Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım başın sağolsun şimdi gördüm çok üzüldüm Rabbim sabır versin inşallah. Sana da çok geçmiş olsun. Allah Tez zamanda tekrar nasip etsin sağlıklı sıhhatli bi evlat

Allah sabir versin canim

Cok cokk cokkkk mutlu oldum inan bugun dua ederken isim icin listeye baktigimda iki devam senin nickinin onunda tarih var gibi gordum sonra baktim yok hatta senin nickin oldugunu bile tam hatirlamadim simdi msji gorunce dank etti insaAllah saglikla ilerlesin Rabbim kucagimiza almayi da nasip etsin esoşuma da en kisa zamanda hayirli saglikli sekilde nasip etsin aminnn

Ahhh ne güzell rastlantı kuzumm Oyyyy nesiboşuummm bugün ne güzel dualar aldım Rabbim iki hamişimdenn Rabbim razı olsun tez zamanda aranıza katılmak dileğiyle kuzumm Aminnnn

Tebrik ederim canım gözünüz aydın Allah tamamını erdirsin inşallah
Canım bebeğimizi kaybettik malesef
Canım başın sağolsun şimdi gördüm çok üzüldüm Rabbim sabır versin inşallah. Sana da çok geçmiş olsun. Allah Tez zamanda tekrar nasip etsin sağlıklı sıhhatli bi evlat
Allah razı olsun çok teşekkür ederim amiin rabbim isteyen herkese nasip etsin
Allah sabir versin canim
Amiin Allah razı olsun canım

Canım bebeğimizi kaybettik malesef

Allah razı olsun çok teşekkür ederim amiin rabbim isteyen herkese nasip etsin

Amiin Allah razı olsun canım
Başın sagolsun kuzum. Rabbim bidaha boyle bir aci yasatmasin hayirli saglikli bir sekilde tekrarini en kisa zamanda nasip etsin. Rabbim sabrini versin kimseyi korktuguna ugratmasin

Aminn, Çok teşekkür ederimm sürpriz oldu bana da. Hamdolsun bu günleri yaşatana esroşum gelecek arkamdan inanıyorum

Tiniminimavihanim tiniminiimmm bu resimlerindeki gercekten sensin degil mi, ne kadar guzel saclarin var masallahh
Espummmm ara ara böyle değiştiriyorum kendime çok benzettiğim için burdaki ben değilim ama saçlarım bundan daha uzun uzun saç sevdalısıyım vazgeçemiyorummmm

Olabilir. Kendi içlerinde oluşturdukları bir düzen var demekki, dışardan ekleme istemiyorlar…
Haksızda değiller aslında..

Aynen benimde okuduklarım arasında pko başarı şansı daha yüksek gibi…
Onlarda sorun çok yumurta oluyor ama kaliteleri düşük oluyot. Ama zaten başarı da o yüzden yüksek…
Bende de arkadan gelişen yumurtalar oldu diye opu tarihini öteledi doktor. Bu seferde 22 yumurta toplandı ve ohss oldum.
Pkos da daha yaygınmış. Ohss de taze önerilmiyor ödem oluşuyor…
Hiç öyle zamana bakma, doğru zamanda doğru şekilde olsun.. Zaten çok bekledik, biraz daha beklenir..

Kuzum hafifledi gibi sanki. Yatmaya devam ediyorum… Yarin zaten Proluton depot icin oglen hastaneye gidecegim. Eger hala kesilmemis olursa gitmisken bir baktiririm….
Kalkman riskli ise ev de hemşire çağırabilirsin…
Zor bir süreç ama korkma hiç…
İlaymilay olması lazım, ikizlere hamileydi… 5 ay aktif kanaması oldu, sonra birden kesildi ve toparladı..
Ilayumut

Ohss de çok riskli imiş aslında.
Sen transferi beklerken mi hamile kalmıştın. Cindellği yasaklaması mı sana
Kaç embriyo oluştu 22 yumurtadan kaç tane donduruldu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…