- 18 Nisan 2021
- 14.885
- 1
- 46.386
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #34.181
İyiyiz gulüüüümm sen nasılsınSelam canımlar nasılsınız?
Aminn Allah razı olsun canım benimBen bu maviyi geri getirem geçte olsa ise yarıyor allahim sagliklica kucağına almaya nasip etsin canimheralde tüm liste maviye hamis kalcak olan maviyi çıkaran bana olcak
Tebrik ederim canım gözünüz aydın Allah tamamını erdirsin inşallahHsg cektirdim üniversite hastanesinde bir sıkıntı yok herşey normal dendi. Benim sürekli takip edildiğim doktorum da ikinci gebeligimde direk dikis atılacak riske atamayiz dedi bakalım cumartesi günü kontrole gidicem memleketten yeni geldik gidememistim neler diyecek neler konuşacağız bilmiyorum çok güveniyorum doktoruma çok iyi biri benim hayatımı kurtardı öteki devlette enfeksiyon diye gönderilirken bu adam direk hastaneye yatırdı beni bakalım ne şekilde yonlendirecek . İnşallah çünkü korkularım var aynısı olur mu acaba diye ama bir yandan da bir an önce bir bebeğim olsun belki acımız diner diye istiyorum bilmiyorum kafam çok karışık daha çok yeni olduğu için olabilir
İyi olmaya çalışıyorum bazen karanlığa düşüyorum ama kendimi toparliyorim Rabbime sığınıyorum o bana dayanma gücü veriyor cennette kavuşacağız diye seviniyorum. İnşallah toparlanacagizçok teşekkür ederim Allah razı olsun iyiki varsınız
7 haftalık oldu kuzum. Mesajı şimdi farkettim heyecandankeseyi görene kadar kimseye demeyelim dedi eşim. Bi kimyasal gebelik geçirdim o yüzden korktuk. Hamdolsun keseyi gördük bugün
Biz çok şeyler yaşadık atlattık sonraki imtihanımız buymuş dediik en son konuştuğumuz günü daha dün gibi hatırlıyorum mandalinamSelamlar kızlarrr
Benim son durumumu hatırlayanlar vardır aranızda. Bilmeyenler için de kısa özet geçeyimen son doktora gittiğim de bana tüp bebeğe başlayalım, vakit kaybetmeyelim demişti. Bende hsg falan çekilmek için yer araştırdım. Tatile gitmiştim dönüşte çekileyim dedim. Ama meğer mucizem benimle beraber gelmiş bile zaten kızlar ben hamileyimmm binlerce kez şükürler olsun Rabbim burdaki bekleyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah özellikle de Tiniminimavihanim ilk senin haberini alırız inşallah kuzum benimmm
Masallah canimAminn Allah razı olsun canım benimmaviş şansı bana gülmedi diyordum ama oldu işte
Öyle hemen silersen mavileriBen bu maviyi geri getirem geçte olsa ise yarıyor allahim sagliklica kucağına almaya nasip etsin canimheralde tüm liste maviye hamis kalcak olan maviyi çıkaran bana olcak
Kuzu ihmal etmeyin her şeyin yolu tedavisi var artıkEşimle doktora gitmeyi düşünüyoruz, uzun zamandır gitmemiştik. Ertelemeyelim daha fazla dedim, zaten sonuçları kötüydü. İnşallah düzgün bir tedavi ile düzelir siz ne yapıyorsunuz
Iyi fikir kizÖyle hemen silersen mavileri..
Ben adıma mavi koymadım, resmime koydum etki etti. Onu yap bari ehe
Üzgünüm biraz Seli :)İyiyiz gulüüüümm sen nasılsın
Gebelik haberi kutlaması yapıyoz çiçeğim sen ne yapıyonSelam canımlar nasılsınız?
Haberi var mıydı senin istediğin isiim olduğundan ve bebek istediğindenÜzgünüm biraz Seli :)
Ocak'ta evlenen bir akrabam 6 aylık hamileydi, işte bugün kızlarla dolaştık dışarıda biraz köyde yani.
Oğluma olursa koyacağım dediğim ismi bebeğine koyacağını söyledi, o sorun değil de olabilir çünkü, oradakiler Jane bak senin oğlunun ismini bebeğine koyacakmış diyip durdular dk bası, biraz burkuldu içim
Allah cezanı vermesin koptum ahahahahhahaIyi fikir kiz
Nasil resmim ahahahahaahAllah cezanı vermesin koptum ahahahahhaha
İnşallah canım. Biraz sorunlarımız vardı atlattık çok şükür, ikimizin de iyi ebeveyn olacağını düşünüyorum artıkKuzu ihmal etmeyin her şeyin yolu tedavisi var artık
Evet daha dün akşam bir grupta konusu açıldı, ay bu ismi çok seviyorum oğluma koyacam dedim. Ben sonradan gittim yanlarına, cinsiyetin erkek olduğunu yeni öğrenmiş kız sanıyordu daha dün. Bugün durduk yere dedi bu ismi koyacam, yeni karar vermiş.Haberi var mıydı senin istediğin isiim olduğundan ve bebek istediğinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?