• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar günaydın şöyle bir bilgi gördüm ben de gebe kalmadan önce üç ay koenzim q10 kullandım (ubikinol formu) belki bu bilgi işinize yarar doktorunuza sormak istersiniz💖

Eklentiler

• 3B1B8D89-7B4E-4E8C-B462-DEAA00B53E99.png
    3B1B8D89-7B4E-4E8C-B462-DEAA00B53E99.png
    325,3 KB · Görüntüleme: 51
maviespumante maviespumante heyecanla beklemekteyiz canım, tüm kalbimle pozitif pozitif enerjiler yolluyorum sana insallah guzel haberler gelecek 🥰
Kuzum bugun aksiyon yok 😄
Yarin sabah doktor kontrolum
Aminn, yarin oglen guzel haberlerle gelebilirim insallah 🙏🏻

Evet canım aynen erken yumurtlama amh düşüklüğü ile ilişkili.rezerv az oldukça daha çok lh basıyor vücut ve erkenden uyarıyor yumurtayı.bir nevi savunma.🙄 artık nasipte ötesi yok..yolu belirledim.denemedim demem en azından napalım..
İnşallah senin içinde hayırlısı olsun kuzum.amh kaçtı senin bilmiyorum ama günün sonunda biraz akışa bırakmak biraz stresten uzaklaşmak gerekiyor..
Hiç amh değerine baktirmadim, fsh lh iyi geldi yakın zamanda, zaten döngüm kısa 12. gün yumurtalama oluyor senelerdir, bir de incir yiyince daha da erken çatladı o yüzden her kür herkese uymuyor iki ay düzen bozuldu ilk defa bu ay tekrar düzene girdim, rezerv düşükse de bilmek istemiyorum artık en azından doktora derslerimi veririm bu süreçte akışına bıraktım dediğim gibi, inşallah senin ve burada isteyen tüm kadınların haberlerini kısa zamanda alırız, moral oluyor gerçekten 🙏🌼

Hanimlar kusura bakmayın bisey soracagim
Sat 29 haziran Bat 29 temmuz
Ovulasyon testi yapmadim ama Pepapp uygulamasini baz alırsak;
10-16 temmuz arasi yumurtlama dönemim gözüküyor.
Bense 16 temmuz ikindi vakti lekelenme yaşamışım kilodumda leke gorunce ped taktim ama pede daha az akmış.
17 temmuzun gecesi lekelenmem olmus hafif bi sekilde o günee ilişkimiz oldu.
18 temmuzda leke yoktu
19 temmuzda hastaneye gittim hormon sonuclarim iyi çıkmış doktor vajinal ultrasonla bakti bisey yok dedi.
20 temmuzda yine cok hafif lekelenme oldu ve iliskimiz oldu,
suan ise kahverengi siyaha yakin bi lekelenme oldu cok afedersiniz damla gibi sivi bisey degil sümük gibi nasil anlatsam hafif koyu bi akinti bunlara ek olarak iki kasigimda da agri vardi bacaklarima vuran ve gaz sorunu kabizlik vardi göğus hassasiyetim vardi sanki göbek altim rahim üstüm pıt pıt atiyodu rahmime sanci giriyodu arada test yapmistim 2 3 once negatifti 19 unda da kan testi istemis doktor oda negatif

Neden böyle oluyor acaba, bu arada en son care adetimin baslayinca hsg randevusu alacağım. Yine test yapicam ama korkuyorum da basina boyle bisey gelen var mi
Merhaba sonucunuz ne oldu hamilemisinlz bende benzer şeyleri yaşadım da ama ben şeffaf akıntılar gördüm ama suan testlerim negatif

Merhaba sonucunuz ne oldu hamilemisinlz bende benzer şeyleri yaşadım da ama ben şeffaf akıntılar gördüm ama suan testlerim negatif
Maalesef degilim, lekeler 16 sinda baslayip 26 sinda bitti desem yeridir 10 gündür lekelenme kanama yaşadım suan da seffaf akintim var, bi yerde astrolojik olarak gebelik isteyenlerin 28 29 30 temmuzda ilişkiye girmesi gerekiyor yaziyodu, benim de sanirim suan ovulasyon donemim ayriyeten 29u da doğum günüm İnşaAllah bi sürpriz yaşarda gebe kalirim amiiinnn

Maalesef degilim, lekeler 16 sinda baslayip 26 sinda bitti desem yeridir 10 gündür lekelenme kanama yaşadım suan da seffaf akintim var, bi yerde astrolojik olarak gebelik isteyenlerin 28 29 30 temmuzda ilişkiye girmesi gerekiyor yaziyodu, benim de sanirim suan ovulasyon donemim ayriyeten 29u da doğum günüm İnşaAllah bi sürpriz yaşarda gebe kalirim amiiinnn
İnşallah hersey gönlünüzce olur

Back