Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bu maviyi geri getirem geçte olsa ise yarıyor allahim sagliklica kucağına almaya nasip etsin canim heralde tüm liste maviye hamis kalcak olan maviyi çıkaran bana olcak
Aminn Allah razı olsun canım benim maviş şansı bana gülmedi diyordum ama oldu işte

Tebrik ederim canım gözünüz aydın Allah tamamını erdirsin inşallah

Biz çok şeyler yaşadık atlattık sonraki imtihanımız buymuş dediik en son konuştuğumuz günü daha dün gibi hatırlıyorum mandalinamdedik ki olsun demek ki bize tedavi gerek diye

Hatta şöyle dua ettik hiçbir şeye gerek kalmadan hamile kalalım diye Rabbim ne güzel nasip etti şükürler olsun o kadar duyguluyum ki anlatamam Rabbim isteyen dileyen buradaki bütün arkadaşlarıma tek tek nasip etsin bu hasretimiz son bulsun vakti zamanı gelecek ve bizler anne olacağız.

sağlıkla mutlulukla geçsin bu serüvenin çiçeğimm hayırlı olsunnn

İyiyiz gulüüüümm sen nasılsın
Üzgünüm biraz Seli :)
Ocak'ta evlenen bir akrabam 6 aylık hamileydi, işte bugün kızlarla dolaştık dışarıda biraz köyde yani.
Oğluma olursa koyacağım dediğim ismi bebeğine koyacağını söyledi, o sorun değil de olabilir çünkü, oradakiler Jane bak senin oğlunun ismini bebeğine koyacakmış diyip durdular dk bası, biraz burkuldu içim

Haberi var mıydı senin istediğin isiim olduğundan ve bebek istediğinden

Haberi var mıydı senin istediğin isiim olduğundan ve bebek istediğinden
Evet daha dün akşam bir grupta konusu açıldı, ay bu ismi çok seviyorum oğluma koyacam dedim. Ben sonradan gittim yanlarına, cinsiyetin erkek olduğunu yeni öğrenmiş kız sanıyordu daha dün. Bugün durduk yere dedi bu ismi koyacam, yeni karar vermiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…