- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.413
- 548
- 26
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #34.221
Shskkf8dkmşddlfşdöfçf ay çok güldüm Allah seni sevsinNe de tatlis komik annis olurum oysaki
Insallah canım ya çok beklettiHaliş büzme o duduşuu kızz
Bak biz o vakti bekliyoruz olacak olacak olacak
Mavi Mandalina kiz kaç yaşındaydı 1 2 soru sorsam olur mu acep bir de neler yaptınız bu ay yani o ay
Amin hepimiziShskkf8dkmşddlfşdöfçf ay çok güldüm Allah seni sevsin
Klima bulanben
KöyKlima açmayan avm️ ️ ben
28 yaşındayım canım. Valla özel bişey yapmadım. Zaten beklemiyordum da. Olıruna bıraktım. Tüp bebek için yoğunlaşmak istedim. Saldım yani kısacası.Mavi Mandalina kiz kaç yaşındaydı 1 2 soru sorsam olur mu acep bir de neler yaptınız bu ay yani o ay
Teşekkür ederim canımOy masallahh
İnsallah saglikla devam etsin canim darisi kalp atisina
Ben de saldım ama salamiyorum da Allah buyuk28 yaşındayım canım. Valla özel bişey yapmadım. Zaten beklemiyordum da. Olıruna bıraktım. Tüp bebek için yoğunlaşmak istedim. Saldım yani kısacası.
Allah'ın izniyle inşallah canısııÂmin güzel kuzum Rabbim razı olsunO çiçeğin hiç solmasın aminn
Ben de başka dallarda çiçek açacağım İnşAllah az kaldı
Kaç yaşındasın canım sen umidini kesme sakınBen de saldım ama salamiyorum da Allah buyuk
32 de yarı yılda geldi çattı 33 e gidiyorum=/Kaç yaşındasın canım sen umidini kesme sakın
Gençsin kız Rabbim en kısa zamanda kucaklarımızı doldursunnnnnn32 de yarı yılda geldi çattı 33 e gidiyorum=/
Amin insallah canim hepimizin=)Gençsin kız Rabbim en kısa zamanda kucaklarımızı doldursunnnnnn
Aynıymış yaşımız cnm. Güzel olacak inşallah dua edelim.32 de yarı yılda geldi çattı 33 e gidiyorum=/
Hepimiz anne olacağız inşallahAynıymış yaşımız cnm. Güzel olacak inşallah dua edelim.
Allah'a tevekkül ve dua ile inşallah.Hepimiz anne olacağız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?