- 13 Aralık 2016
- 294
- 162
- 103
- 33
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #3.281
Evet kuzum zaten özelde gittiğim doktorum var ama ben maddiyattan dolayı devlette deneyim istiyorumKayseride çok çok iyi hekimler var şanslısın canim önce devlette dene tabiki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kuzum zaten özelde gittiğim doktorum var ama ben maddiyattan dolayı devlette deneyim istiyorumKayseride çok çok iyi hekimler var şanslısın canim önce devlette dene tabiki
Sağol kuzum sizlerin güzel haberlerini duymakda nasip olur inşallah en kısa zamandaOh ne güzel
Güzel haberlerine çok sevindim
Kesinlikle devlette yaptır aşılamayı dışarda en az 3 bin felan ilaçlarla birlikte bn sadece ilaçlara toplam 500 felan ödedim bu ay da 600 gibi tutar diye düşünüyorum zam gelmiş bnce çok mantıklıEvet kuzum zaten özelde gittiğim doktorum var ama ben maddiyattan dolayı devlette deneyim istiyorum
O kadar tutuyor mu reçete edildiğindeKesinlikle devlette yaptır aşılamayı dışarda en az 3 bin felan ilaçlarla birlikte bn sadece ilaçlara toplam 500 felan ödedim bu ay da 600 gibi tutar diye düşünüyorum zam gelmiş bnce çok mantıklı
Bazılarında var sanırım ama detay bilmiyorum bakmak gerekir.Anladım canım teşekkür ederim on görüşme derken durumumu anlatıp doktora nasıl yol izlmem gerektiğini sorma anlamında demiştim fakülteye basvurayim ozama. Şehir Hastanesi'nde yok bildiğim kadarı ile
Süper çok sevindim cnm letu kullanıyorum bn 115 TL sonra folikasit başlattı o da 150 TL gibi bişey bunları devlet karşılamadı 180 TL de çatlatma iğnesi var progestan var daha onun fiyatını hatırlamıyorum ama 130 falanda oydu onları karşıladı sadece d vitamini ve bi kaç vitamin daha yazdı bazılarını karşılamadı yine kısacası bi 500 felan harcadımO kadar tutuyor mu reçete edildiğinde
Benim aşılama kararın pozitif canım 10 gün sonra kısmet olursa başlayacağım
Sen haplı mı yapıyorsun aşılamayı ?Süper çok sevindim cnm letu kullanıyorum bn 115 TL sonra folikasit başlattı o da 150 TL gibi bişey bunları devlet karşılamadı 180 TL de çatlatma iğnesi var progestan var daha onun fiyatını hatırlamıyorum ama 130 falanda oydu onları karşıladı sadece d vitamini ve bi kaç vitamin daha yazdı bazılarını karşılamadı yine kısacası bi 500 felan harcadım
Evet canım veremem o kadar para 6bin falan diye duydum çok fazla o yüzden devlete zorlucamKesinlikle devlette yaptır aşılamayı dışarda en az 3 bin felan ilaçlarla birlikte bn sadece ilaçlara toplam 500 felan ödedim bu ay da 600 gibi tutar diye düşünüyorum zam gelmiş bnce çok mantıklı
Bi kadehten bişey olmaz demişti benim tüp bebek doktorum kuzu ama sen yinede içme o kadar çabaladınKızlar 2 aydır aşılama peşinde koşuyorum yine aşılama olcak bayadır hiç keyif yapıp içki içmedim cuma aşılamam var bu akşam içsem bi problem olur mu ki
Kuzu misafirim var yatılı, arada girip bakıyorum.A R Y A seni göremez oldum nerelerdesin
Oo kolay gelssin sana canoKuzu misafirim var yatılı, arada girip bakıyorum.
Hayır dozunda içersen harika bile olur kafan dağılırKızlar 2 aydır aşılama peşinde koşuyorum yine aşılama olcak bayadır hiç keyif yapıp içki içmedim cuma aşılamam var bu akşam içsem bi problem olur mu ki
Bişi olmaz yaKızlar 2 aydır aşılama peşinde koşuyorum yine aşılama olcak bayadır hiç keyif yapıp içki içmedim cuma aşılamam var bu akşam içsem bi problem olur mu ki
Evet cnm iğne olayına tüp bebekte girerim diye haplı olmasını özellikle istedim iğneyi karşılıyor sanırım sana iğne verirse daha uygun tutar muhtemelenSen haplı mı yapıyorsun aşılamayı ?
Ne verecekler bilmiyorum ama ben vitamin takviyelerini ve folik asidi epeydir kullanıyorum. Çatlatma iğnesi ve diğerlerini alacağım belirlenene göre
Bi kadehten bişey olmaz demişti benim tüp bebek doktorum kuzu ama sen yinede içme o kadar çabaladın
Hayır dozunda içersen harika bile olur kafan dağılır
Bol keyif
Ayy içelim güzelleşelim o zamn kızlarBişi olmaz ya
İnşallah bi sorun çıkmck canım içini ferah tutKızlar genetik sonuçlarım çıkmış, müsait olduğumda gidip alacağım. Sorun çıkmaz inşallah
İnş çıkmıcak cnmKızlar genetik sonuçlarım çıkmış, müsait olduğumda gidip alacağım. Sorun çıkmaz inşallah
Aşılama öncesi yani tedaviye başladığımda doktor sigara ve kahveyi yasaklamıştı kuzumKızlar 2 aydır aşılama peşinde koşuyorum yine aşılama olcak bayadır hiç keyif yapıp içki içmedim cuma aşılamam var bu akşam içsem bi problem olur mu ki