• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum evet verdim bugun. Cok sukur ki bugunku deger ilk kez ikiye katlamis🙏🏻 Ama tabi bu son teste kadar artislar garip gittigi icin durum hala supheli. Keseyi ardindan da bebegi gorene kadar bana rahat yok…insallar hersey saglikla yolunda gider 🙏🏻🧿
Ayy maşallah canım, ne güzel haber biraz sevinelim 🤗🌸

Kuzum evet verdim bugun. Cok sukur ki bugunku deger ilk kez ikiye katlamis🙏🏻 Ama tabi bu son teste kadar artislar garip gittigi icin durum hala supheli. Keseyi ardindan da bebegi gorene kadar bana rahat yok…insallar hersey saglikla yolunda gider 🙏🏻🧿
Kuzummm o mucize seninle Allahın izniyle 😍🙏🏻🐣❤️Takipteyim çook sevindimm espummm😘😘

Allah yardımcımız olsun gercekten de. Çalışmamak zaten bu süreçleri karşılamak daha zor olur🙄Allah emeklerini boşa çıkarmasın. Doktor da çok önemli, guvenmedikten seni anlamadiktan sonra hem zaman hem para kaybına neden oluyorlar 🤦‍♀️
Doktorumda bana dönüş yapmış, e2 değerim kistten dolayı yüksek çıkmış.dolayisi ile lh ve fsh degerleri kist kaynakli doğru yorumlanamaz demiş.amh 0.85 dusuk yine,beklemeye gerek yok Eylül de tup bebek diyor.🤷‍♀️ağustos tatili sonrası hemen bu işe koyulmam lazım. Bahçeci,acibadem,memorial..kafamda deli sorular..
Fsh ve altta gorulen folikül sayısı ne?
Benomde rezerv maslesef düşük.

Canim ya insallah artik bu yilin sonunda ikimizde hamis olarak gireriz tabi saglikla ve sihhatle ❣️ Biraz kafami dagitmam lazim cok fazla yiprattim kendimi cok kafayi bozdum sanirim bu da bende cok stres yapti. Biraz toparlayinca yoga ya da platese devam edicem 2 senedir yapmiyorum boylece kafam dagilir ve baska seyleri dusjnurum diye umit ediyorum.
Artık bu yıl yüzümüz gülmüş olsun canım yaa.aylardir ordan oraya..cidden bende çok gerildim yıprandım..
Yaş sınırlarda olunca kafayı takmamak elde değil ki seninde benim için de..
Bende tatil sonrasi platese başlayacağım.. ikimizinde böyle aktivitelere ihtiyacı var..ne kadar çok stres o kadar çok yıpranmışlık..🙄
Hakkimizda hayirlisi olsun 🥰
Ay çok sevindim canım.. çok şükür..hersey yolunda ve güzel ilerleyecek merak etme💙
Fsh ve altta gorulen folikül sayısı ne?
Benomde rezerv maslesef düşük.
Canım bende kist var suan.regl iken yaptırdığım testler için doktor kistten dolayı doğru yorumlayamayiz değerlerini dedi.
Fsh haziran da 7.93 tu.temmuzda 2.11 cikti😐 ama altta gorulen folikul sayısından bahsetmedi hiç.suan hem kist hem polip şüphesi olduğu için önce onları takipte 😔

Sağlıkla ilerlesin inşallahhh 🧿💕 çokkk sevindim bir tık rahatlama zamanı, kendini çok strese sokma bebiş güzelce tutunsun canım 💕

İnşallah.. 2 cm çikolata kistim var başka sebep görünmüyor şuan için.. 2 yumurta takibi 1 aşılama negatif..
Mfk dan umutluyum, inşallah hepimize nasip olurrr🤲🤲
Inş canım hepimize nasip olur dediğn gibi🤲

Pco dakilerde de kist var, benzer bi durum mu?
Bende de miyom var, ins büyümezler hiç birimizinde🤲

Inş canım hepimize nasip olur dediğn gibi🤲

Pco dakilerde de kist var, benzer bi durum mu?
Bende de miyom var, ins büyümezler hiç birimizinde🤲
Yok canım bu farklı yumurtalığa yapışık regl ile atılmayan türden.. Yumurta kalitesini etkiliyor...
Aminn büyümesinler yok olup gitsinler inşallahh

Bence gayet güzel değer kuzumm hayırlı olsunnn neler yaptın bu dönemde❤️
Cok tesekkur ederim canim insallah saglikla artar 🙏❤ biz gecen sene hazirandan beri deniyoruz bende pco var 2 aydir femara + duphaston ve estrofem kullaniyorum bu ikinci ayim insallah hayirlisiyla artar 🙏

Cok tesekkur ederim canim insallah saglikla artar 🙏❤ biz gecen sene hazirandan beri deniyoruz bende pco var 2 aydir femara + duphaston ve estrofem kullaniyorum bu ikinci ayim insallah hayirlisiyla artar 🙏
Ohh hadii inşAllah kat kat artsın kuzumm haberdar et bizleri❤️

Back