• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar, hepinize bir sorum olacak. Fazla arada kaldım.

Benim esimin Ocak ayında toplam ml'de sperm sayısı 2.4 milyondu 3 ay tedavi gördükten sonra toplam ml'de 9.6 milyon oldu. Hala tedavi görüyor.
Bende bu sırada 2.4 iken kendim icin gitmiştim hormon tahlili yapıldı yumurtalarıma bakıldı bir sorun yok ama sperm sayısı düşük oldugu icin birşeyler yapalım(asılama,yumurta takibi) tarzında konustu.
Oturdugum sehirde tüp bebek yok ondan kaynaklı sadece fakülte hastanesinde asılama vs yapılıyor.

Bikac ay bekleme kararı almıstım tedavinin ortasında oldugumuz icin sonucu görelim tedavi işe yarıyor mu diye. Evet ilerleme oldu bir adım attık. Sayıda yükselme oldu.

Şimdi de 30 Mayıs'a randevu aldım bir an gaza gelip birşeyler yapalım diye. 27 Mayıs da adet tarihim gözüküyor. Ama simdi bir kararsızım gitsem mi yoksa esimin tedavisinin biraz daha ilerlemesini beklesem mi diye?

Biraz uzun olmus farkındayım fikirleriniz önemli benim icin. Şimdiden cok tesekkur ederim. Rabbim hepimize hayırla saglıklı evlat nasip eylesin 🤲🏻

Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim @My_Moonlight06 @Aziizaam @Fatmazell

Sizde görün kuzular yorum yapın diye etiketleyeyim 💙🧿
Aslında sunu sormustum ben asılama kararı almıstım ama siğil tedavisi gördüm bir bucuk ay sonrada kolposkopi yapılması gerek bu ay korunalım istedim esim takip etti nerdeyse yumurtlama günlerimi belki de gelir o yuzden 🙈🙈

Selizay Selizay canım acaba listeye güncelleme yapıp hamile kalan arkadaşların ne kadar süre sonra hamile kaldıklarını doğan aşılama ve tüp bebek hangi yolla kaldıklarını mı eklesen 😊

Selizay Selizay canım acaba listeye güncelleme yapıp hamile kalan arkadaşların ne kadar süre sonra hamile kaldıklarını doğan aşılama ve tüp bebek hangi yolla kaldıklarını mı eklesen 😊
Hamile oldukları bilgisini zor alıyom kız 😂😂 zaten sık yazanarla aktif konuşuyoruz

Back