• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar kendi doktorumun kontrolünden geldim.polip yok ben öyle bir görüntü görmüyorum dedi,kistinde kaybolmuş rahim temiz dedi.ama yumurtan çatlamış görünüyor sağ dan. Daha döngünün 9.günündeyim😮‍💨 amh düştükçe erken yumurtlama olur dedi.bu kadar erken olması rezervlerinin çok azaldığını gösteriyor zaten dedi.🙄 tüp bebek için zaten randevu aldım dedim,en doğrusu asla beklemeye gerek yok dedi. Çatlama öncesi ilişki olmuştu dedim iki gün 🤭 nasip belli olmaz denk gelmiştir inşallah dedi ahahaha.inşallah maşallah moduna da geçtiyse durum belli demek ki😁😁
En azından yolunu seçmiş oldun, kafan daha net olur, benim de bir ara 8. 9. günlerde çatlama oluyordu yumurta tam büyümeden çatlıyordu bir ara incir yedim günde iki tane ona bağlıyordum, fertility feriend diye bir uygulama var orada erken ovulasyon gören çoğu kişi 40 yaş ve üstü bence de amh ile alakalı diye düşünüyorum, bir sene dolmadan doktora gitmeyi bir daha düşünmüyorum, akışına bıraktım kendiliğinden olursa olur modundayim

Kızlar benim şüpheli ilişkinin üstünden 9 gün geçti bugün sabah kan verdm adetime 4-5 güm var. Beta hcg 3.5 progesteron 40 çıktı ümitlenmeli miyim? Bi kaç güne testi tekrarlıcz
Umut vaad ediyor zaten ortalama 8.gun rahme tutunmaya başlıyor embriyo

En azından yolunu seçmiş oldun, kafan daha net olur, benim de bir ara 8. 9. günlerde çatlama oluyordu yumurta tam büyümeden çatlıyordu bir ara incir yedim günde iki tane ona bağlıyordum, fertility feriend diye bir uygulama var orada erken ovulasyon gören çoğu kişi 40 yaş ve üstü bence de amh ile alakalı diye düşünüyorum, bir sene dolmadan doktora gitmeyi bir daha düşünmüyorum, akışına bıraktım kendiliğinden olursa olur modundayim
Evet canım aynen erken yumurtlama amh düşüklüğü ile ilişkili.rezerv az oldukça daha çok lh basıyor vücut ve erkenden uyarıyor yumurtayı.bir nevi savunma.🙄 artık nasipte ötesi yok..yolu belirledim.denemedim demem en azından napalım..
İnşallah senin içinde hayırlısı olsun kuzum.amh kaçtı senin bilmiyorum ama günün sonunda biraz akışa bırakmak biraz stresten uzaklaşmak gerekiyor..

hot-dog.gif

Topiğimizzzz gene duraklama döneminee girdiiiğğğ :63::olamaz::olamaz:

Bi ara negzeel sayfalarca olurdu okumak çok hoşuma giderdi şimdi iki üç söz sonra bitiyor :KK43: ühhühhüaa🥲 duygusal modumdayim😀
Artık sanki yazacak bir şeyimiz de kalmadı jüliiimm:anne::anne: ben bu ay gebe kalırsam gör coşturacam burasınıı:KK73::KK73::KK73:

Back