• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hangi acibademe aldin canim, kendininkine mi?
Acıbadem altunizade tayfun bey.arkadaşım 0.01 amh ile tayfun beyde ikiz çocukları oldu.🤗 Bende geçen sene görüşmüştüm babacan biriydi.çok yakın ilgili konuşmuş güven vermişti. Ama o zaman başlayamadık. Nasip bakalım bu kez ne olacak..

Acıbadem altunizade tayfun bey.arkadaşım 0.01 amh ile tayfun beyde ikiz çocukları oldu.🤗 Bende geçen sene görüşmüştüm babacan biriydi.çok yakın ilgili konuşmuş güven vermişti. Ama o zaman başlayamadık. Nasip bakalım bu kez ne olacak..
Hadi insallah hayirlisi olsun hakkinizda, Allah muradiniza erdirsin en kisa zamanda 🙏🏻🌸

Kızlar kendi doktorumun kontrolünden geldim.polip yok ben öyle bir görüntü görmüyorum dedi,kistinde kaybolmuş rahim temiz dedi.ama yumurtan çatlamış görünüyor sağ dan. Daha döngünün 9.günündeyim😮‍💨 amh düştükçe erken yumurtlama olur dedi.bu kadar erken olması rezervlerinin çok azaldığını gösteriyor zaten dedi.🙄 tüp bebek için zaten randevu aldım dedim,en doğrusu asla beklemeye gerek yok dedi. Çatlama öncesi ilişki olmuştu dedim iki gün 🤭 nasip belli olmaz denk gelmiştir inşallah dedi ahahaha.inşallah maşallah moduna da geçtiyse durum belli demek ki😁😁

Kızlar benim şüpheli ilişkinin üstünden 9 gün geçti bugün sabah kan verdm adetime 4-5 güm var. Beta hcg 3.5 progesteron 40 çıktı ümitlenmeli miyim? Bi kaç güne testi tekrarlıcz

Back