• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet 10 gün sonra adet ile gideceğim tedaviye 🌿
Sana bir şey soracağım haplı olunca 3 aşılama iğneli olunca 2 aşılama diye duydun mu hiç onu sor bir istersen 🎈
Sordum cnm doktor 2 aşılama yeterli dedi zaten benim hapla 2 yumurtam oluşuyor iğne verirsem fazla olur dedi 3 yumurta gördü mü iptal ediyo aşılamayı

Selizay Selizay müsadenizle ben de gruba dahil olmak isterim ☺️ 1,5 yıllık süreçte birçok arkadaşın ismine aşinayım zaten. Önce doğal yolla 3 ay, sonra 3 kere Femara ve 2 sağlıksız gebelik. 1 düşük, 1 dış gebelik. Tabii aralarda tedavisiz aylar.. sonra klomen ve sıfır başarı. 5 ay kafa tatili ve şimdi tekrar bu ay Femara denemesi. Artık bu yıl güzel haberler paylaşmamız ve anneler topiklerine transfer olup başka şeyler konuşmak dileğiyle 🙏🥰

Selizay Selizay müsadenizle ben de gruba dahil olmak isterim ☺️ 1,5 yıllık süreçte birçok arkadaşın ismine aşinayım zaten. Önce doğal yolla 3 ay, sonra 3 kere Femara ve 2 sağlıksız gebelik. 1 düşük, 1 dış gebelik. Tabii aralarda tedavisiz aylar.. sonra klomen ve sıfır başarı. 5 ay kafa tatili ve şimdi tekrar bu ay Femara denemesi. Artık bu yıl güzel haberler paylaşmamız ve anneler topiklerine transfer olup başka şeyler konuşmak dileğiyle 🙏🥰
Hoşgeldin 🥰🥰

Back