• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Onu bilmiyorum bana direk gelin rapor çıkaralım demişti.
Belki sgk denetiminde sorun yaşıyorlardır.
Kendileri çıkarınca dosyaya hakim oluyorlardır.
Bana da gelin çıkaralım dediler
Bende aşılama lar özel anlaşmalı Bi hastaneden dedim. Olmaz sadece devlet hastanesi aşılamaları olur dedi. Dedim anlaşmalı burası falan. Size yanlış bilgi vermişler dedi işi yokuşa sürdü
Ama ben merkezde üni hastanesine gittim raporu okeylediler amh sonucu çıkınca verecekler

Bu gibi hesaplar yoruyor zaten… Ama bu hesaplar da kafayı dağıtıyor..
Duphaston kullandığın zaman yumurtlama olmayacak o zaman…
Hem pkos varsa faydası da olur
Valla dün regl nin 22. Günü idi Bi gideyim varm gelişen diye. Çatlayan da gelişen de yok. 11 mm var kalitesiz
Doktor duphaston verdi sabah akşam
Doğal bir ilaç gebelik olsa bile zarar vermez dedi. Diğerleri çok hormonlu dedi.
Pko tüp bebek de avantajı çokmuş
Bide taze transfer olmayacak. Dondurulmuş olacak. Başta moralim bozuldu uzun sürecek diye ama araştırdım dondurulmuş embriyo transferi daha avantajlı imiş

Basiniz sagolsun🙁🙏🏻
Rabbim acinizi tez zamanda hafifletsin, size yeni bir evladi sag salim kucaginiza almayi nasip etsin insallah🙏🏻

Başınız sağ olsun çok üzüldüm. Rabbim en kısa sürede bu boşluğunuzu hayırlı evlatlar doldursun aminn 🤲🏻🥺

Başınız sağolsun....
Rabbim sağlıkla tekrardan nasip etsin inşallah 😥

Başınız sağ olsun Rabbim cennetince kavuştursun sizi 🤲🤲

Ah canım, ne diyeceğimi bilemiyorum... Çok çok üzüldüm ne zaman oldu

Hepinizden Allah razı olsun çok teşekkür ederim dualarınız için de çok sağolun amiiin🤲🏻 Rabbim cennetinde kavuşturacak bizi inşallah 🤲🏻
Selizay Selizay 14 temmuzda doğum yaptım 16 temmuzda kaybettik 26+5 de doğum oldu 😔 bu arada tebrik ederim seni rabbim sağlıklı bir hamilelik ve sağ salim kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻🤲🏻

Hepinizden Allah razı olsun çok teşekkür ederim dualarınız için de çok sağolun amiiin🤲🏻 Rabbim cennetinde kavuşturacak bizi inşallah 🤲🏻
Selizay Selizay 14 temmuzda doğum yaptım 16 temmuzda kaybettik 26+5 de doğum oldu 😔 bu arada tebrik ederim seni rabbim sağlıklı bir hamilelik ve sağ salim kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻🤲🏻
Ah canım benim, cennette seni bekliyor inşallah. Hiçbir tesellisi yok bu işin. Yanlış hatırlamıyorsam sorunlu bir gebelik sürecin yoktu, sebebi bulundu mu? Doktorun ne söyledi

Ah canım benim, cennette seni bekliyor inşallah. Hiçbir tesellisi yok bu işin. Yanlış hatırlamıyorsam sorunlu bir gebelik sürecin yoktu, sebebi bulundu mu? Doktorun ne söyledi
İnsallahh orada kavuşacağız 🤲🏻 çok zor rabbim kimseye yaşatmasın 🙏🏻 19. Haftamda başladı sorunlarım nişanım geldi 2cm e yakın açılmam oldu rahim boyum 8mm e düşmüştü acil serklaj yaptı doktor 20. Haftamda 1 hafta sonra muayenede 4mm e düşmüştü 21. Haftamda perinatoloji profu daha riskli bir yere dikiş attı hiçbir sıkıntım yoktu bayramın birinci günü doğum sancıları çekmeye başladım devletin acıline gittim bir sıkıntı yok enfeksiyon diyip gönderdi bir kaç gün sonra kanamam başladı hastaneye yatirildim malesef ilaçlar ile kesilmedi sancım kasilmam ve artık dikiş rahimimi yirtmaya başladı kanamam başladı benim hayatım tehlikeye girdi diye doktor artık bebeği almak zorundayım senin hayatın benim için daha önceliklisin dedi öyle aldı ameliyatım falan baya zor geçti çok kan kaybetmişim çok zor şeyler yaşadım 19. Haftamda beri sürekli hastaneler ilaçlar iğneler antibiyotikler rabbim böyle yazmış napalim

İnsallahh orada kavuşacağız 🤲🏻 çok zor rabbim kimseye yaşatmasın 🙏🏻 19. Haftamda başladı sorunlarım nişanım geldi 2cm e yakın açılmam oldu rahim boyum 8mm e düşmüştü acil serklaj yaptı doktor 20. Haftamda 1 hafta sonra muayenede 4mm e düşmüştü 21. Haftamda perinatoloji profu daha riskli bir yere dikiş attı hiçbir sıkıntım yoktu bayramın birinci günü doğum sancıları çekmeye başladım devletin acıline gittim bir sıkıntı yok enfeksiyon diyip gönderdi bir kaç gün sonra kanamam başladı hastaneye yatirildim malesef ilaçlar ile kesilmedi sancım kasilmam ve artık dikiş rahimimi yirtmaya başladı kanamam başladı benim hayatım tehlikeye girdi diye doktor artık bebeği almak zorundayım senin hayatın benim için daha önceliklisin dedi öyle aldı ameliyatım falan baya zor geçti çok kan kaybetmişim çok zor şeyler yaşadım 19. Haftamda beri sürekli hastaneler ilaçlar iğneler antibiyotikler rabbim böyle yazmış napalim
Canım sen daha önce hsg çekilmiş miydin? Rahminde t rahim ya da perde tanısı almış mıydın? Öncelikle kendini toparlayınca bir rahim filmi çektir. Daha sonr genetik ve Trombofili testlerini yaptır. Bundan sonra gebe kaldığında mutlaka perinatologla takibini yaptır. Muhtemelen bundan sonraki gebeliklerinde sorun olsa da olmasa da 14.haftadan itibaren serklaj yapılacak. Önlemlerini Aynı şeyleri bir daha yaşamayacaksın korkma, inşallah rabbim tekrar yaşatmasın böyle bir acı.

Ama şuan önemli olan sensin sen iyi ol, psikolojin iyi olsun her şey olur allahın izniyle. Aynı şeyleri yaşayan arkadaşlarımız var, birbirinizle konuşup daha iyi hissedebilirsiniz. Eşinizle birlikte psikoloğa gidebilirsiniz umarım en kısa sürede toparlarsın. Ne zaman istersen biz buradayız

Yok canım tavsiye üzerine oraya gidecektim. Hastane nin mantıksız cevapları hoşuma gitmedi bıraktım. Başka ilde yaşıyorum. İşten izin sorunu da olmasın diye yaşadığım yerde tüp bebek yaptıracağım
Anladım amh benım de 0.92 bakalım bana ne diyecek doktor

Devam ediyorsa git kuzu.. Serum sonrası kanaması azalıyor genelde…
En azından doktora istediğin zaman muayne olabilirsin, bebeğinde aklın kalmaz…
Ama hiç korkma inş geçici bi süreç..
Biz yaşamadık çok şükür ama tüp bebek sürecinde yaşayan çok kişi var…
Sayfalara baksana ayaklarını da havaya mı kaldırıyorlardı birşey vardı uzanırken..
Kuzum hafifledi gibi sanki. Yatmaya devam ediyorum… Yarin zaten Proluton depot icin oglen hastaneye gidecegim. Eger hala kesilmemis olursa gitmisken bir baktiririm….

Selamlar kızlarrr 🌿
Benim son durumumu hatırlayanlar vardır aranızda. Bilmeyenler için de kısa özet geçeyim 😊 en son doktora gittiğim de bana tüp bebeğe başlayalım, vakit kaybetmeyelim demişti. Bende hsg falan çekilmek için yer araştırdım. Tatile gitmiştim dönüşte çekileyim dedim. Ama meğer mucizem benimle beraber gelmiş bile zaten 🥺 kızlar ben hamileyimmm 🤰 🤲🏻 🤲🏻 🤲🏻 🤲🏻 😢😢 binlerce kez şükürler olsun 🌸 Rabbim burdaki bekleyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah 🤲🏻 özellikle de Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim ilk senin haberini alırız inşallah kuzum benimmm 💜🌸

Canım sen daha önce hsg çekilmiş miydin? Rahminde t rahim ya da perde tanısı almış mıydın? Öncelikle kendini toparlayınca bir rahim filmi çektir. Daha sonr genetik ve Trombofili testlerini yaptır. Bundan sonra gebe kaldığında mutlaka perinatologla takibini yaptır. Muhtemelen bundan sonraki gebeliklerinde sorun olsa da olmasa da 14.haftadan itibaren serklaj yapılacak. Önlemlerini Aynı şeyleri bir daha yaşamayacaksın korkma, inşallah rabbim tekrar yaşatmasın böyle bir acı.

Ama şuan önemli olan sensin sen iyi ol, psikolojin iyi olsun her şey olur allahın izniyle. Aynı şeyleri yaşayan arkadaşlarımız var, birbirinizle konuşup daha iyi hissedebilirsiniz. Eşinizle birlikte psikoloğa gidebilirsiniz umarım en kısa sürede toparlarsın. Ne zaman istersen biz buradayız
Hsg cektirdim üniversite hastanesinde bir sıkıntı yok herşey normal dendi. Benim sürekli takip edildiğim doktorum da ikinci gebeligimde direk dikis atılacak riske atamayiz dedi bakalım cumartesi günü kontrole gidicem memleketten yeni geldik gidememistim neler diyecek neler konuşacağız bilmiyorum çok güveniyorum doktoruma çok iyi biri benim hayatımı kurtardı öteki devlette enfeksiyon diye gönderilirken bu adam direk hastaneye yatırdı beni bakalım ne şekilde yonlendirecek . İnşallah çünkü korkularım var aynısı olur mu acaba diye ama bir yandan da bir an önce bir bebeğim olsun belki acımız diner diye istiyorum bilmiyorum kafam çok karışık daha çok yeni olduğu için olabilir 😔
İyi olmaya çalışıyorum bazen karanlığa düşüyorum ama kendimi toparliyorim Rabbime sığınıyorum o bana dayanma gücü veriyor cennette kavuşacağız diye seviniyorum. İnşallah toparlanacagiz 🤲🏻 çok teşekkür ederim Allah razı olsun iyiki varsınız 🙏🏻💗

Selamlar kızlarrr 🌿
Benim son durumumu hatırlayanlar vardır aranızda. Bilmeyenler için de kısa özet geçeyim 😊 en son doktora gittiğim de bana tüp bebeğe başlayalım, vakit kaybetmeyelim demişti. Bende hsg falan çekilmek için yer araştırdım. Tatile gitmiştim dönüşte çekileyim dedim. Ama meğer mucizem benimle beraber gelmiş bile zaten 🥺 kızlar ben hamileyimmm 🤰 🤲🏻 🤲🏻 🤲🏻 🤲🏻 😢😢 binlerce kez şükürler olsun 🌸 Rabbim burdaki bekleyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah 🤲🏻 özellikle de Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim ilk senin haberini alırız inşallah kuzum benimmm 💜🌸
Ya bu grubun surprizli haberlerine bayiliyorum gercekten 🤩 vallahi keyfim yerine geldi 🙏🏻
İnsallah saglikla ilerlesin ve saglikla hayirlisiyla kucagina almak nasip olsun🙏🏻🌸
Kac haftaliksin?

Ya bu grubun surprizli haberlerine bayiliyorum gercekten 🤩 vallahi keyfim yerine geldi 🙏🏻
İnsallah saglikla ilerlesin ve saglikla hayirlisiyla kucagina almak nasip olsun🙏🏻🌸
Kac haftaliksin?
Aminnnn canım Allah razı olsun 💋 tüm herkese nasip etsin Rabbim. Sana da hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻

Oh be oldu sonunda benim de ismim 😀 Selizay Selizay ilk geldiğim de bana demiştin bence mavi yap diye 😂 Aha da yaptım hadi bismillah 🧿😀😀
Ben bu maviyi geri getirem geçte olsa ise yarıyor allahim sagliklica kucağına almaya nasip etsin canim❤️ heralde tüm liste maviye hamis kalcak olan maviyi çıkaran bana olcak🙄

Kac haftaliksin?
7 haftalık oldu kuzum. Mesajı şimdi farkettim heyecandan 😊 keseyi görene kadar kimseye demeyelim dedi eşim. Bi kimyasal gebelik geçirdim o yüzden korktuk. Hamdolsun keseyi gördük bugün 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Selamlar kızlarrr 🌿
Ayyyyyy ne güzel bir haber buuuuuu, mavinin gücü hala devam ediyor demek ki ❤️❤️❤️ sağlıkla gelsin ❤️

Back