• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hoşgeldinnn canımm 😍🙏🏻 Bende aynı bıraktığın gibiyim ne olsunn beklemeye devam☘️
Ahhh benim tiniminim seni gördüğüme çok sevindim. Nasılsın. Hosbuldum hoşgördüm kuzu. Hakkımızda hayırlısı olsun Kısmet. Elbet birgün olacaktır.🙏

Kızlar nasılsınız herkes iyi mi? Köydeyim ben çok bakamıyorum. maviespumante maviespumante bugün tekrar verdin mi kan? Nedir son durum? ❤️
Kuzum verdim, bugun de 2’ye katlamis cok sukur. Artik bir daha vermeyecegim, cuma gunu ultrason var. İlk 2 deger supheli oldugu icin doktor henuz birsey diyemiyor. ultrasonda kese, sonra da bebek gorunene kadar sevinemiyorum. Hayirlisi olsun hakkimda insallah hersey yolundadir 🙏🏻💞

Kuzum verdim, bugun de 2’ye katlamis cok sukur. Artik bir daha vermeyecegim, cuma gunu ultrason var. İlk 2 deger supheli oldugu icin doktor henuz birsey diyemiyor. ultrasonda kese, sonra da bebek gorunene kadar sevinemiyorum. Hayirlisi olsun hakkimda insallah hersey yolundadir 🙏🏻💞
Cok Sükür 🤲 seninki nazli olacak canim kiz da olacak bence bu kadar nazla artik

Back