- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.260
- 548
- 27
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #34.221
Shskkf8dkmşddlfşdöfçf ay çok güldüm Allah seni sevsinNe de tatlis komik annis olurum oysaki![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Shskkf8dkmşddlfşdöfçf ay çok güldüm Allah seni sevsinNe de tatlis komik annis olurum oysaki![]()
Insallah canım ya çok beklettiHaliş büzme o duduşuu kızz
Bak biz o vakti bekliyoruz olacak olacak olacak![]()
Mavi Mandalina kiz kaç yaşındaydı 1 2 soru sorsam olur mu acep bir de neler yaptınız bu ay yani o ay
Amin hepimiziShskkf8dkmşddlfşdöfçf ay çok güldüm Allah seni sevsin![]()
Klima bulanben
KöyKlima açmayan avm️
️ ben
28 yaşındayım canım. Valla özel bişey yapmadım. Zaten beklemiyordum da. Olıruna bıraktım. Tüp bebek için yoğunlaşmak istedim. Saldım yani kısacası.Mavi Mandalina kiz kaç yaşındaydı 1 2 soru sorsam olur mu acep bir de neler yaptınız bu ay yani o ay
Teşekkür ederim canımOy masallahh
İnsallah saglikla devam etsin canim darisi kalp atisina![]()
Ben de saldım ama salamiyorum da Allah buyuk28 yaşındayım canım. Valla özel bişey yapmadım. Zaten beklemiyordum da. Olıruna bıraktım. Tüp bebek için yoğunlaşmak istedim. Saldım yani kısacası.![]()
Allah'ın izniyle inşallah canısııÂmin güzel kuzum Rabbim razı olsunO çiçeğin hiç solmasın aminn
Ben de başka dallarda çiçek açacağım İnşAllah az kaldı![]()
Kaç yaşındasın canım sen umidini kesme sakınBen de saldım ama salamiyorum da Allah buyuk![]()
32 de yarı yılda geldi çattı 33 e gidiyorum=/Kaç yaşındasın canım sen umidini kesme sakın
Gençsin kız Rabbim en kısa zamanda kucaklarımızı doldursunnnnnn32 de yarı yılda geldi çattı 33 e gidiyorum=/
Amin insallah canim hepimizin=)Gençsin kız Rabbim en kısa zamanda kucaklarımızı doldursunnnnnn
Aynıymış yaşımız cnm. Güzel olacak inşallah dua edelim.32 de yarı yılda geldi çattı 33 e gidiyorum=/
Hepimiz anne olacağız inşallahAynıymış yaşımız cnm. Güzel olacak inşallah dua edelim.
Allah'a tevekkül ve dua ile inşallah.Hepimiz anne olacağız inşallah