmim ahahahahaah
Cinsellik yasaklamadı.Ohss de çok riskli imiş aslında.
Sen transferi beklerken mi hamile kalmıştın. Cindellği yasaklaması mı sana
Kaç embriyo oluştu 22 yumurtadan kaç tane donduruldu canım
Aminnnn inşallahTebrik ederim…
İns sağlıkla elimize almak nasip olur…
Çok güzel bir süpriz..
Galiba bu senib müjdeleri böyle gelecek
Darısı inş bekleyen bütün herkesin başına, Rabbim bekletmesin tez vakitte nasip etsin inş
Canım benim daha güzel bir haber olamazdı. Tüm dualarım senin ve bebişin ileMerhaba herkese
Burda uzun bir süredir bebiş beklediğimi herkes biliyor olmalı
Bugün size haberim var cumartesi günü testim pozitif çıktıregl günü biraz geçmişti zaten dün ise kese göründü
10 gün sonra kalp atışı için randevum var bana dua eder misiniz
şimdi haber için etiketleme geliyorrrr uzun bir liste olabilir unuttuklarım olabilir
@zahrada @S_lidya @larissa123karaca3443 @Sohrab MaviSasa234 @Ha-ri @lalalala123 Papatyamveben-Mavi Selizay @Maviesra maviespumante o kadar çok mavi var ki bulamıyorum bir çoğunuz kalındasınız
Insallah kizBu profil resmi sana uğurlu gelecek hadi bak buraya yazdım
Bana trifol diye bir folik asit verecekCinsellik yasaklamadı.
Ama zaten 1 kere falan yapabilmişizdir
Yumurtalar büyüdüğü için ağrın oluyor. En azından benim oldu…
Benim amh 2.60 tı. Bana sadece gonal f 300 iu verdi.
B-12, demir, folik asit, qenzim 10 birde multivitamin iç demişti. Pharmaton aldım.
İğnelere başladıktan 3-4 gün sonra tarlusal verdi, ben dondurulmuş transfer olmak istediğimi söyledim, izin alamıyordum. Cetrotide yerine tarlusal kullandım. Bütçemi de zorlamadı..
Görünün yumurtam 8-9 taneydi. Sağda solda ama arkada 15-16 tane görüyorum sen rahat ol demişti.
Benim sol taraf ilaçlara tepki verdi, sağ taraf daha geç tepki verdi. Orada büyüme daha yavaştı.
O yüzden yumurta toplama süresi uzadı. Ama yumurtalar orantılı büyüdü ve ortalama 20-22 mm olunca toplandı. Sağdakiler de 16-17 mm civarı olabildiler anca..
22 yumurtadan 16 tanesi olgun çıktı. Hepsi döllendi. 5.güne 12 embryo kaldı. 6 tanesi 1. Kaliteydi. Onu söylediler sadcee.. En kötüsü 3aa ydı..
ama bunlara takılma hiç…
Benim dondurulmuş olacağı için hoca toplayabildiği kadar yumurta topladı. O yüzden çok fazla giriş çıkış yaptığını söyledi.
Zaten operasyondan çıkarken ohss olacağımı bildiği için biriken sıvıyı toplamış, gene birikecek ama 3-4 güne geçer dedş.
O zaman bi rahatsız etti, ama geçti çok şükür sıkıntı olmadı.
Bende dostinex verdi, o zorlamıştı beni biraz.. Onu da 5 gün kullandım bıraktım..
maşallaahhhh ne guzel bır haber , cok sevındımmmm...Selamlar kızlarrr
Benim son durumumu hatırlayanlar vardır aranızda. Bilmeyenler için de kısa özet geçeyimen son doktora gittiğim de bana tüp bebeğe başlayalım, vakit kaybetmeyelim demişti. Bende hsg falan çekilmek için yer araştırdım. Tatile gitmiştim dönüşte çekileyim dedim. Ama meğer mucizem benimle beraber gelmiş bile zaten kızlar ben hamileyimmm binlerce kez şükürler olsun Rabbim burdaki bekleyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah özellikle de Tiniminimavihanim ilk senin haberini alırız inşallah kuzum benimmm
Canım çok teşekkür ederim amin inşallahCanım benim daha güzel bir haber olamazdı. Tüm dualarım senin ve bebişin ileSağlıkla kucağına al inşallah
Canım çok sağol, Aminn inşallahmaşallaahhhh ne guzel bır haber , cok sevındımmmm...
hayırlı olsun ınsallah saglıkla kucagına alırsın yavrunu..
bu ay bıseyler yaptın mı yoksa suprız mı oldu :)
Kuzum cok sukur dun geceden beri sanki durmus gorunuyorKalkman riskli ise ev de hemşire çağırabilirsin…
Zor bir süreç ama korkma hiç…
İlaymilay olması lazım, ikizlere hamileydi… 5 ay aktif kanaması oldu, sonra birden kesildi ve toparladı..
@Ilaymilya
Ah canım çok güzel bir haber buKuzum cok sukur dun geceden beri sanki durmus gorunuyorİnsallah bir daha olmaz ya
Ay evet Selizim yaa. Cok korktum dun, onceki kaybim nedeniyle de. Ama su an kesilmesi belki siradan bir kanamadir umudunu verdiAh canım çok güzel bir haber bu
Kontrole gidecek misin canımAy evet Selizim yaa. Cok korktum dun, onceki kaybim nedeniyle de. Ama su an kesilmesi belki siradan bir kanamadir umudunu verdiRabbim ikinci kez sinamasin beni insallah
Ay hadi hayırlı olsun, su gibi aksın sürecinGünaydın kızlar hastaneden aradılar heyet raporum çıkmış
Bu kadar hızlı düşünmemiştim
amin inşallah selizimAy hadi hayırlı olsun, su gibi aksın sürecin
ne guzel bır surpriizzz :)Canım çok sağol, Aminn inşallahRabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin hiç bişey yapmadım. Rutin devam ettim valla sürpriz oldu. Hsg için hazırlanırken haberi aldım şok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?