Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim tüp bebek için değil mi rapor? Ne kadar sürede çıktı ve neler yaptın bu süreçte nereye basvurdun
evt canım tüp bebek raporu.
salı gittim eşim ürolojiye bende kadın doktoruna muayene olduk
sonra 2. iğneli aşılama raporlarımızı ve yapılan tahlilleri vs verdik dosya açtırdık. bugünde rapor çıktı 2 günde hazır yani.
hangi sebeple rapor başvurusu yapacağına göre süre değişir. kimi sperm değerleri 5 milyonun altında yada azosperm olduğu için başvuruyor kimi amh düşüklüğü ile başvuruyor. kimi sebepsiz invertilite kimi 2 iğneli aşılama şartını sağlıyor.
tabi bu süre rapor aldığın hastaneye göre de değişir.

Tamam canim çok teşekkür ederim

Canim önemsiz bir şeydir insallah ama bence git doktora belki kanama alani varsa en azindan nelere dikkat etmen gerektiğini ve ne kullanman gerektiğini öğrenirsin
Kuzu zaten yatip dinleniyorum. Progesteronu hem gobekten, hem kalcadan, hem vajinal aliyorum. Yani pek yapilabilecek birsey kalmadi gibi
Benim bir onceki gebeligimde 5 hafta suren kanamam oldu- hic kesilmedi. Ama bunlardan daha fazla birsey yapilamadi…

O zaman çok dikkat et canım inşallah bi daha başlamaz güzelce ilerlesin ❤

Benim günlük dozum 300..
Yani toplamda 3600 iu kullandım..

Benim günlük dozum 300..
Yani toplamda 3600 iu kullandım..
günlük mü abboww çok fazla 4 kalem yapar 3600 iu
amma ağrı yapar o yaa sen bide bunları raporsuz aldın demi baya para
bu arada raporum çıkmış canım. raporda hakkım olna ilaç dozlarım yazıyor. toplam 3 tüp bebek desteğinde geliştirici ilaç dozum 9000 iu başka ilaçlarda var

Simdi doktoruma tekrar sordum kizlar (cok guvendigim bir perinatologa gidiyorum benim zaten riskli oldugu icin) - ultrason baKtirmana gerek yok su an dedi yine

Aa çok iyi..
Yok kuzu ben o zaman çok uyguna yaptım.
Bütün ilaçlar 5000 tuttu transfer dahil..
Doktorum bi eczane ile anlaşmıştı. Geliş fiyatına +50 lira ekleyip verdi.
Toplam 6 kutu gonal f 450 aldım…
Rapor ile çok uyguna geliyor. Toplayınca ciddi para ama raporsuz olmasına göre çok uygun oluyor…
Tüp bebekte amaç bi kerede max yumurta sayısını alabilmek… O yüzden aşılamaya göre dozlar yüksek…
Ama hormonlar ve amh etkilenmedi..
O noktada rahat olabilirsin..

amh etkilenmesi kişiden kişiye değişir belki canım .
sonuçta bi sürü yumurta gidiyor sayı azalıyor.
raporsuz yine iyi tutmuş fiyatların evet
sen de pko yoktu demi
tüp bebeğe hazır değildim ya artık çok hazırım ve heyecanlıyım
birde dün hala oldum. benden küçük erkek kardeşim baba oldu . hatırlarısınz belki gelin evlenesiye hamile kalınca depresyona girmiştim. zaman su misali . bebek o kadar tatlı ki maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…