- 29 Aralık 2020
- 4.630
- 5.236
- 108
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #3.241
Pek gelemiyorum kuzu bu araM-Mavera2048 canım selam nerelerdesin bu ara..
Test yapmış olman lazım şimdiye kadar güzel haberlerin var mı ❤
Sana üzüldüm hepimizin çabası aynı zorlaştırma daha üzülüyor insan=/Hayırdır canim şuan nasılsın of of valla çok zor şuan her şey
Hadi yaa . Sağlık olsun canım .herşeyde bir hayır vardır .sen histeroskopiyi ihmal etme bakarsın çaresi ordadır.adım adım giderek şifa arıycaz bizimde sınavımız buymuş ne yapalımPek gelemiyorum kuzu bu ara
Müsait olamıyorum
Malesef regl oldum
İğneden 16 gün sonra yine
Regl bitince doktoru arayıp histeroskopi günü belirlices artık
Ay çok sevindim seni hatırlıyorum ❤2 sene uğraştık.. sonunda güzel haber aldık tamda vaz geçtiğimiz ay.. umarım bekleyen herkes en kısa zamanda en güzel şekilde bu güzel haberi alır inşallah
dualarımdasınız kızlar
Aynen kuzu, sağlık olsunHadi yaa . Sağlık olsun canım .herşeyde bir hayır vardır .sen histeroskopiyi ihmal etme bakarsın çaresi ordadır.adım adım giderek şifa arıycaz bizimde sınavımız buymuş ne yapalım
Canim bende devlette aşılama yaptırmak istiyorum ama sıra bile vermiyorlar ya çok yoğun nasil başladın sen adetle gidip hemen aşılama istediginde başladın mi yoksa öncesinde de gidiyormuydunGünaydın canımlar kontrol oldum Allah nasip ederse cuma günü aşılama varMaviesra cnm bugün tüm tüp bebek tedavisi görenlere sordum sonuçları herkes devlet özellerden daha iyi kesinlikle devlette yaptır dediler hatta 2 kişiye sordum ikisi de gebeymiş teste gelmişler kafam karıştı belki Bnde devleti tercih edebilirim bu söylemler üzerine
Sebep bu değilse bile mutlaka faydası olacaktır canım . hsg dede fayda görüyor çoğu kişi .Hayırlısı olsun inşallahAynen kuzu, sağlık olsun
Regl sonrası olmayı planlıyorum bi aksilik çıkmassa bakalım
Umarım sebep budur, ve halledilir
Değilsede belki gebeliğe vesile olur
Ilk deneme tercih edebilirsin canim özele binlerce kişi gidiyo hepsi pozitif olmuyo sonuçta özellikle çok reklamli olanlar allah bilir kaç hastaları var yüzde başarı oranı ne özelde havuzlama yöntemi falan takviyeler ile ilgililer devlette öyle uğraşmıyorlar sanırımGünaydın canımlar kontrol oldum Allah nasip ederse cuma günü aşılama varMaviesra cnm bugün tüm tüp bebek tedavisi görenlere sordum sonuçları herkes devlet özellerden daha iyi kesinlikle devlette yaptır dediler hatta 2 kişiye sordum ikisi de gebeymiş teste gelmişler kafam karıştı belki Bnde devleti tercih edebilirim bu söylemler üzerine
Ben unide amh icin Kadin doğumda randevu almıştım eski tahlillerimden söz ettim smear aldılar reglde hormon testi verdim sonra bi baktım aşılama merkezine atadılar sonra doktor uğraşma boşuna git tüp onay verirse orda tüp yaptır dedi bana herşey cok güzel ilerledi eylülde transfer di tedaviydi o bu şu olcak derken bi soğan kürü yapmak hayatımı kaydirdi M mavili_yeshll de belki boyle yapmıştır yada direk infertilite kliniğinden randevu almistirCanim bende devlette aşılama yaptırmak istiyorum ama sıra bile vermiyorlar ya çok yoğun nasil başladın sen adetle gidip hemen aşılama istediginde başladın mi yoksa öncesinde de gidiyormuydun
Canımsın ya insan birbirlerini gormeden böyle sevinciyle seviniyor üzüntüsüyle üzülüyor iyiki sizleri tanıdım güzel günleri umarım hepimiz görürüzSana üzüldüm hepimizin çabası aynı zorlaştırma daha üzülüyor insan=/
Oy kuzum ya, olsun her işte bir hayır vardır. Ben bu kadar aksiliğin üst üste gelmesinin bir nedeni olduğuna inanıyorumKızlar hastaneyi aradim covit olduysaniz 3 ay sonra tedavi baslaniyo diyolarbu yaşadıklarım şaka olmalı hada ben rüyadayım gerçekten trajikomik bi durum içindeyim
Yoğun değilim canım tatile çıktım da hasta oldum baya bi ateş öksürük yedi beni şuan çok şükür iyiyim ilaçlarla toparladım. Sen nasılsın iyi misin? Buraya fazla girmiyorum ev taşımaydı filan falan derken vaktim olmadı.tasindim şükür artık bundan sonrası hakkimda hayırlısı inşallah.
Ay hadi inşallah tutsun yeşilimmmmGünaydın canımlar kontrol oldum Allah nasip ederse cuma günü aşılama varMaviesra cnm bugün tüm tüp bebek tedavisi görenlere sordum sonuçları herkes devlet özellerden daha iyi kesinlikle devlette yaptır dediler hatta 2 kişiye sordum ikisi de gebeymiş teste gelmişler kafam karıştı belki Bnde devleti tercih edebilirim bu söylemler üzerine
Kesinlikle basima daha beteri gelebilir allah korusun suan bekleme moduna aldim kendimi degerlendirmelere devamkeOy kuzum ya, olsun her işte bir hayır vardır. Ben bu kadar aksiliğin üst üste gelmesinin bir nedeni olduğuna inanıyorum
Kuzucum hayırlı olsun yeni işin yeni evin uğur getirsin
Ay hadi inşallah tutsun yeşilimmmm
Alamıyorum kuzum ya bütün randevular kapalı sinir oldum 7sinde reglu olcam gitmek istiyorum nasıl yapcam bilemedimBen unide amh icin Kadin doğumda randevu almıştım eski tahlillerimden söz ettim smear aldılar reglde hormon testi verdim sonra bi baktım aşılama merkezine atadılar sonra doktor uğraşma boşuna git tüp onay verirse orda tüp yaptır dedi bana herşey cok güzel ilerledi eylülde transfer di tedaviydi o bu şu olcak derken bi soğan kürü yapmak hayatımı kaydirdi M mavili_yeshll de belki boyle yapmıştır yada direk infertilite kliniğinden randevu almistir
Evrak listesini hazırladım reglin 2 3 veya 4. Günü gittim aşılama İçin geldim dedim aldılar hemen cnmCanim bende devlette aşılama yaptırmak istiyorum ama sıra bile vermiyorlar ya çok yoğun nasil başladın sen adetle gidip hemen aşılama istediginde başladın mi yoksa öncesinde de gidiyormuydun
Çok saol kuzum inşallahOy kuzum ya, olsun her işte bir hayır vardır. Ben bu kadar aksiliğin üst üste gelmesinin bir nedeni olduğuna inanıyorum
Kuzucum hayırlı olsun yeni işin yeni evin uğur getirsin
Ay hadi inşallah tutsun yeşilimmmm
Ben artık kendimin doktoru oldum uğraşa uğraşa bu aşılama da bitsin de bi an önce rapora geçsem tabi ki öncelikli temennim tutması beraber tüp bebeğe gidicezIlk deneme tercih edebilirsin canim özele binlerce kişi gidiyo hepsi pozitif olmuyo sonuçta özellikle çok reklamli olanlar allah bilir kaç hastaları var yüzde başarı oranı ne özelde havuzlama yöntemi falan takviyeler ile ilgililer devlette öyle uğraşmıyorlar sanırım
Anladim canım evrak listesinde neler isteniyorEvrak listesini hazırladım reglin 2 3 veya 4. Günü gittim aşılama İçin geldim dedim aldılar hemen cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?