Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hangi acibademe aldin canim, kendininkine mi?
Acıbadem altunizade tayfun bey.arkadaşım 0.01 amh ile tayfun beyde ikiz çocukları oldu. Bende geçen sene görüşmüştüm babacan biriydi.çok yakın ilgili konuşmuş güven vermişti. Ama o zaman başlayamadık. Nasip bakalım bu kez ne olacak..

Hadi insallah hayirlisi olsun hakkinizda, Allah muradiniza erdirsin en kisa zamanda

Kızlar kendi doktorumun kontrolünden geldim.polip yok ben öyle bir görüntü görmüyorum dedi,kistinde kaybolmuş rahim temiz dedi.ama yumurtan çatlamış görünüyor sağ dan. Daha döngünün 9.günündeyim amh düştükçe erken yumurtlama olur dedi.bu kadar erken olması rezervlerinin çok azaldığını gösteriyor zaten dedi. tüp bebek için zaten randevu aldım dedim,en doğrusu asla beklemeye gerek yok dedi. Çatlama öncesi ilişki olmuştu dedim iki gün nasip belli olmaz denk gelmiştir inşallah dedi ahahaha.inşallah maşallah moduna da geçtiyse durum belli demek ki

Kızlar benim şüpheli ilişkinin üstünden 9 gün geçti bugün sabah kan verdm adetime 4-5 güm var. Beta hcg 3.5 progesteron 40 çıktı ümitlenmeli miyim? Bi kaç güne testi tekrarlıcz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…