• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
M-Mavera2048 M-Mavera2048 canım selam nerelerdesin bu ara..
Test yapmış olman lazım şimdiye kadar güzel haberlerin var mı ❤
Pek gelemiyorum kuzu bu ara
Müsait olamıyorum
Malesef regl oldum
İğneden 16 gün sonra yine
Regl bitince doktoru arayıp histeroskopi günü belirlices artık

Pek gelemiyorum kuzu bu ara
Müsait olamıyorum
Malesef regl oldum
İğneden 16 gün sonra yine
Regl bitince doktoru arayıp histeroskopi günü belirlices artık
Hadi yaa . Sağlık olsun canım .herşeyde bir hayır vardır .sen histeroskopiyi ihmal etme bakarsın çaresi ordadır.adım adım giderek şifa arıycaz bizimde sınavımız buymuş ne yapalım 🤔

Hadi yaa . Sağlık olsun canım .herşeyde bir hayır vardır .sen histeroskopiyi ihmal etme bakarsın çaresi ordadır.adım adım giderek şifa arıycaz bizimde sınavımız buymuş ne yapalım 🤔
Aynen kuzu, sağlık olsun
Regl sonrası olmayı planlıyorum bi aksilik çıkmassa bakalım
Umarım sebep budur, ve halledilir
Değilsede belki gebeliğe vesile olur 🤷‍♀️

Günaydın canımlar kontrol oldum Allah nasip ederse cuma günü aşılama var Maviesra Maviesra cnm bugün tüm tüp bebek tedavisi görenlere sordum sonuçları herkes devlet özellerden daha iyi kesinlikle devlette yaptır dediler hatta 2 kişiye sordum ikisi de gebeymiş teste gelmişler kafam karıştı belki Bnde devleti tercih edebilirim bu söylemler üzerine
Canim bende devlette aşılama yaptırmak istiyorum ama sıra bile vermiyorlar ya çok yoğun nasil başladın sen adetle gidip hemen aşılama istediginde başladın mi yoksa öncesinde de gidiyormuydun

Aynen kuzu, sağlık olsun
Regl sonrası olmayı planlıyorum bi aksilik çıkmassa bakalım
Umarım sebep budur, ve halledilir
Değilsede belki gebeliğe vesile olur 🤷‍♀️
Sebep bu değilse bile mutlaka faydası olacaktır canım . hsg dede fayda görüyor çoğu kişi .Hayırlısı olsun inşallah

Günaydın canımlar kontrol oldum Allah nasip ederse cuma günü aşılama var Maviesra Maviesra cnm bugün tüm tüp bebek tedavisi görenlere sordum sonuçları herkes devlet özellerden daha iyi kesinlikle devlette yaptır dediler hatta 2 kişiye sordum ikisi de gebeymiş teste gelmişler kafam karıştı belki Bnde devleti tercih edebilirim bu söylemler üzerine
Ilk deneme tercih edebilirsin canim özele binlerce kişi gidiyo hepsi pozitif olmuyo sonuçta özellikle çok reklamli olanlar allah bilir kaç hastaları var yüzde başarı oranı ne özelde havuzlama yöntemi falan takviyeler ile ilgililer devlette öyle uğraşmıyorlar sanırım

Canim bende devlette aşılama yaptırmak istiyorum ama sıra bile vermiyorlar ya çok yoğun nasil başladın sen adetle gidip hemen aşılama istediginde başladın mi yoksa öncesinde de gidiyormuydun
Ben unide amh icin Kadin doğumda randevu almıştım eski tahlillerimden söz ettim smear aldılar reglde hormon testi verdim sonra bi baktım aşılama merkezine atadılar sonra doktor uğraşma boşuna git tüp onay verirse orda tüp yaptır dedi bana herşey cok güzel ilerledi eylülde transfer di tedaviydi o bu şu olcak derken bi soğan kürü yapmak hayatımı kaydirdi M mavili_yeshll de belki boyle yapmıştır yada direk infertilite kliniğinden randevu almistir

Kızlar hastaneyi aradim covit olduysaniz 3 ay sonra tedavi baslaniyo diyolar 😂 bu yaşadıklarım şaka olmalı hada ben rüyadayım 😂😂😂 gerçekten trajikomik bi durum içindeyim
Oy kuzum ya, olsun her işte bir hayır vardır. Ben bu kadar aksiliğin üst üste gelmesinin bir nedeni olduğuna inanıyorum 😊
Yoğun değilim canım tatile çıktım da hasta oldum baya bi ateş öksürük yedi beni şuan çok şükür iyiyim ilaçlarla toparladım. Sen nasılsın iyi misin? Buraya fazla girmiyorum ev taşımaydı filan falan derken vaktim olmadı.tasindim şükür artık bundan sonrası hakkimda hayırlısı inşallah. 🤩
🤩Kuzucum hayırlı olsun yeni işin yeni evin uğur getirsin 😍
Ay hadi inşallah tutsun yeşilimmmm 😍

Oy kuzum ya, olsun her işte bir hayır vardır. Ben bu kadar aksiliğin üst üste gelmesinin bir nedeni olduğuna inanıyorum 😊

🤩Kuzucum hayırlı olsun yeni işin yeni evin uğur getirsin 😍

Ay hadi inşallah tutsun yeşilimmmm 😍
Kesinlikle basima daha beteri gelebilir allah korusun suan bekleme moduna aldim kendimi degerlendirmelere devamke 😂

Ben unide amh icin Kadin doğumda randevu almıştım eski tahlillerimden söz ettim smear aldılar reglde hormon testi verdim sonra bi baktım aşılama merkezine atadılar sonra doktor uğraşma boşuna git tüp onay verirse orda tüp yaptır dedi bana herşey cok güzel ilerledi eylülde transfer di tedaviydi o bu şu olcak derken bi soğan kürü yapmak hayatımı kaydirdi M mavili_yeshll de belki boyle yapmıştır yada direk infertilite kliniğinden randevu almistir
Alamıyorum kuzum ya bütün randevular kapalı sinir oldum 7sinde reglu olcam gitmek istiyorum nasıl yapcam bilemedim

Evrak listesini hazırladım reglin 2 3 veya 4. Günü gittim aşılama İçin geldim dedim aldılar hemen cnm

Selam kızlar şoktayım 🤭 reglimin 9. günü, doktorda yumurta kontrolünden çıltım şimdi.. kaç aydır 7-8 tane olan yumurtalar bu ay sadece 3 tanecik 😵‍💫 bu ay covid oldum, hatta 12 gün önce.. doktor ondan olma ihtimali var dedi.. bir sonraki ay aşılama yapacaktık, ama yine böyle olursa aşılama yapamayız, hatta direkt tüp bebek tedavisine geçeriz dedi.. 3 gün sonra tekrar kontrol edecek.. covid sonrası yumurtalarda azalma gibi birşey duyan var mı???

Ilk deneme tercih edebilirsin canim özele binlerce kişi gidiyo hepsi pozitif olmuyo sonuçta özellikle çok reklamli olanlar allah bilir kaç hastaları var yüzde başarı oranı ne özelde havuzlama yöntemi falan takviyeler ile ilgililer devlette öyle uğraşmıyorlar sanırım
Ben artık kendimin doktoru oldum uğraşa uğraşa bu aşılama da bitsin de bi an önce rapora geçsem tabi ki öncelikli temennim tutması beraber tüp bebeğe gidicez 🥰az kaldı

Back