- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #33.781
Acıbadem altunizade tayfun bey.arkadaşım 0.01 amh ile tayfun beyde ikiz çocukları oldu.Hangi acibademe aldin canim, kendininkine mi?
Amin canımcım inşallahİnşallah vesile olur yavrucunla kavuşmana
Hadi insallah hayirlisi olsun hakkinizda, Allah muradiniza erdirsin en kisa zamandaAcıbadem altunizade tayfun bey.arkadaşım 0.01 amh ile tayfun beyde ikiz çocukları oldu.Bende geçen sene görüşmüştüm babacan biriydi.çok yakın ilgili konuşmuş güven vermişti. Ama o zaman başlayamadık. Nasip bakalım bu kez ne olacak..
Amin nasip inşallah canım..sen nasılsın peki?Hadi insallah hayirlisi olsun hakkinizda, Allah muradiniza erdirsin en kisa zamanda
İyiyim canim, cuma gununu bekliyorum merakla :)Amin nasip inşallah canım..sen nasılsın peki?
Progesteron değerin de gayet güzeldi sağlıkla ilerlesin ins.Kizlar 2 gun once 93 cikmisti bu sabah yine kan verdim 255 e yukselmis cok sukur
Tesekkur ederim insallah, doktor sali kese gozukur bidaha kan vermene gerek yok dedi insallah gorebiliriz keseyiProgesteron değerin de gayet güzeldi sağlıkla ilerlesin ins.
Hayırlı haberle canım inşallahİyiyim canim, cuma gununu bekliyorum merakla :)
Çok güzel yükselmiş canım..çok şükürKizlar 2 gun once 93 cikmisti bu sabah yine kan verdim 255 e yukselmis cok sukur
Tesekkur ederim cok sukur insallah boyle devam ederÇok güzel yükselmiş canım..çok şükür
Beta kaç canımKızlar progesteron 57 cikmis eger gebelik saglikliysa 3 hafta 5 gunlukmus yarin gorusucem doktorla nasil sizce bilgisi olan var mi progesteronla ilgili
2 gun once adete 4 gun kala 93 du ertesi gun progesteron verdim 57 cikti bugun tekrar beta verdim 255 cikti canimBeta kaç canım
Yumurtlama günüm üstünden kaç gün geçti canım2 gun once adete 4 gun kala 93 du ertesi gun progesteron verdim 57 cikti bugun tekrar beta verdim 255 cikti canim
Ilk betayi verdigimde 12 gun gecmisti canim bugun 14 oluyoYumurtlama günüm üstünden kaç gün geçti canım
Beta umut veriyor, 4,5 gün sonra tekrar ver bakalımKızlar benim şüpheli ilişkinin üstünden 9 gün geçti bugün sabah kan verdm adetime 4-5 güm var. Beta hcg 3.5 progesteron 40 çıktı ümitlenmeli miyim? Bi kaç güne testi tekrarlıcz
Anladımm canım hayırlı olsun. Benim şüpheli ilişki ve ovülasyonun üstünden 9 gün geçti daha. Beta hcg 3.5 progesteron 40 çıktıIlk betayi verdigimde 12 gun gecmisti canim bugun 14 oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?