- 29 Aralık 2020
- 4.630
- 5.236
- 108
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #34.141
çok şükür canım tüp bebek işlerine başladık işte bizdeÇok şükür kuzu sen nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok şükür canım tüp bebek işlerine başladık işte bizdeÇok şükür kuzu sen nasılsın
Endişelenme kuzu.. Kan sulandırıcıya ihtiyacın yok demekki…Kuzu hem Enox hem corasprin devam ediyordum, corasprini kes dedi. Ama ben bu sabah almistim corasprini, o yuzden bu aksam enoxu yapma, bundan sonra da corasprini kes dedi. Yine de nasil devam edecek bi bakayim da ona gore soracagim tekrar… kahvelesmedi de yani kirmizi devam, ama yattigim icin miktari daha azar azar gibi devam ediyor…
Kuzu inş Rabbim emeklerini boşa çıkarmas.çok şükür canım tüp bebek işlerine başladık işte bizde
Tüp bebek merkezi olan hastanelerin bazıları direk rapor çıkarabiliyor. Medikal gibi, onları da arayarak bilgi alabilirsin..Ben 30 um da bakalım bana ne diyecek doktor
Tüp bebek düşünmek istemiyorum su an da ben cok basındayım asılama derse eyw daha ben yeni vajınal muayne olmus biriyim tüp bebeğe karşı değilim ama hazır değilim su an ona manevi olarakTüp bebek merkezi olan hastanelerin bazıları direk rapor çıkarabiliyor. Medikal gibi, onları da arayarak bilgi alabilirsin..
Kuzu biliyorum onceki kayip yasadigim gebeligimde de basima gelmisti. Dedigin gibi hastaneye gitmenin ekstra bi faydasini gormedim. O yuzden bugun de gidecektik aslinda ama son anda bekleyelim bugun yatip dinlenmek daha iyi diye dusunduk. İnsallah toparlar bakalim simdilik devam ediyor…Endişelenme kuzu.. Kan sulandırıcıya ihtiyacın yok demekki…
Bıraktıktan sonra toparlarsın
Prolutan prolutex zaten alıyorsun toparlayacaktır vücut..
İstersen hastane aciline giderek ultrason kontorlü yaptır.
Hastanede de serum veriyorlar ve yatış yapıyorsun onun dışında birşey yapmıyorlar..
Espumm ne durumdasın kuzummm dua ediyorum inşAllah geçici bir durumdurKizlar aktif kanamam var hastaneye gidiyorum. Benim icin dua edin
Basiniz sagolsunSelizay selam canım ben cerio benim adımı listeden siler misin bebeğimi erken doğum ile kaybettim malesef
Kuzu devam ediyor kanama azar azar… yatiyorum dinlenip gecmesini bekliyorumEspumm ne durumdasın kuzummm dua ediyorum inşAllah geçici bir durumdur
Yat kuzum Allah‘ın izinle hiçbir şey olmayacak.Kuzu devam ediyor kanama azar azar… yatiyorum dinlenip gecmesini bekliyorum
Nasıl isterseniz…Tüp bebek düşünmek istemiyorum su an da ben cok basındayım asılama derse eyw daha ben yeni vajınal muayne olmus biriyim tüp bebeğe karşı değilim ama hazır değilim su an ona manevi olarak
Başınız sağ olsun çok üzüldüm. Rabbim en kısa sürede bu boşluğunuzu hayırlı evlatlar doldursun aminnSelizay selam canım ben cerio benim adımı listeden siler misin bebeğimi erken doğum ile kaybettim malesef
Devam ediyorsa git kuzu.. Serum sonrası kanaması azalıyor genelde…Kuzu biliyorum onceki kayip yasadigim gebeligimde de basima gelmisti. Dedigin gibi hastaneye gitmenin ekstra bi faydasini gormedim. O yuzden bugun de gidecektik aslinda ama son anda bekleyelim bugun yatip dinlenmek daha iyi diye dusunduk. İnsallah toparlar bakalim simdilik devam ediyor…
Başınız sağolsun....Selizay selam canım ben cerio benim adımı listeden siler misin bebeğimi erken doğum ile kaybettim malesef
Çok sağol sasa cım. 1 günde rapor işini hallettim ya Bi rahatlama geldi.Kuzu inş Rabbim emeklerini boşa çıkarmas.
En kısa zamanda müjdeli haberi alırsın…
Tüp bebek süreci zihnen daha rahat bi süreç…
Göz açıyıp kapayıncaya kadar bitmiş olur herşey…
Başınız sağ olsun Rabbim cennetince kavuştursun siziSelizay selam canım ben cerio benim adımı listeden siler misin bebeğimi erken doğum ile kaybettim malesef
Medical park lar dışarıdan alınan heyet raporlarını kabul etmiyor. Esenyurta ki bana öylr söyledi. Saçma sapan işlerTüp bebek merkezi olan hastanelerin bazıları direk rapor çıkarabiliyor. Medikal gibi, onları da arayarak bilgi alabilirsin..
Bu gibi hesaplar yoruyor zaten… Ama bu hesaplar da kafayı dağıtıyor..Çok sağol sasa cım. 1 günde rapor işini hallettim ya Bi rahatlama geldi.
Adet düzensizliği var eylüle kalmasın diye duphastona başlıcam yarın
Çünkü tüp benek yaptıracağım merkez eylülde fiyatları güncelliyor bu ay başlarsam eski fiyattan olacak herşey
Onu bilmiyorum bana direk gelin rapor çıkaralım demişti.Medi
Medical park lar dışarıdan alınan heyet raporlarını kabul etmiyor. Esenyurta ki bana öylr söyledi. Saçma sapan işler