- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.640
- 248
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #33.761
İnşallah herşey çok güzel olsun, yolunda olsun canım benimKuzum verdim, bugun de 2’ye katlamis cok sukur. Artik bir daha vermeyecegim, cuma gunu ultrason var. İlk 2 deger supheli oldugu icin doktor henuz birsey diyemiyor. ultrasonda kese, sonra da bebek gorunene kadar sevinemiyorum. Hayirlisi olsun hakkimda insallah hersey yolundadir
Cok Sükürseninki nazli olacak canim kiz da olacak bence bu kadar nazla artik
İnsallah canlarim, insallar hepimiz icin hersey cok guzel olsun ardardaİnşallah herşey çok güzel olsun, yolunda olsun canım benim
Ohhh çok şükür kaç çıktı değer bugün? Ultrasonda baktı mıKuzum verdim, bugun de 2’ye katlamis cok sukur. Artik bir daha vermeyecegim, cuma gunu ultrason var. İlk 2 deger supheli oldugu icin doktor henuz birsey diyemiyor. ultrasonda kese, sonra da bebek gorunene kadar sevinemiyorum. Hayirlisi olsun hakkimda insallah hersey yolundadir
Başka bahara kaldı
ÜzdüBaşka bahara kaldı
Naaaasiiiiippppppöncesinde vardi 2 gün bi de 2 gün sonrasında ama zannetmiyorum
Magnezyum vs kullanıyor musun o da yapıyorBu koenzim q10 ilacı niye bu kadar ishal yapıyor acep
Günaydınlar..benim bugün doktor kontrolüm var,bakalım içerde neler oluyor? Kist ne alemde filan onlara bakacak.tüo bebek görüşmesi randevumu aldım,10 ağustos..bakalım süreç nasıl ilerleyecek..Günaydın kızlar herkese mutlu günlernasılsınız bakalım?
Hadi bakalım su gibi aksın sürecin canım benim. Özelde mi olacakGünaydınlar..benim bugün doktor kontrolüm var,bakalım içerde neler oluyor? Kist ne alemde filan onlara bakacak.tüo bebek görüşmesi randevumu aldım,10 ağustos..bakalım süreç nasıl ilerleyecek..
Amin inşallah canım..acıbadem de olacak.Allah yardım etsin valla ne bekliyor bizi bilmiyorumHadi bakalım su gibi aksın sürecin canım benim. Özelde mi olacak
İnşallah vesile olur yavrucunla kavuşmanaAmin inşallah canım..acıbadem de olacak.Allah yardım etsin valla ne bekliyor bizi bilmiyorum
Yok canim=)Magnezyum vs kullanıyor musun o da yapıyor
Biz iyiyiz sıcaklarla bogusuyoruz yakında buharlaşıp ucacagim son 5 6 haftam var artık ve ağrılarım fazlasıyla arttti selizim ilk gebelik prenses gibiymis ikincisi 5.aydan beri çatı ve kalça kemiği ağrısıyla yola devam ediyoruz bir cilginlik yaptık ev tadilatina da girdik dogurmazsam iyidirGünaydın kızlar herkese mutlu günlernasılsınız bakalım?
Anaamm kız dikkat et. Valla ben de sıcaktan buharlaşmak üzereydim köye geldik, burası serin Allahtan. Sağlıkla gelsin minik, normal doğum mu bekliyorsunBiz iyiyiz sıcaklarla bogusuyoruz yakında buharlaşıp ucacagim son 5 6 haftam var artık ve ağrılarım fazlasıyla arttti selizim ilk gebelik prenses gibiymis ikincisi 5.aydan beri çatı ve kalça kemiği ağrısıyla yola devam ediyoruz bir cilginlik yaptık ev tadilatina da girdik dogurmazsam iyidir
Yok kuzum ilkinden dolayı sezeryan olacağım 38+3 de o yüzden biraz rahatım başıma neler geleceğini bildiğim içinAnaamm kız dikkat et. Valla ben de sıcaktan buharlaşmak üzereydim köye geldik, burası serin Allahtan. Sağlıkla gelsin minik, normal doğum mu bekliyorsun
Hangi acibademe aldin canim, kendininkine mi?Amin inşallah canım..acıbadem de olacak.Allah yardım etsin valla ne bekliyor bizi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?