• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzu hem Enox hem corasprin devam ediyordum, corasprini kes dedi. Ama ben bu sabah almistim corasprini, o yuzden bu aksam enoxu yapma, bundan sonra da corasprini kes dedi. Yine de nasil devam edecek bi bakayim da ona gore soracagim tekrar… kahvelesmedi de yani kirmizi devam, ama yattigim icin miktari daha azar azar gibi devam ediyor…
Endişelenme kuzu.. Kan sulandırıcıya ihtiyacın yok demekki…
Bıraktıktan sonra toparlarsın
Prolutan prolutex zaten alıyorsun toparlayacaktır vücut..
İstersen hastane aciline giderek ultrason kontorlü yaptır.
Hastanede de serum veriyorlar ve yatış yapıyorsun onun dışında birşey yapmıyorlar..

Tüp bebek merkezi olan hastanelerin bazıları direk rapor çıkarabiliyor. Medikal gibi, onları da arayarak bilgi alabilirsin..
Tüp bebek düşünmek istemiyorum su an da ben cok basındayım asılama derse eyw daha ben yeni vajınal muayne olmus biriyim tüp bebeğe karşı değilim ama hazır değilim su an ona manevi olarak

Endişelenme kuzu.. Kan sulandırıcıya ihtiyacın yok demekki…
Bıraktıktan sonra toparlarsın
Prolutan prolutex zaten alıyorsun toparlayacaktır vücut..
İstersen hastane aciline giderek ultrason kontorlü yaptır.
Hastanede de serum veriyorlar ve yatış yapıyorsun onun dışında birşey yapmıyorlar..
Kuzu biliyorum onceki kayip yasadigim gebeligimde de basima gelmisti. Dedigin gibi hastaneye gitmenin ekstra bi faydasini gormedim. O yuzden bugun de gidecektik aslinda ama son anda bekleyelim bugun yatip dinlenmek daha iyi diye dusunduk. İnsallah toparlar bakalim simdilik devam ediyor…

Kuzu devam ediyor kanama azar azar… yatiyorum dinlenip gecmesini bekliyorum😕
Yat kuzum Allah‘ın izinle hiçbir şey olmayacak.
Ben öyle hastalar gördüm ki dokuz ay boyunca kanayan sağ salim evlatlarına kucağına aldılar wc dışında kalkma dinlen ve bol bol dua edelim🤲🏻💕❤️

Kuzu biliyorum onceki kayip yasadigim gebeligimde de basima gelmisti. Dedigin gibi hastaneye gitmenin ekstra bi faydasini gormedim. O yuzden bugun de gidecektik aslinda ama son anda bekleyelim bugun yatip dinlenmek daha iyi diye dusunduk. İnsallah toparlar bakalim simdilik devam ediyor…
Devam ediyorsa git kuzu.. Serum sonrası kanaması azalıyor genelde…
En azından doktora istediğin zaman muayne olabilirsin, bebeğinde aklın kalmaz…
Ama hiç korkma inş geçici bi süreç..
Biz yaşamadık çok şükür ama tüp bebek sürecinde yaşayan çok kişi var…
Sayfalara baksana ayaklarını da havaya mı kaldırıyorlardı birşey vardı uzanırken..

Kuzu inş Rabbim emeklerini boşa çıkarmas.
En kısa zamanda müjdeli haberi alırsın…
Tüp bebek süreci zihnen daha rahat bi süreç…
Göz açıyıp kapayıncaya kadar bitmiş olur herşey…
Çok sağol sasa cım. 1 günde rapor işini hallettim ya Bi rahatlama geldi.
Adet düzensizliği var eylüle kalmasın diye duphastona başlıcam yarın
Çünkü tüp benek yaptıracağım merkez eylülde fiyatları güncelliyor bu ay başlarsam eski fiyattan olacak herşey

Çok sağol sasa cım. 1 günde rapor işini hallettim ya Bi rahatlama geldi.
Adet düzensizliği var eylüle kalmasın diye duphastona başlıcam yarın
Çünkü tüp benek yaptıracağım merkez eylülde fiyatları güncelliyor bu ay başlarsam eski fiyattan olacak herşey
Bu gibi hesaplar yoruyor zaten… Ama bu hesaplar da kafayı dağıtıyor..
Duphaston kullandığın zaman yumurtlama olmayacak o zaman…
Hem pkos varsa faydası da olur

Medi

Medical park lar dışarıdan alınan heyet raporlarını kabul etmiyor. Esenyurta ki bana öylr söyledi. Saçma sapan işler
Onu bilmiyorum bana direk gelin rapor çıkaralım demişti.
Belki sgk denetiminde sorun yaşıyorlardır.
Kendileri çıkarınca dosyaya hakim oluyorlardır.

Back