Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet kuzum zaten özelde gittiğim doktorum var ama ben maddiyattan dolayı devlette deneyim istiyorum
Kesinlikle devlette yaptır aşılamayı dışarda en az 3 bin felan ilaçlarla birlikte bn sadece ilaçlara toplam 500 felan ödedim bu ay da 600 gibi tutar diye düşünüyorum zam gelmiş bnce çok mantıklı

Kesinlikle devlette yaptır aşılamayı dışarda en az 3 bin felan ilaçlarla birlikte bn sadece ilaçlara toplam 500 felan ödedim bu ay da 600 gibi tutar diye düşünüyorum zam gelmiş bnce çok mantıklı
O kadar tutuyor mu reçete edildiğinde
Benim aşılama kararın pozitif canım 10 gün sonra kısmet olursa başlayacağım

O kadar tutuyor mu reçete edildiğinde
Benim aşılama kararın pozitif canım 10 gün sonra kısmet olursa başlayacağım
Süper çok sevindim cnm letu kullanıyorum bn 115 TL sonra folikasit başlattı o da 150 TL gibi bişey bunları devlet karşılamadı 180 TL de çatlatma iğnesi var progestan var daha onun fiyatını hatırlamıyorum ama 130 falanda oydu onları karşıladı sadece d vitamini ve bi kaç vitamin daha yazdı bazılarını karşılamadı yine kısacası bi 500 felan harcadım

Sen haplı mı yapıyorsun aşılamayı ?
Ne verecekler bilmiyorum ama ben vitamin takviyelerini ve folik asidi epeydir kullanıyorum. Çatlatma iğnesi ve diğerlerini alacağım belirlenene göre

Sen haplı mı yapıyorsun aşılamayı ?
Ne verecekler bilmiyorum ama ben vitamin takviyelerini ve folik asidi epeydir kullanıyorum. Çatlatma iğnesi ve diğerlerini alacağım belirlenene göre
Evet cnm iğne olayına tüp bebekte girerim diye haplı olmasını özellikle istedim iğneyi karşılıyor sanırım sana iğne verirse daha uygun tutar muhtemelen

Kızlar 2 aydır aşılama peşinde koşuyorum yine aşılama olcak bayadır hiç keyif yapıp içki içmedim cuma aşılamam var bu akşam içsem bi problem olur mu ki
Aşılama öncesi yani tedaviye başladığımda doktor sigara ve kahveyi yasaklamıştı kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…