• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum verdim, bugun de 2’ye katlamis cok sukur. Artik bir daha vermeyecegim, cuma gunu ultrason var. İlk 2 deger supheli oldugu icin doktor henuz birsey diyemiyor. ultrasonda kese, sonra da bebek gorunene kadar sevinemiyorum. Hayirlisi olsun hakkimda insallah hersey yolundadir 🙏🏻💞
İnşallah herşey çok güzel olsun, yolunda olsun canım benim ❤️😘

Kuzum verdim, bugun de 2’ye katlamis cok sukur. Artik bir daha vermeyecegim, cuma gunu ultrason var. İlk 2 deger supheli oldugu icin doktor henuz birsey diyemiyor. ultrasonda kese, sonra da bebek gorunene kadar sevinemiyorum. Hayirlisi olsun hakkimda insallah hersey yolundadir 🙏🏻💞
Ohhh çok şükür kaç çıktı değer bugün? Ultrasonda baktı mı

Günaydın kızlar herkese mutlu günler ❤️ nasılsınız bakalım?
Günaydınlar..benim bugün doktor kontrolüm var,bakalım içerde neler oluyor? Kist ne alemde filan onlara bakacak.tüo bebek görüşmesi randevumu aldım,10 ağustos..bakalım süreç nasıl ilerleyecek..

Günaydın kızlar herkese mutlu günler ❤️ nasılsınız bakalım?
Biz iyiyiz sıcaklarla bogusuyoruz yakında buharlaşıp ucacagim son 5 6 haftam var artık ve ağrılarım fazlasıyla arttti selizim ilk gebelik prenses gibiymis ikincisi 5.aydan beri çatı ve kalça kemiği ağrısıyla yola devam ediyoruz bir cilginlik yaptık ev tadilatina da girdik dogurmazsam iyidir 🙈😂😂

Biz iyiyiz sıcaklarla bogusuyoruz yakında buharlaşıp ucacagim son 5 6 haftam var artık ve ağrılarım fazlasıyla arttti selizim ilk gebelik prenses gibiymis ikincisi 5.aydan beri çatı ve kalça kemiği ağrısıyla yola devam ediyoruz bir cilginlik yaptık ev tadilatina da girdik dogurmazsam iyidir 🙈😂😂
Anaamm kız dikkat et. Valla ben de sıcaktan buharlaşmak üzereydim köye geldik, burası serin Allahtan. Sağlıkla gelsin minik, normal doğum mu bekliyorsun

Anaamm kız dikkat et. Valla ben de sıcaktan buharlaşmak üzereydim köye geldik, burası serin Allahtan. Sağlıkla gelsin minik, normal doğum mu bekliyorsun
Yok kuzum ilkinden dolayı sezeryan olacağım 38+3 de o yüzden biraz rahatım başıma neler geleceğini bildiğim için 😂 köyler en guzeli püfür püfür bende İstanbul'un köyü sayılır ama gündüz yanıyor gece bı tık esiyor ama oda bana yetmiyor 😂

Back