- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.640
- 248
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #34.281
ah ınsallah yaa, Allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin bebişiniKuzum cok sukur dun geceden beri sanki durmus gorunuyor İnsallah bir daha olmaz ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ah ınsallah yaa, Allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin bebişiniKuzum cok sukur dun geceden beri sanki durmus gorunuyor İnsallah bir daha olmaz ya
Canim tüp bebek için değil mi rapor? Ne kadar sürede çıktı ve neler yaptın bu süreçte nereye basvurdunGünaydın kızlar hastaneden aradılar heyet raporum çıkmış
Bu kadar hızlı düşünmemiştim
Yok kuzum eger bugun devam etmezse gitmeyi dusunmuyorumKontrole gidecek misin canım
Canim önemsiz bir şeydir insallah ama bence git doktora belki kanama alani varsa en azindan nelere dikkat etmen gerektiğini ve ne kullanman gerektiğini öğrenirsinYok kuzum eger bugun devam etmezse gitmeyi dusunmuyorum
evt canım tüp bebek raporu.Canim tüp bebek için değil mi rapor? Ne kadar sürede çıktı ve neler yaptın bu süreçte nereye basvurdun
Ayyy benim de hsgye niyet ettigim ay olmustu regli beklerkenCanım çok sağol, Aminn inşallah Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin hiç bişey yapmadım. Rutin devam ettim valla sürpriz oldu. Hsg için hazırlanırken haberi aldım şok
Tamam canim çok teşekkür ederimevt canım tüp bebek raporu.
salı gittim eşim ürolojiye bende kadın doktoruna muayene olduk
sonra 2. iğneli aşılama raporlarımızı ve yapılan tahlilleri vs verdik dosya açtırdık. bugünde rapor çıktı 2 günde hazır yani.
hangi sebeple rapor başvurusu yapacağına göre süre değişir. kimi sperm değerleri 5 milyonun altında yada azosperm olduğu için başvuruyor kimi amh düşüklüğü ile başvuruyor. kimi sebepsiz invertilite kimi 2 iğneli aşılama şartını sağlıyor.
tabi bu süre rapor aldığın hastaneye göre de değişir.
Kuzu zaten yatip dinleniyorum. Progesteronu hem gobekten, hem kalcadan, hem vajinal aliyorum. Yani pek yapilabilecek birsey kalmadi gibiCanim önemsiz bir şeydir insallah ama bence git doktora belki kanama alani varsa en azindan nelere dikkat etmen gerektiğini ve ne kullanman gerektiğini öğrenirsin
O zaman çok dikkat et canım inşallah bi daha başlamaz güzelce ilerlesin ❤Kuzu zaten yatip dinleniyorum. Progesteronu hem gobekten, hem kalcadan, hem vajinal aliyorum. Yani pek yapilabilecek birsey kalmadi gibi
Benim bir onceki gebeligimde 5 hafta suren kanamam oldu- hic kesilmedi. Ama bunlardan daha fazla birsey yapilamadi…
Amin insallah kuzumO zaman çok dikkat et canım inşallah bi daha başlamaz güzelce ilerlesin ❤
İnsallah canım. Burası bebişlerle dolsunne guzel bır surpriizzz :)
maşallah canım, darısı bizlere olsunn
Vaktini saatini bekliyormuş demek kii. Benim de ağrım vardı ha oldum ha olcam derken bi baktım gebeyimAyyy benim de hsgye niyet ettigim ay olmustu regli beklerken
Benim günlük dozum 300..Bana trifol diye bir folik asit verecek
Gonal f 300 ile çok iyi yumurtan toplanmış
Ben 1. Aşılamada gonal f 1725 iu 3.aşılamada gonal f 900 kullandım düşün. Sende çok iyi işe yaramış
Bakalım bizim nasıl geçecek bu süreç heyecanla bekliyorum
AMH benim kaç bilmiyorum yeni baktırdım daha sonuç çıkmadı
Birde smear aldılar
Kuzu doğum yaptın mıCanım benim daha güzel bir haber olamazdı. Tüm dualarım senin ve bebişin ile Sağlıkla kucağına al inşallah
günlük mü abboww çok fazla 4 kalem yapar 3600 iuBenim günlük dozum 300..
Yani toplamda 3600 iu kullandım..
Oh çok sevindimAy evet Selizim yaa. Cok korktum dun, onceki kaybim nedeniyle de. Ama su an kesilmesi belki siradan bir kanamadir umudunu verdi Rabbim ikinci kez sinamasin beni insallah
Aa çok iyi..günlük mü abboww çok fazla 4 kalem yapar 3600 iu
amma ağrı yapar o yaa sen bide bunları raporsuz aldın demi baya para
bu arada raporum çıkmış canım. raporda hakkım olna ilaç dozlarım yazıyor. toplam 3 tüp bebek desteğinde geliştirici ilaç dozum 9000 iu başka ilaçlarda var
amh etkilenmesi kişiden kişiye değişir belki canım .Aa çok iyi..
Yok kuzu ben o zaman çok uyguna yaptım.
Bütün ilaçlar 5000 tuttu transfer dahil..
Doktorum bi eczane ile anlaşmıştı. Geliş fiyatına +50 lira ekleyip verdi.
Toplam 6 kutu gonal f 450 aldım…
Rapor ile çok uyguna geliyor. Toplayınca ciddi para ama raporsuz olmasına göre çok uygun oluyor…
Tüp bebekte amaç bi kerede max yumurta sayısını alabilmek… O yüzden aşılamaya göre dozlar yüksek…
Ama hormonlar ve amh etkilenmedi..
O noktada rahat olabilirsin..
Ben o kadar ihtimal vermedim ki bel fitigimi suclayip durdumVaktini saatini bekliyormuş demek kii. Benim de ağrım vardı ha oldum ha olcam derken bi baktım gebeyim