- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.413
- 548
- 26
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #34.241
Aynen öyle. Allah sabredenlerle beraberdirAllah'a tevekkül ve dua ile inşallah.
Mucizelere açığız, mucizeler bize geliyor Allah'ın izniyle.
Canım başın sağolsun şimdi gördüm çok üzüldümHsg cektirdim üniversite hastanesinde bir sıkıntı yok herşey normal dendi. Benim sürekli takip edildiğim doktorum da ikinci gebeligimde direk dikis atılacak riske atamayiz dedi bakalım cumartesi günü kontrole gidicem memleketten yeni geldik gidememistim neler diyecek neler konuşacağız bilmiyorum çok güveniyorum doktoruma çok iyi biri benim hayatımı kurtardı öteki devlette enfeksiyon diye gönderilirken bu adam direk hastaneye yatırdı beni bakalım ne şekilde yonlendirecek . İnşallah çünkü korkularım var aynısı olur mu acaba diye ama bir yandan da bir an önce bir bebeğim olsun belki acımız diner diye istiyorum bilmiyorum kafam çok karışık daha çok yeni olduğu için olabilir
İyi olmaya çalışıyorum bazen karanlığa düşüyorum ama kendimi toparliyorim Rabbime sığınıyorum o bana dayanma gücü veriyor cennette kavuşacağız diye seviniyorum. İnşallah toparlanacagizçok teşekkür ederim Allah razı olsun iyiki varsınız
Insallah canım en kisa zamanda hayirlica sagliklica olsunda yeterAynıymış yaşımız cnm. Güzel olacak inşallah dua edelim.
Allah sabir versin canimHsg cektirdim üniversite hastanesinde bir sıkıntı yok herşey normal dendi. Benim sürekli takip edildiğim doktorum da ikinci gebeligimde direk dikis atılacak riske atamayiz dedi bakalım cumartesi günü kontrole gidicem memleketten yeni geldik gidememistim neler diyecek neler konuşacağız bilmiyorum çok güveniyorum doktoruma çok iyi biri benim hayatımı kurtardı öteki devlette enfeksiyon diye gönderilirken bu adam direk hastaneye yatırdı beni bakalım ne şekilde yonlendirecek . İnşallah çünkü korkularım var aynısı olur mu acaba diye ama bir yandan da bir an önce bir bebeğim olsun belki acımız diner diye istiyorum bilmiyorum kafam çok karışık daha çok yeni olduğu için olabilir
İyi olmaya çalışıyorum bazen karanlığa düşüyorum ama kendimi toparliyorim Rabbime sığınıyorum o bana dayanma gücü veriyor cennette kavuşacağız diye seviniyorum. İnşallah toparlanacagizçok teşekkür ederim Allah razı olsun iyiki varsınız
Cok cokk cokkkk mutlu oldum inanSelamlar kızlarrr
Benim son durumumu hatırlayanlar vardır aranızda. Bilmeyenler için de kısa özet geçeyimen son doktora gittiğim de bana tüp bebeğe başlayalım, vakit kaybetmeyelim demişti. Bende hsg falan çekilmek için yer araştırdım. Tatile gitmiştim dönüşte çekileyim dedim. Ama meğer mucizem benimle beraber gelmiş bile zaten kızlar ben hamileyimmm binlerce kez şükürler olsun Rabbim burdaki bekleyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah özellikle de Tiniminimavihanim ilk senin haberini alırız inşallah kuzum benimmm
Ahhh ne güzell rastlantı kuzummCok cokk cokkkk mutlu oldum inanbugun dua ederken isim icin listeye baktigimda iki devam senin nickinin onunda tarih var gibi gordum sonra baktim yok hatta senin nickin oldugunu bile tam hatirlamadim simdi msji gorunce dank etti insaAllah saglikla ilerlesin Rabbim kucagimiza almayi da nasip etsin esoşuma da en kisa zamanda hayirli saglikli sekilde nasip etsin aminnn
Canım bebeğimizi kaybettik malesefTebrik ederim canım gözünüz aydın Allah tamamını erdirsin inşallah
Allah razı olsun çok teşekkür ederimCanım başın sağolsun şimdi gördüm çok üzüldümRabbim sabır versin inşallah. Sana da çok geçmiş olsun. Allah Tez zamanda tekrar nasip etsin sağlıklı sıhhatli bi evlat
Amiin Allah razı olsun canımAllah sabir versin canim
Aminnnn kuzummmAhhh ne güzell rastlantı kuzummOyyyy nesiboşuummm bugün ne güzel dualar aldım Rabbim iki hamişimdenn Rabbim razı olsun tez zamanda aranıza katılmak dileğiyle kuzumm Aminnnn
Başın sagolsun kuzum. Rabbim bidaha boyle bir aci yasatmasin hayirli saglikli bir sekilde tekrarini en kisa zamanda nasip etsin. Rabbim sabrini versin kimseyi korktuguna ugratmasinCanım bebeğimizi kaybettik malesef
Allah razı olsun çok teşekkür ederimamiin rabbim isteyen herkese nasip etsin
Amiin Allah razı olsun canım
Sağol canım benim Allah razı olsun amiiin amiiinBaşın sagolsun kuzum. Rabbim bidaha boyle bir aci yasatmasin hayirli saglikli bir sekilde tekrarini en kisa zamanda nasip etsin. Rabbim sabrini versin kimseyi korktuguna ugratmasin
Aminn, Çok teşekkür ederimmCok cokk cokkkk mutlu oldum inanbugun dua ederken isim icin listeye baktigimda iki devam senin nickinin onunda tarih var gibi gordum sonra baktim yok hatta senin nickin oldugunu bile tam hatirlamadim simdi msji gorunce dank etti insaAllah saglikla ilerlesin Rabbim kucagimiza almayi da nasip etsin esoşuma da en kisa zamanda hayirli saglikli sekilde nasip etsin aminnn
Çok teşekkür ederim canım
Espummmm ara ara böyle değiştiriyorum kendime çok benzettiğim içinTiniminimavihanim tiniminiimmm bu resimlerindeki gercekten sensin degil mi, ne kadar guzel saclarin var masallahh
Olabilir. Kendi içlerinde oluşturdukları bir düzen var demekki, dışardan ekleme istemiyorlar…Bana da gelin çıkaralım dediler
Bende aşılama lar özel anlaşmalı Bi hastaneden dedim. Olmaz sadece devlet hastanesi aşılamaları olur dedi. Dedim anlaşmalı burası falan. Size yanlış bilgi vermişler dedi işi yokuşa sürdü
Ama ben merkezde üni hastanesine gittim raporu okeylediler amh sonucu çıkınca verecekler
Aynen benimde okuduklarım arasında pko başarı şansı daha yüksek gibi…Valla dün regl nin 22. Günü idi Bi gideyim varm gelişen diye. Çatlayan da gelişen de yok. 11 mm var kalitesiz
Doktor duphaston verdi sabah akşam
Doğal bir ilaç gebelik olsa bile zarar vermez dedi. Diğerleri çok hormonlu dedi.
Pko tüp bebek de avantajı çokmuş
Bide taze transfer olmayacak. Dondurulmuş olacak. Başta moralim bozuldu uzun sürecek diye ama araştırdım dondurulmuş embriyo transferi daha avantajlı imiş
Bana da gelin çıkaralım dediler
Bende aşılama lar özel anlaşmalı Bi hastaneden dedim. Olmaz sadece devlet hastanesi aşılamaları olur dedi. Dedim anlaşmalı burası falan. Size yanlış bilgi vermişler dedi işi yokuşa sürdü
Ama ben merkezde üni hastanesine gittim raporu okeylediler amh sonucu çıkınca verecekler
Kalkman riskli ise ev de hemşire çağırabilirsin…Kuzum hafifledi gibi sanki. Yatmaya devam ediyorum… Yarin zaten Proluton depot icin oglen hastaneye gidecegim. Eger hala kesilmemis olursa gitmisken bir baktiririm….
Ohss de çok riskli imiş aslında.Aynen benimde okuduklarım arasında pko başarı şansı daha yüksek gibi…
Onlarda sorun çok yumurta oluyor ama kaliteleri düşük oluyot. Ama zaten başarı da o yüzden yüksek…
Bende de arkadan gelişen yumurtalar oldu diye opu tarihini öteledi doktor. Bu seferde 22 yumurta toplandı ve ohss oldum.
Pkos da daha yaygınmış. Ohss de taze önerilmiyor ödem oluşuyor…
Hiç öyle zamana bakma, doğru zamanda doğru şekilde olsun.. Zaten çok bekledik, biraz daha beklenir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?