Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım. Biraz sorunlarımız vardı atlattık çok şükür, ikimizin de iyi ebeveyn olacağını düşünüyorum artık
Çok iyi yapmışsınız, sorunları çözmeden bir şeylere başlamak dha fazla düğüm demek belki bebiş de sorunların çözülmesini bekliyordu, belli mi olur

Çok iyi yapmışsınız, sorunları çözmeden bir şeylere başlamak dha fazla düğüm demek belki bebiş de sorunların çözülmesini bekliyordu, belli mi olur
Aynen öyle. Ben korkuyordum biraz aslında, çünkü sorunların ortasına bir de bebek zor olurdu. Hayırlısı olsun hakkımızda

7 haftalık oldu kuzum. Mesajı şimdi farkettim heyecandan keseyi görene kadar kimseye demeyelim dedi eşim. Bi kimyasal gebelik geçirdim o yüzden korktuk. Hamdolsun keseyi gördük bugün
Oy masallahh
İnsallah saglikla devam etsin canim darisi kalp atisina

Evetttt. Beraber zorlu yollardan geçtik. Hep destek oldun bana kuzumm. Bak o günler hep geri de kaldı. Bu da öyle olacak inanıyorum. Duamızı yaşarken bulacağız kendimizi. Biliyorum ki sende vaktini bekliyorsun. Bende hiç ummadığım anda çiçekler açtım bak. Rabbim bu güzel duyguyu herkese yaşatsın inşallah. Sağol kuzum benim Tiniminimavihanim

Âmin güzel kuzum Rabbim razı olsun O çiçeğin hiç solmasın aminn
Ben de başka dallarda çiçek açacağım İnşAllah az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…