• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selamlar kızlarrr 🌿
Benim son durumumu hatırlayanlar vardır aranızda. Bilmeyenler için de kısa özet geçeyim 😊 en son doktora gittiğim de bana tüp bebeğe başlayalım, vakit kaybetmeyelim demişti. Bende hsg falan çekilmek için yer araştırdım. Tatile gitmiştim dönüşte çekileyim dedim. Ama meğer mucizem benimle beraber gelmiş bile zaten 🥺 kızlar ben hamileyimmm 🤰 🤲🏻 🤲🏻 🤲🏻 🤲🏻 😢😢 binlerce kez şükürler olsun 🌸 Rabbim burdaki bekleyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah 🤲🏻 özellikle de Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim ilk senin haberini alırız inşallah kuzum benimmm 💜🌸
Tebrik ederim…
İns sağlıkla elimize almak nasip olur…
Çok güzel bir süpriz..
Galiba bu senib müjdeleri böyle gelecek💕
Darısı inş bekleyen bütün herkesin başına, Rabbim bekletmesin tez vakitte nasip etsin inş 🤲🏻

Ohss de çok riskli imiş aslında.
Sen transferi beklerken mi hamile kalmıştın. Cindellği yasaklaması mı sana
Kaç embriyo oluştu 22 yumurtadan kaç tane donduruldu canım
Cinsellik yasaklamadı.
Ama zaten 1 kere falan yapabilmişizdir😄
Yumurtalar büyüdüğü için ağrın oluyor. En azından benim oldu…
Benim amh 2.60 tı. Bana sadece gonal f 300 iu verdi.
B-12, demir, folik asit, qenzim 10 birde multivitamin iç demişti. Pharmaton aldım.
İğnelere başladıktan 3-4 gün sonra tarlusal verdi, ben dondurulmuş transfer olmak istediğimi söyledim, izin alamıyordum. Cetrotide yerine tarlusal kullandım. Bütçemi de zorlamadı..
Görünün yumurtam 8-9 taneydi. Sağda solda ama arkada 15-16 tane görüyorum sen rahat ol demişti.
Benim sol taraf ilaçlara tepki verdi, sağ taraf daha geç tepki verdi. Orada büyüme daha yavaştı.
O yüzden yumurta toplama süresi uzadı. Ama yumurtalar orantılı büyüdü ve ortalama 20-22 mm olunca toplandı. Sağdakiler de 16-17 mm civarı olabildiler anca..
22 yumurtadan 16 tanesi olgun çıktı. Hepsi döllendi. 5.güne 12 embryo kaldı. 6 tanesi 1. Kaliteydi. Onu söylediler sadcee.. En kötüsü 3aa ydı..
ama bunlara takılma hiç…
Benim dondurulmuş olacağı için hoca toplayabildiği kadar yumurta topladı. O yüzden çok fazla giriş çıkış yaptığını söyledi.
Zaten operasyondan çıkarken ohss olacağımı bildiği için biriken sıvıyı toplamış, gene birikecek ama 3-4 güne geçer dedş.
O zaman bi rahatsız etti, ama geçti çok şükür sıkıntı olmadı.
Bende dostinex verdi, o zorlamıştı beni biraz.. Onu da 5 gün kullandım bıraktım..

Tebrik ederim…
İns sağlıkla elimize almak nasip olur…
Çok güzel bir süpriz..
Galiba bu senib müjdeleri böyle gelecek💕
Darısı inş bekleyen bütün herkesin başına, Rabbim bekletmesin tez vakitte nasip etsin inş 🤲🏻
Aminnnn inşallah 🤲🏻🤲🏻 Çok teşekkür ederim canım 🌸 🥰

Merhaba herkese 🥰🥰

Burda uzun bir süredir bebiş beklediğimi herkes biliyor olmalı 🙈
Bugün size haberim var cumartesi günü testim pozitif çıktı 🥳regl günü biraz geçmişti zaten dün ise kese göründü🙏🏻

10 gün sonra kalp atışı için randevum var bana dua eder misiniz🙏🏻
şimdi haber için etiketleme geliyorrrr uzun bir liste olabilir unuttuklarım olabilir 🤭

@zahrada @S_lidya @larissa123 karaca3443 karaca3443 @Sohrab MaviSasa234 MaviSasa234 @Ha-ri @lalalala123 Papatyamveben-Mavi Papatyamveben-Mavi Selizay Selizay @Maviesra maviespumante maviespumante o kadar çok mavi var ki bulamıyorum bir çoğunuz kalındasınız 😍
Canım benim daha güzel bir haber olamazdı. Tüm dualarım senin ve bebişin ile🙏 Sağlıkla kucağına al inşallah 🙏

Cinsellik yasaklamadı.
Ama zaten 1 kere falan yapabilmişizdir😄
Yumurtalar büyüdüğü için ağrın oluyor. En azından benim oldu…
Benim amh 2.60 tı. Bana sadece gonal f 300 iu verdi.
B-12, demir, folik asit, qenzim 10 birde multivitamin iç demişti. Pharmaton aldım.
İğnelere başladıktan 3-4 gün sonra tarlusal verdi, ben dondurulmuş transfer olmak istediğimi söyledim, izin alamıyordum. Cetrotide yerine tarlusal kullandım. Bütçemi de zorlamadı..
Görünün yumurtam 8-9 taneydi. Sağda solda ama arkada 15-16 tane görüyorum sen rahat ol demişti.
Benim sol taraf ilaçlara tepki verdi, sağ taraf daha geç tepki verdi. Orada büyüme daha yavaştı.
O yüzden yumurta toplama süresi uzadı. Ama yumurtalar orantılı büyüdü ve ortalama 20-22 mm olunca toplandı. Sağdakiler de 16-17 mm civarı olabildiler anca..
22 yumurtadan 16 tanesi olgun çıktı. Hepsi döllendi. 5.güne 12 embryo kaldı. 6 tanesi 1. Kaliteydi. Onu söylediler sadcee.. En kötüsü 3aa ydı..
ama bunlara takılma hiç…
Benim dondurulmuş olacağı için hoca toplayabildiği kadar yumurta topladı. O yüzden çok fazla giriş çıkış yaptığını söyledi.
Zaten operasyondan çıkarken ohss olacağımı bildiği için biriken sıvıyı toplamış, gene birikecek ama 3-4 güne geçer dedş.
O zaman bi rahatsız etti, ama geçti çok şükür sıkıntı olmadı.
Bende dostinex verdi, o zorlamıştı beni biraz.. Onu da 5 gün kullandım bıraktım..
Bana trifol diye bir folik asit verecek
Gonal f 300 ile çok iyi yumurtan toplanmış
Ben 1. Aşılamada gonal f 1725 iu 3.aşılamada gonal f 900 kullandım düşün. Sende çok iyi işe yaramış
Bakalım bizim nasıl geçecek bu süreç heyecanla bekliyorum
AMH benim kaç bilmiyorum yeni baktırdım daha sonuç çıkmadı
Birde smear aldılar

Selamlar kızlarrr 🌿
Benim son durumumu hatırlayanlar vardır aranızda. Bilmeyenler için de kısa özet geçeyim 😊 en son doktora gittiğim de bana tüp bebeğe başlayalım, vakit kaybetmeyelim demişti. Bende hsg falan çekilmek için yer araştırdım. Tatile gitmiştim dönüşte çekileyim dedim. Ama meğer mucizem benimle beraber gelmiş bile zaten 🥺 kızlar ben hamileyimmm 🤰 🤲🏻 🤲🏻 🤲🏻 🤲🏻 😢😢 binlerce kez şükürler olsun 🌸 Rabbim burdaki bekleyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah 🤲🏻 özellikle de Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim ilk senin haberini alırız inşallah kuzum benimmm 💜🌸
maşallaahhhh ne guzel bır haber , cok sevındımmmm...
hayırlı olsun ınsallah saglıkla kucagına alırsın yavrunu..
bu ay bıseyler yaptın mı yoksa suprız mı oldu :)

maşallaahhhh ne guzel bır haber , cok sevındımmmm...
hayırlı olsun ınsallah saglıkla kucagına alırsın yavrunu..
bu ay bıseyler yaptın mı yoksa suprız mı oldu :)
Canım çok sağol, Aminn inşallah 🤲🏻 😍 Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin 🌸 hiç bişey yapmadım. Rutin devam ettim valla sürpriz oldu. Hsg için hazırlanırken haberi aldım şok 🤲🏻😊

Kalkman riskli ise ev de hemşire çağırabilirsin…
Zor bir süreç ama korkma hiç…
İlaymilay olması lazım, ikizlere hamileydi… 5 ay aktif kanaması oldu, sonra birden kesildi ve toparladı..
@Ilaymilya
Kuzum cok sukur dun geceden beri sanki durmus gorunuyor🙏🏻 İnsallah bir daha olmaz ya🙏🏻

Ah canım çok güzel bir haber bu ❤️
Ay evet Selizim yaa. Cok korktum dun, onceki kaybim nedeniyle de. Ama su an kesilmesi belki siradan bir kanamadir umudunu verdi 🙏🏻 Rabbim ikinci kez sinamasin beni insallah🙏🏻

Canım çok sağol, Aminn inşallah 🤲🏻 😍 Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin 🌸 hiç bişey yapmadım. Rutin devam ettim valla sürpriz oldu. Hsg için hazırlanırken haberi aldım şok 🤲🏻😊
ne guzel bır surpriizzz :)
maşallah canım, darısı bizlere olsunn :KK37:

Back