- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #34.301
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İsim doğuştan mı maviSelizay beni de listeye ekleyebilir misiniz acabası
Hayır buraları okurken görüyordum 10 gün önce dogduİsim doğuştan mı mavi
Hadi bakalım çok bekletmezsin inşallahHayır buraları okurken görüyordum 10 gün önce dogdu
İnşallah bu ay el sallarHadi bakalım çok bekletmezsin inşallah
Aslında sunu sormustum ben asılama kararı almıstım ama siğil tedavisi gördüm bir bucuk ay sonrada kolposkopi yapılması gerek bu ay korunalım istedim esim takip etti nerdeyse yumurtlama günlerimi belki de gelir o yuzdenSelam kızlar, hepinize bir sorum olacak. Fazla arada kaldım.
Benim esimin Ocak ayında toplam ml'de sperm sayısı 2.4 milyondu 3 ay tedavi gördükten sonra toplam ml'de 9.6 milyon oldu. Hala tedavi görüyor.
Bende bu sırada 2.4 iken kendim icin gitmiştim hormon tahlili yapıldı yumurtalarıma bakıldı bir sorun yok ama sperm sayısı düşük oldugu icin birşeyler yapalım(asılama,yumurta takibi) tarzında konustu.
Oturdugum sehirde tüp bebek yok ondan kaynaklı sadece fakülte hastanesinde asılama vs yapılıyor.
Bikac ay bekleme kararı almıstım tedavinin ortasında oldugumuz icin sonucu görelim tedavi işe yarıyor mu diye. Evet ilerleme oldu bir adım attık. Sayıda yükselme oldu.
Şimdi de 30 Mayıs'a randevu aldım bir an gaza gelip birşeyler yapalım diye. 27 Mayıs da adet tarihim gözüküyor. Ama simdi bir kararsızım gitsem mi yoksa esimin tedavisinin biraz daha ilerlemesini beklesem mi diye?
Biraz uzun olmus farkındayım fikirleriniz önemli benim icin. Şimdiden cok tesekkur ederim. Rabbim hepimize hayırla saglıklı evlat nasip eylesin
Tiniminimavihanim @My_Moonlight06 @Aziizaam @Fatmazell
Sizde görün kuzular yorum yapın diye etiketleyeyim
Minnoşummm gelmişşşş Janemmm bak kim gelmişş
Tam onu diyecektim m bu kapıdaaann girmemizz lazımmm bizimmmjuliieett resmin hayırlı olsun
Hamile oldukları bilgisini zor alıyom kız zaten sık yazanarla aktif konuşuyoruzSelizay canım acaba listeye güncelleme yapıp hamile kalan arkadaşların ne kadar süre sonra hamile kaldıklarını doğan aşılama ve tüp bebek hangi yolla kaldıklarını mı eklesen
Bende çok sevdim espuummmm. Hepimizi bu kapıdan uğurlayınjuliieett vallahi bu resim super
orası da doğru ama unutuyoruz işteHamile oldukları bilgisini zor alıyom kız zaten sık yazanarla aktif konuşuyoruz
hayırlı olsun canım, mıs gıbı gecsın surecın saglıkla yavruna kavus ınsallaahhhGünaydın kızlar hastaneden aradılar heyet raporum çıkmış
Bu kadar hızlı düşünmemiştim
sağol kuzum en kısa zamanda kavuşalım hep beraber inşallah ❤hayırlı olsun canım, mıs gıbı gecsın surecın saglıkla yavruna kavus ınsallaahhh
Aminn canım benimmm❤❤sağol kuzum en kısa zamanda kavuşalım hep beraber inşallah ❤
Tiinniimmm dayanamadım yine koptum düştümMinnoşummm gelmişşşş Janemmm bak kim gelmişş
Geel geell burası paklar bizi ancaa bebeğimmm ara ara sustuğumuz dönemler oluyor ama sonraa kaldığımız yerden devam çiçeğimTiinniimmm dayanamadım yine koptum düştüm