Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maviesra Esra canim yeni gördüm covid olmuşsun tedavi ertelenecek falan durumunu.cok geçmiş olsun herşeyde vardır bir hayır kuzum kısmet böyleymiş belki bizim göremediğimiz ama senin için daha iyi olan bir durumdur bu.rabbim yardımcın olsun işlerini kolaylastirsin inşallah bundan sonra

Bende hormon testi verim diyorum geçen ay la kiyaslicam hic randevu yok suan sen nerede yasiyordun nereden randevu alcan
Ben Kayseri'deyim kuzum burda fakülte yada şehir hastanesi var ama ikisinde de yapiolar mi bilmiyorum bı ön görüşme için randevu alayım dedim ama yok malesef tanıdık bulmak gerek

Ben Kayseri'deyim kuzum burda fakülte yada şehir hastanesi var ama ikisinde de yapiolar mi bilmiyorum bı ön görüşme için randevu alayım dedim ama yok malesef tanıdık bulmak gerek
Selam
Devlette ön görüşme diye bir şey yok eğer ücretli tedavi olmayacaksanız.
Şehir hastanesinde tüp bebek birimi var mı kontrol edin genelde araştırma ya da üni hastanelerinde olur bu bölümler.
Mutlaka randevu alıp infertilite bölümüne ya da böyle bir bölüme ait randevu yoksa kadın doğum polikliniğinden basamakları takip etmeniz gerekir.
Onlar tahlil vs den sonra sizi yönlendirecekler.
Eğer istekliyseniz hemen şimdi randevu bulmaya çalışın

Amin canim herşeyin hayırlısı ne diyelim

Gebelik nasil ilerliyor canim bu arada S Sevimlikedi saka maka 16 haftalik olmuşsun az konuşmadık seninle nasıl ilerliyo zaman
Çok şükür iyi kuzum şu ana kadar bir sıkıntımız olmadı valla zaman çabuk geçiyor herhalde ama bana şu son 1 ay randevu beklemekten pek geçmedi yarın randevum var heryer kar İstanbul da ana yollar bile kapandı yani.bugun açıldı biraz diyolar ama bakalım inşallah acikdir anneme gecicez korkuyorum bişey olmaz inşallah

Cinsiyet için erkenmi peki ay ne olcak acaba mutlaka haber ver banada rabbim sağlık sıhhat versin inşallah bizleri de dualarında unutma

Cinsiyet için erkenmi peki ay ne olcak acaba mutlaka haber ver banada rabbim sağlık sıhhat versin inşallah bizleri de dualarında unutma
Tabiki veririm canım yarın gidebilirsem eğer etiketlerim12+0 da ikili testte kız dedi ama erken daha değişebilir o yüzden sonraki randevunda bakarız demisdi işte yarın nasipse bakalım.

Oh ne güzel
Güzel haberlerine çok sevindim

Anladım canım teşekkür ederim on görüşme derken durumumu anlatıp doktora nasıl yol izlmem gerektiğini sorma anlamında demiştim fakülteye basvurayim ozama. Şehir Hastanesi'nde yok bildiğim kadarı ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…