• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bu maviyi geri getirem geçte olsa ise yarıyor allahim sagliklica kucağına almaya nasip etsin canim❤️ heralde tüm liste maviye hamis kalcak olan maviyi çıkaran bana olcak🙄
Aminn Allah razı olsun canım benim 💜 maviş şansı bana gülmedi diyordum ama oldu işte 😀

Hsg cektirdim üniversite hastanesinde bir sıkıntı yok herşey normal dendi. Benim sürekli takip edildiğim doktorum da ikinci gebeligimde direk dikis atılacak riske atamayiz dedi bakalım cumartesi günü kontrole gidicem memleketten yeni geldik gidememistim neler diyecek neler konuşacağız bilmiyorum çok güveniyorum doktoruma çok iyi biri benim hayatımı kurtardı öteki devlette enfeksiyon diye gönderilirken bu adam direk hastaneye yatırdı beni bakalım ne şekilde yonlendirecek . İnşallah çünkü korkularım var aynısı olur mu acaba diye ama bir yandan da bir an önce bir bebeğim olsun belki acımız diner diye istiyorum bilmiyorum kafam çok karışık daha çok yeni olduğu için olabilir 😔
İyi olmaya çalışıyorum bazen karanlığa düşüyorum ama kendimi toparliyorim Rabbime sığınıyorum o bana dayanma gücü veriyor cennette kavuşacağız diye seviniyorum. İnşallah toparlanacagiz 🤲🏻 çok teşekkür ederim Allah razı olsun iyiki varsınız 🙏🏻💗
Tebrik ederim canım gözünüz aydın Allah tamamını erdirsin inşallah

Selamlar kızlarrr 🌿
Benim son durumumu hatırlayanlar vardır aranızda. Bilmeyenler için de kısa özet geçeyim 😊 en son doktora gittiğim de bana tüp bebeğe başlayalım, vakit kaybetmeyelim demişti. Bende hsg falan çekilmek için yer araştırdım. Tatile gitmiştim dönüşte çekileyim dedim. Ama meğer mucizem benimle beraber gelmiş bile zaten 🥺 kızlar ben hamileyimmm 🤰 🤲🏻 🤲🏻 🤲🏻 🤲🏻 😢😢 binlerce kez şükürler olsun 🌸 Rabbim burdaki bekleyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah 🤲🏻 özellikle de Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim ilk senin haberini alırız inşallah kuzum benimmm 💜🌸
Biz çok şeyler yaşadık atlattık sonraki imtihanımız buymuş dediik en son konuştuğumuz günü daha dün gibi hatırlıyorum mandalinam🥹🥹😍😍dedik ki olsun demek ki bize tedavi gerek diye

Hatta şöyle dua ettik hiçbir şeye gerek kalmadan hamile kalalım diye Rabbim ne güzel nasip etti şükürler olsun o kadar duyguluyum ki anlatamam 🥹 Rabbim isteyen dileyen buradaki bütün arkadaşlarıma tek tek nasip etsin bu hasretimiz son bulsun vakti zamanı gelecek ve bizler anne olacağız.

sağlıkla mutlulukla geçsin bu serüvenin çiçeğimm hayırlı olsunnn ❤️❤️🥹🥹🤲🏻🤲🏻

İyiyiz gulüüüümm sen nasılsın
Üzgünüm biraz Seli :)
Ocak'ta evlenen bir akrabam 6 aylık hamileydi, işte bugün kızlarla dolaştık dışarıda biraz köyde yani.
Oğluma olursa koyacağım dediğim ismi bebeğine koyacağını söyledi, o sorun değil de olabilir çünkü, oradakiler Jane bak senin oğlunun ismini bebeğine koyacakmış diyip durdular dk bası, biraz burkuldu içim🙄

Üzgünüm biraz Seli :)
Ocak'ta evlenen bir akrabam 6 aylık hamileydi, işte bugün kızlarla dolaştık dışarıda biraz köyde yani.
Oğluma olursa koyacağım dediğim ismi bebeğine koyacağını söyledi, o sorun değil de olabilir çünkü, oradakiler Jane bak senin oğlunun ismini bebeğine koyacakmış diyip durdular dk bası, biraz burkuldu içim🙄
Haberi var mıydı senin istediğin isiim olduğundan ve bebek istediğinden

Haberi var mıydı senin istediğin isiim olduğundan ve bebek istediğinden
Evet daha dün akşam bir grupta konusu açıldı, ay bu ismi çok seviyorum oğluma koyacam dedim. Ben sonradan gittim yanlarına, cinsiyetin erkek olduğunu yeni öğrenmiş kız sanıyordu daha dün. Bugün durduk yere dedi bu ismi koyacam, yeni karar vermiş.

Back