- 18 Nisan 2021
- 14.885
- En iyi cevaplar
- 1
- 46.378
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #34.201
Çok iyi yapmışsınız, sorunları çözmeden bir şeylere başlamak dha fazla düğüm demekİnşallah canım. Biraz sorunlarımız vardı atlattık çok şükür, ikimizin de iyi ebeveyn olacağını düşünüyorum artık
Kız gelir ısırık atarım sana heeeNe de tatlis komik annis olurum oysaki
Aynen öyle. Ben korkuyordum biraz aslında, çünkü sorunların ortasına bir de bebek zor olurdu. Hayırlısı olsun hakkımızdaÇok iyi yapmışsınız, sorunları çözmeden bir şeylere başlamak dha fazla düğüm demekbelki bebiş de sorunların çözülmesini bekliyordu, belli mi olur
Mavinin reklamı gibi olmuşun halişşNasil resmim ahahahahaah
Ayy kim gebeeeeeeGebelik haberi kutlaması yapıyoz çiçeğim sen ne yapıyon
İnşallah tatlımAyyyyyy ne güzel bir haber buuuuuu, mavinin gücü hala devam ediyor demek kisağlıkla gelsin
Buradan bir arkadaşımızAyy kim gebeeeeee
O işi komple cozcem eyluldeMavinin reklamı gibi olmuşun halişşolsunnn Uğur getirsiiinnn sanaa Eylülde de ismini hallet tamamdır
Ahahahaha cok iyi canim, insallah yarasin, kismetin acilsinNasil resmim ahahahahaah
Insallah canım tüm isteyenlerinAhahahaha cok iyi canim, insallah yarasin, kismetin acilsin
Oy masallahh7 haftalık oldu kuzum. Mesajı şimdi farkettim heyecandankeseyi görene kadar kimseye demeyelim dedi eşim. Bi kimyasal gebelik geçirdim o yüzden korktuk. Hamdolsun keseyi gördük bugün
Evetttt. Beraber zorlu yollardan geçtik. Hep destek oldun bana kuzumm. Bak o günler hep geri de kaldı. Bu da öyle olacak inanıyorum. Duamızı yaşarken bulacağız kendimizi.Biz çok şeyler yaşadık atlattık sonraki imtihanımız buymuş dediik en son konuştuğumuz günü daha dün gibi hatırlıyorum mandalinamdedik ki olsun demek ki bize tedavi gerek diye
Hatta şöyle dua ettik hiçbir şeye gerek kalmadan hamile kalalım diye Rabbim ne güzel nasip etti şükürler olsun o kadar duyguluyum ki anlatamamRabbim isteyen dileyen buradaki bütün arkadaşlarıma tek tek nasip etsin bu hasretimiz son bulsun vakti zamanı gelecek ve bizler anne olacağız.
sağlıkla mutlulukla geçsin bu serüvenin çiçeğimm hayırlı olsunnn
Umut her zaman var canımMasallah canim
Kiz amh imizda yakın gene bi umutlandim
Âmin güzel kuzum Rabbim razı olsunEvetttt. Beraber zorlu yollardan geçtik. Hep destek oldun bana kuzumm. Bak o günler hep geri de kaldı. Bu da öyle olacak inanıyorum. Duamızı yaşarken bulacağız kendimizi.Biliyorum ki sende vaktini bekliyorsun. Bende hiç ummadığım anda çiçekler açtım bak. Rabbim bu güzel duyguyu herkese yaşatsın inşallah. Sağol kuzum benim Tiniminimavihanim
0.87=(Umut her zaman var canım0.91 amh benim. Senin kaçtı
Haliş büzme o duduşuu kızz0.87=(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?