• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım. Biraz sorunlarımız vardı atlattık çok şükür, ikimizin de iyi ebeveyn olacağını düşünüyorum artık
Çok iyi yapmışsınız, sorunları çözmeden bir şeylere başlamak dha fazla düğüm demek ❤️ belki bebiş de sorunların çözülmesini bekliyordu, belli mi olur 💕

Çok iyi yapmışsınız, sorunları çözmeden bir şeylere başlamak dha fazla düğüm demek ❤️ belki bebiş de sorunların çözülmesini bekliyordu, belli mi olur 💕
Aynen öyle. Ben korkuyordum biraz aslında, çünkü sorunların ortasına bir de bebek zor olurdu. Hayırlısı olsun hakkımızda😍

7 haftalık oldu kuzum. Mesajı şimdi farkettim heyecandan 😊 keseyi görene kadar kimseye demeyelim dedi eşim. Bi kimyasal gebelik geçirdim o yüzden korktuk. Hamdolsun keseyi gördük bugün 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Oy masallahh🧿🧿
İnsallah saglikla devam etsin canim darisi kalp atisina 🙏🏻😇

Biz çok şeyler yaşadık atlattık sonraki imtihanımız buymuş dediik en son konuştuğumuz günü daha dün gibi hatırlıyorum mandalinam🥹🥹😍😍dedik ki olsun demek ki bize tedavi gerek diye

Hatta şöyle dua ettik hiçbir şeye gerek kalmadan hamile kalalım diye Rabbim ne güzel nasip etti şükürler olsun o kadar duyguluyum ki anlatamam 🥹 Rabbim isteyen dileyen buradaki bütün arkadaşlarıma tek tek nasip etsin bu hasretimiz son bulsun vakti zamanı gelecek ve bizler anne olacağız.

sağlıkla mutlulukla geçsin bu serüvenin çiçeğimm hayırlı olsunnn ❤️❤️🥹🥹🤲🏻🤲🏻
Evetttt. Beraber zorlu yollardan geçtik. Hep destek oldun bana kuzumm. Bak o günler hep geri de kaldı. Bu da öyle olacak inanıyorum. Duamızı yaşarken bulacağız kendimizi. 🤲🏻 Biliyorum ki sende vaktini bekliyorsun. Bende hiç ummadığım anda çiçekler açtım bak. 🤲🏻🤲🏻🥰 Rabbim bu güzel duyguyu herkese yaşatsın inşallah. Sağol kuzum benim 💜 Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim

Evetttt. Beraber zorlu yollardan geçtik. Hep destek oldun bana kuzumm. Bak o günler hep geri de kaldı. Bu da öyle olacak inanıyorum. Duamızı yaşarken bulacağız kendimizi. 🤲🏻 Biliyorum ki sende vaktini bekliyorsun. Bende hiç ummadığım anda çiçekler açtım bak. 🤲🏻🤲🏻🥰 Rabbim bu güzel duyguyu herkese yaşatsın inşallah. Sağol kuzum benim 💜 Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
Âmin güzel kuzum Rabbim razı olsun😍💙 O çiçeğin hiç solmasın aminn🤲🏻🧡🥰💕
Ben de başka dallarda çiçek açacağım İnşAllah az kaldı❤️

Back