- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #33.801
İnşallahh olacak dua edinnBeta umut veriyor, 4,5 gün sonra tekrar ver bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallahh olacak dua edinnBeta umut veriyor, 4,5 gün sonra tekrar ver bakalım
Herkesin farkli oluyo ilk ogrendigi deger ben femara ve duphaston kullandim yumurtlama gununden emin misin belki gec dollenme olmustur yukselir insallahAnladımm canım hayırlı olsun. Benim şüpheli ilişki ve ovülasyonun üstünden 9 gün geçti daha. Beta hcg 3.5 progesteron 40 çıktı
Evet eminim canım her gün ovulasyon testi ile takip ettmHerkesin farkli oluyo ilk ogrendigi deger ben femara ve duphaston kullandim yumurtlama gununden emin misin belki gec dollenme olmustur yukselir insallah
Insallah artar canim degerinEvet eminim canım her gün ovulasyon testi ile takip ettm
En azından yolunu seçmiş oldun, kafan daha net olur, benim de bir ara 8. 9. günlerde çatlama oluyordu yumurta tam büyümeden çatlıyordu bir ara incir yedim günde iki tane ona bağlıyordum, fertility feriend diye bir uygulama var orada erken ovulasyon gören çoğu kişi 40 yaş ve üstü bence de amh ile alakalı diye düşünüyorum, bir sene dolmadan doktora gitmeyi bir daha düşünmüyorum, akışına bıraktım kendiliğinden olursa olur modundayimKızlar kendi doktorumun kontrolünden geldim.polip yok ben öyle bir görüntü görmüyorum dedi,kistinde kaybolmuş rahim temiz dedi.ama yumurtan çatlamış görünüyor sağ dan. Daha döngünün 9.günündeyim amh düştükçe erken yumurtlama olur dedi.bu kadar erken olması rezervlerinin çok azaldığını gösteriyor zaten dedi. tüp bebek için zaten randevu aldım dedim,en doğrusu asla beklemeye gerek yok dedi. Çatlama öncesi ilişki olmuştu dedim iki gün nasip belli olmaz denk gelmiştir inşallah dedi ahahaha.inşallah maşallah moduna da geçtiyse durum belli demek ki
Umut vaad ediyor zaten ortalama 8.gun rahme tutunmaya başlıyor embriyoKızlar benim şüpheli ilişkinin üstünden 9 gün geçti bugün sabah kan verdm adetime 4-5 güm var. Beta hcg 3.5 progesteron 40 çıktı ümitlenmeli miyim? Bi kaç güne testi tekrarlıcz
Ya inşallahhhh olur çok istiyorumUmut vaad ediyor zaten ortalama 8.gun rahme tutunmaya başlıyor embriyo
Evet canım aynen erken yumurtlama amh düşüklüğü ile ilişkili.rezerv az oldukça daha çok lh basıyor vücut ve erkenden uyarıyor yumurtayı.bir nevi savunma. artık nasipte ötesi yok..yolu belirledim.denemedim demem en azından napalım..En azından yolunu seçmiş oldun, kafan daha net olur, benim de bir ara 8. 9. günlerde çatlama oluyordu yumurta tam büyümeden çatlıyordu bir ara incir yedim günde iki tane ona bağlıyordum, fertility feriend diye bir uygulama var orada erken ovulasyon gören çoğu kişi 40 yaş ve üstü bence de amh ile alakalı diye düşünüyorum, bir sene dolmadan doktora gitmeyi bir daha düşünmüyorum, akışına bıraktım kendiliğinden olursa olur modundayim
Maaşallah. Sağlıkla kucağınıza alın inşallahKizlar 2 gun once 93 cikmisti bu sabah yine kan verdim 255 e yukselmis cok sukur
Tesekkur ederim insallah ❤Maaşallah. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Merhaba kaç yumurta oluşmuştu acabaHerkesin farkli oluyo ilk ogrendigi deger ben femara ve duphaston kullandim yumurtlama gununden emin misin belki gec dollenme olmustur yukselir insallah
Naptınız acaba bende merak ettimYarin canim.
Dua ediyorum Dis gebelik riskinden urkuyorum
Canim doktor kontrole cagirmadigi icin hic bilemiyorum sadece ilaclari kullanip en son beta baktirmaya gittimMerhaba kaç yumurta oluşmuştu acaba
Bi ara negzeel sayfalarca olurdu okumak çok hoşuma giderdi şimdi iki üç söz sonra bitiyor ühhühhüaa duygusal modumdayim
Topiğimizzzz gene duraklama döneminee girdiiiğğğ
Artık sanki yazacak bir şeyimiz de kalmadı jüliiimm ben bu ay gebe kalırsam gör coşturacam burasınııBi ara negzeel sayfalarca olurdu okumak çok hoşuma giderdi şimdi iki üç söz sonra bitiyor ühhühhüaa duygusal modumdayim
Aynen canisim her şeyi konuştuk bi de yorulduk mu nedir bilemedimArtık sanki yazacak bir şeyimiz de kalmadı jüliiimm ben bu ay gebe kalırsam gör coşturacam burasınıı
Anladım hayırlı uğurlu olsun inşallah kucağınıza alırsınız sağsalimCanim doktor kontrole cagirmadigi icin hic bilemiyorum sadece ilaclari kullanip en son beta baktirmaya gittim
Süremiz belli değill jüliimm normalde Ağustostu ama beklemedeyizAynen canisim her şeyi konuştuk bi de yorulduk mu nedir bilemedim
Ayy hadi inşallah valla
Neler yapıyorsun, ne zaman geliyorsunuz