• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarın doktor kontrolüm var bazı testler yapıldı edildi. Pcos um. Hsg çektirdiğimde tüplerin tıkalı olduğunu öğrendim sol taraf işlem sırasında açıldı ama sağ taraf ne kadar uğraşılsada açılmadı. En azından bir taraf açıldı diye şükrettim. Kan testlerinde anormal bişi gözükmüyor ama genel tablo ne gösterir bilmiyorum. Yaş 34.
Çok strese yatkın bi bünyem var. Hrşeyden çabuk etkiliniyorum. Kendimi olabildiğince. Relax tutmaya çalışıyorum ama zorlanıyorum. Bu arada muz tavsiyesini hiç duymamıştım ama muz yemeyi çok seviyorum. Eşimle aramızda espri konusu hatta muz sevgim 😂
İnşallah yarın güzel şeyler duyarım umuduyla gideceğim. Hamile kalmaya çalışan ne kadar varsa tez zamanda güzel haberler alalım... dinimiz çok amin 🙏
(Listeye adımı ekleyebilirsiniz ☺️)
İnşallah güzel haberler alırsınız bir an önce ben de yapım gereği stres yapan bir insanım, birde eşimin işi dolayısıyla da stres seviyem artıyordu. Vazgeçtim artık bu saatten sonra tutmaz bende tüp bebeğe giderim artık dediğim ay tuttu, ama yine ilac kullandığım halde bu kadar ümitsizdim. Stresinizi azaltacak şeyler bulursanız belki faydası olur, bu arada yürüyüş yapabilirseniz rahime ve yumurtaliklara çok faydası varmış artı streste atmış olursunuz. İnşallah siz ve bekleyen herkes dileğine kavuşur 🤲

İnşallah güzel haberler alırsınız bir an önce ben de yapım gereği stres yapan bir insanım, birde eşimin işi dolayısıyla da stres seviyem artıyordu. Vazgeçtim artık bu saatten sonra tutmaz bende tüp bebeğe giderim artık dediğim ay tuttu, ama yine ilac kullandığım halde bu kadar ümitsizdim. Stresinizi azaltacak şeyler bulursanız belki faydası olur, bu arada yürüyüş yapabilirseniz rahime ve yumurtaliklara çok faydası varmış artı streste atmış olursunuz. İnşallah siz ve bekleyen herkes dileğine kavuşur 🤲
Amin inşallahh 🙏🙏 yürüyüşe başlamıştım ama kışın çok zor oluyo dışarda yürümek. Evde motive olmak çok zor egzersiz içinde. Elimden geldiğimce çeşitli hobilerle ilgilenmeye çalışıyorum. Zaten istediğin şey hep vazgeçtiğinde gelirmiş öyle diyolar.

Amin inşallahh 🙏🙏 yürüyüşe başlamıştım ama kışın çok zor oluyo dışarda yürümek. Evde motive olmak çok zor egzersiz içinde. Elimden geldiğimce çeşitli hobilerle ilgilenmeye çalışıyorum. Zaten istediğin şey hep vazgeçtiğinde gelirmiş öyle diyolar.
Evet kışın çok zor bu yağmurda karda aklınızda bulunsun diye dedim hem stres atıcı hemde rahim ve yumurtalıklari çalıştırıyor
Ben 2. Kez hsg çektirip üstüne femara kullandığım halde o kadar çok ümitsizdim. Geçen ay aşılamam tutmamıştı ve fazla deneme imkanım da yoktu eşim yüzünden, deneyememekten de çok bıktığım için artık gitmesin allahim yeterki deneme şansim olsun ben razıyım beklemeye diyordum
Üzülmeyi insan zaten bırakamıyor maalesef

Evet kışın çok zor bu yağmurda karda aklınızda bulunsun diye dedim hem stres atıcı hemde rahim ve yumurtalıklari çalıştırıyor
Ben 2. Kez hsg çektirip üstüne femara kullandığım halde o kadar çok ümitsizdim. Geçen ay aşılamam tutmamıştı ve fazla deneme imkanım da yoktu eşim yüzünden, deneyememekten de çok bıktığım için artık gitmesin allahim yeterki deneme şansim olsun ben razıyım beklemeye diyordum
Üzülmeyi insan zaten bırakamıyor maalesef
Bizim kadın olarak yaşadığımız manevi ve fiziksel acılrı maalesef eşlerimiz pek anlamıyor o kadar çok sebep var ki stres olmaya anlamıyolar. Bi kadın için anne olmak duygusu bambaşka. Allah eşlerimizide inşallah daha duyarlı yapar. Ben bi dünya tetkik yaptırdım alttan üstten muayene gıkım çıkmadı eşim spermiogrm testine bi dünya öfledi pöfledi. İşin ucu maddiyata dokunduğu zaman daha bi sıkıntı. Bi yandan kendi kendimize bu stresle set çekiyoruz. Çok kısır bi döngüye giriyo iş. Rabbim gönüllere ferahlık versin

Bu arada eklemek isterim, hafif enfeksiyonum varmış doktor doktor gezdim kimse görmedi, sonra bir dr fitil verdi 7 gün kullandım tertemiz yaptı içimi, onun üzerine hamile kaldım. Demem o ki bazen hafif minnacık enfeksiyonlar bile gebeliğe engel demişti o dr ve bazı hekimler bunu atlıyor

Bizim kadın olarak yaşadığımız manevi ve fiziksel acılrı maalesef eşlerimiz pek anlamıyor o kadar çok sebep var ki stres olmaya anlamıyolar. Bi kadın için anne olmak duygusu bambaşka. Allah eşlerimizide inşallah daha duyarlı yapar. Ben bi dünya tetkik yaptırdım alttan üstten muayene gıkım çıkmadı eşim spermiogrm testine bi dünya öfledi pöfledi. İşin ucu maddiyata dokunduğu zaman daha bi sıkıntı. Bi yandan kendi kendimize bu stresle set çekiyoruz. Çok kısır bi döngüye giriyo iş. Rabbim gönüllere ferahlık versin
Canım benim eşim askeri personel zorunlu göreve gidiyor o yüzden 2 ayda bir deneme şansımız oluyordu son zamanlar da. Ama haklısın her derdi kadınlar çekiyor ama erkekler daha mızmız
İnşallah güzel haberlerini bekliyorum lütfen kendine iyi bak ❤

Canım benim eşim askeri personel zorunlu göreve gidiyor o yüzden 2 ayda bir deneme şansımız oluyordu son zamanlar da. Ama haklısın her derdi kadınlar çekiyor ama erkekler daha mızmız
İnşallah güzel haberlerini bekliyorum lütfen kendine iyi bak ❤
Çok teşekkür ederim. İnşallah güzel haberler vermeyi çok isterim. Hayırlarla gelsin inşallah senin bebişte sağlıkla sıhhatle

Çok teşekkür ederim. İnşallah güzel haberler vermeyi çok isterim. Hayırlarla gelsin inşallah senin bebişte sağlıkla sıhhatle
Allah razı olsun çok teşekkür ederim hepinizin güzel haberlerini bekliyorum bir an önce çok içten dua ediyorum bizi bizden başka kimse anlamaz🤲

🌸🌸 Kızlar kullandığınız ovülasyon testi markalarını yazarmısınız hangi sitelerden alıyorsunuz uygun fiyatlı ama güvendiğiniz hangileri?🌸🌸🌸

Gunaydin
Tahmini yumurtlamadan sonraki 13. Gun
Test yaptım clear Pink sanirim markasi..
Negatif çıktı
Tahmin ettiğim buydu yarin obur gun regl olurum heralde..
Erken mi yaptım diyorum ama çıkardı boyle sorular la başladım güne
Hayirlisi

Valla cok tuhaf ilk geceden kalanlar var hayir yani ilk gecenin catlama oldugu ne malum cok sacma
İlk geceden kalmıyorlar kuzu.. o ay içerisinde sürekli ilişki olduğu için zaten birinden birinde tutuyor.. Eee gebe kalınca ay başı sayıldığı için ilk aydan hamile kalıyor..
Çoğumuz gebelikten korkmasaydı.. Belki bu sorunları yaşamazdık😄

Gunaydin
Tahmini yumurtlamadan sonraki 13. Gun
Test yaptım clear Pink sanirim markasi..
Negatif çıktı
Tahmin ettiğim buydu yarin obur gun regl olurum heralde..
Erken mi yaptım diyorum ama çıkardı boyle sorular la başladım güne
Hayirlisi
Hayırlısı olsun.. Biraz dinlenip toparlanmak sana da iyi gelecektir..
Sende sorun yok eşinde sorun yok..
Olmasa bile 2 evladın var…
Akışına bıraksan zaten olacak o bebek..
Biraz korunup o rüyanın etkisinin geçmesini beklemen en güzeli…
İnş hakkında hayırlısı olur☺️

Hayırlısı olsun.. Biraz dinlenip toparlanmak sana da iyi gelecektir..
Sende sorun yok eşinde sorun yok..
Olmasa bile 2 evladın var…
Akışına bıraksan zaten olacak o bebek..
Biraz korunup o rüyanın etkisinin geçmesini beklemen en güzeli…
İnş hakkında hayırlısı olur☺️
Teşekkür ederim..
Doğrudur su gunleri üzerimizden atmamız gerek sonrasi nasip

Kızlarrr zurnanın zırt dediği yere geldim 😅 ovülasyon testim silik ama akıntım var reglin 10. Günündeyim elimizdeki bu verilere göre yumurtlamaya girdim mi ama testim sipsilik
akıntı yanıltıcı oluyor, akıntım vardı ama dün doktora gittim catlamayan 2 yumurtam vardı, catlatma ignesi verdi. catlayınca akıntıyı takip edip daha iyi anlayacagım ben de

Günaydın canımlar kontrol oldum Allah nasip ederse cuma günü aşılama var Maviesra Maviesra cnm bugün tüm tüp bebek tedavisi görenlere sordum sonuçları herkes devlet özellerden daha iyi kesinlikle devlette yaptır dediler hatta 2 kişiye sordum ikisi de gebeymiş teste gelmişler kafam karıştı belki Bnde devleti tercih edebilirim bu söylemler üzerine

Back