- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.640
- 248
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #33.721
Amin kuzumm aminnInsallah guzellikler, amin Rabbim hepimize gonlumuzdekini versin, bizleri daha fazla bekletmesin insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin kuzumm aminnInsallah guzellikler, amin Rabbim hepimize gonlumuzdekini versin, bizleri daha fazla bekletmesin insallah
Ayy maşallah canım, ne güzel haber biraz sevinelimKuzum evet verdim bugun. Cok sukur ki bugunku deger ilk kez ikiye katlamis Ama tabi bu son teste kadar artislar garip gittigi icin durum hala supheli. Keseyi ardindan da bebegi gorene kadar bana rahat yok…insallar hersey saglikla yolunda gider
Kuzummm o mucize seninle Allahın izniyle Takipteyim çook sevindimm espummmKuzum evet verdim bugun. Cok sukur ki bugunku deger ilk kez ikiye katlamis Ama tabi bu son teste kadar artislar garip gittigi icin durum hala supheli. Keseyi ardindan da bebegi gorene kadar bana rahat yok…insallar hersey saglikla yolunda gider
Ins tüpe gerek kalmaz, Dr lar ne diyor sıkıntıya? Yumurta takibi yaptırdın mı?İnşallah işe yarar diğer ay eş paketini deneyip, hala olmazda ekim gibi tüp..
Fsh ve altta gorulen folikül sayısı ne?Allah yardımcımız olsun gercekten de. Çalışmamak zaten bu süreçleri karşılamak daha zor olurAllah emeklerini boşa çıkarmasın. Doktor da çok önemli, guvenmedikten seni anlamadiktan sonra hem zaman hem para kaybına neden oluyorlar
Doktorumda bana dönüş yapmış, e2 değerim kistten dolayı yüksek çıkmış.dolayisi ile lh ve fsh degerleri kist kaynakli doğru yorumlanamaz demiş.amh 0.85 dusuk yine,beklemeye gerek yok Eylül de tup bebek diyor.ağustos tatili sonrası hemen bu işe koyulmam lazım. Bahçeci,acibadem,memorial..kafamda deli sorular..
Artık bu yıl yüzümüz gülmüş olsun canım yaa.aylardir ordan oraya..cidden bende çok gerildim yıprandım..Canim ya insallah artik bu yilin sonunda ikimizde hamis olarak gireriz tabi saglikla ve sihhatle Biraz kafami dagitmam lazim cok fazla yiprattim kendimi cok kafayi bozdum sanirim bu da bende cok stres yapti. Biraz toparlayinca yoga ya da platese devam edicem 2 senedir yapmiyorum boylece kafam dagilir ve baska seyleri dusjnurum diye umit ediyorum.
Ay çok sevindim canım.. çok şükür..hersey yolunda ve güzel ilerleyecek merak etmeKuzum evet verdim bugun. Cok sukur ki bugunku deger ilk kez ikiye katlamis Ama tabi bu son teste kadar artislar garip gittigi icin durum hala supheli. Keseyi ardindan da bebegi gorene kadar bana rahat yok…insallar hersey saglikla yolunda gider
Canım bende kist var suan.regl iken yaptırdığım testler için doktor kistten dolayı doğru yorumlayamayiz değerlerini dedi.Fsh ve altta gorulen folikül sayısı ne?
Benomde rezerv maslesef düşük.
İnşallah.. 2 cm çikolata kistim var başka sebep görünmüyor şuan için.. 2 yumurta takibi 1 aşılama negatif..Ins tüpe gerek kalmaz, Dr lar ne diyor sıkıntıya? Yumurta takibi yaptırdın mı?
Sağlıkla ilerlesin inşallahhh çokkk sevindim bir tık rahatlama zamanı, kendini çok strese sokma bebiş güzelce tutunsun canımKuzum evet verdim bugun. Cok sukur ki bugunku deger ilk kez ikiye katlamis Ama tabi bu son teste kadar artislar garip gittigi icin durum hala supheli. Keseyi ardindan da bebegi gorene kadar bana rahat yok…insallar hersey saglikla yolunda gider
Inş canım hepimize nasip olur dediğn gibiİnşallah.. 2 cm çikolata kistim var başka sebep görünmüyor şuan için.. 2 yumurta takibi 1 aşılama negatif..
Mfk dan umutluyum, inşallah hepimize nasip olurrr
Yok canım bu farklı yumurtalığa yapışık regl ile atılmayan türden.. Yumurta kalitesini etkiliyor...Inş canım hepimize nasip olur dediğn gibi
Pco dakilerde de kist var, benzer bi durum mu?
Bende de miyom var, ins büyümezler hiç birimizinde
Ne 93 çıktı beta HCG testi mi verdin?Kizlar dongumun 26. Gunu kan verdim ama doktorla gorusemedik hastaneyi aradim 93 cikmis sizce nasil ayin 13 yumurtlamaydi
Beta mi verdin canım?bat gecmismiydi?Kizlar dongumun 26. Gunu kan verdim ama doktorla gorusemedik hastaneyi aradim 93 cikmis sizce nasil ayin 13 yumurtlamaydi
Yok gecmedi 4 gun var adete ayin 13 u yumurtlamaydiBeta mi verdin canım?bat gecmismiydi?
Evet canim beta pardon heyecandan duzgun yazamamisimNe 93 çıktı beta HCG testi mi verdin?
Bence gayet güzel değer kuzumm hayırlı olsunnn neler yaptın bu dönemdeEvet canim beta pardon heyecandan duzgun yazamamisim
Cok tesekkur ederim canim insallah saglikla artar ❤ biz gecen sene hazirandan beri deniyoruz bende pco var 2 aydir femara + duphaston ve estrofem kullaniyorum bu ikinci ayim insallah hayirlisiyla artarBence gayet güzel değer kuzumm hayırlı olsunnn neler yaptın bu dönemde
Ohh hadii inşAllah kat kat artsın kuzumm haberdar et bizleriCok tesekkur ederim canim insallah saglikla artar ❤ biz gecen sene hazirandan beri deniyoruz bende pco var 2 aydir femara + duphaston ve estrofem kullaniyorum bu ikinci ayim insallah hayirlisiyla artar
Ederim tabiki insallah hepimiz hayirli haberler alalim en kisa zamanda ❤Ohh hadii inşAllah kat kat artsın kuzumm haberdar et bizleri
Her konuda sormuşsunuz. Heyecanınız buradan hissediliyor. Umarım sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz. Sizin adınıza çok sevindim.Ederim tabiki insallah hepimiz hayirli haberler alalim en kisa zamanda ❤