Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
maviss_34 maviss_34 K kgm kızlar hayırlı olsun, öncelikle Allah gebeliğinizi netleştirsin, sonra da sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :) :anneadayı:

ben bu sitede gebeliğini ovulasyon testiyle de öğrenen çok kişi okudum. Eğer elinizde varsa, hepimize örnek olması açısından birer ovulasyon testi de yapıp görsellerini bizimle paylaşabilir misiniz? Gerçekten gebeliği gösteriyor mu hep birlikte görelim :)

kızlaar nasılsınız? iğneden sonra değerlendirme yaptık bekliyoruz artı
k çok heyecanlıyım
Bende bende =)
6 ocakta iğne oldum bende, değerlendirmeleri yaptık bekliyoruz ❤️
İnsallahh güzel sonuçlar alırıs=)
Sizin şu baluşun neal in çukulatanın daylerin daha bir sürüsünün olduğu başlık varya🤭
Her sabah uyandığımda ilk işim orayı okumak 🥰
Çok eğlencelisiniz kuzu=)

maviss_34 maviss_34 K kgm kızlar hayırlı olsun, öncelikle Allah gebeliğinizi netleştirsin, sonra da sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :) :anneadayı:

ben bu sitede gebeliğini ovulasyon testiyle de öğrenen çok kişi okudum. Eğer elinizde varsa, hepimize örnek olması açısından birer ovulasyon testi de yapıp görsellerini bizimle paylaşabilir misiniz? Gerçekten gebeliği gösteriyor mu hep birlikte görelim :)
Ben yapmıştım canım, koyu çıkmıştı 😁

Bende bende =)
6 ocakta iğne oldum bende, değerlendirmeleri yaptık bekliyoruz ❤️
İnsallahh güzel sonuçlar alırıs=)
Sizin şu baluşun neal in çukulatanın daylerin daha bir sürüsünün olduğu başlık varya🤭
Her sabah uyandığımda ilk işim orayı okumak 🥰
Çok eğlencelisiniz kuzu=)
Benim de 4 ocakta çatladı. Hepimizin hemen hemen aynı zamanda belli olcak, çok heyecanlı 😁

Benim de 4 ocakta çatladı. Hepimizin hemen hemen aynı zamanda belli olcak, çok heyecanlı 😁
Valla çok heyecanlı=)
Bende sağlıklı beslenme seysine dikkat etmeye çalısıyorum 😁
Ceviz fındık yiorum avakado kabak çekirdeği falan tutunmaya yararsa die=)
Gerçi döllenme olabiliyor mu henüz onu bile bilmiyorum ama olsun😁
Bide bol su
Doktor bunu özellikle söyle kuzu
Bol su iç sende emi

Valla çok heyecanlı=)
Bende sağlıklı beslenme seysine dikkat etmeye çalısıyorum 😁
Ceviz fındık yiorum avakado kabak çekirdeği falan tutunmaya yararsa die=)
Gerçi döllenme olabiliyor mu henüz onu bile bilmiyorum ama olsun😁
Bide bol su
Doktor bunu özellikle söyle kuzu
Bol su iç sende emi
Hiç su içmiyorum ya hemen gidip içim

Napıyım bugünü değerlendiriyim mi ? Yarını mı beklesem 😂
Bence bugünü, hatta yarını ve bir sonraki günü mümkünse değerlendirin.
Eğer üstüste 3 gün zorlar dersen bugünü değerlendir, yarını pas geç, perşembe yine değerlendirin :)

Bence bugünü, hatta yarını ve bir sonraki günü mümkünse değerlendirin.
Eğer üstüste 3 gün zorlar dersen bugünü değerlendir, yarını pas geç, perşembe yine değerlendirin :)
3 günü denedim zorlamadı 4.gün adam isyan etmişti 😂😂 bugünü değerlendircem belki yarını boş bırakıp çatlamadan sonra 3 gün üst üste değerlendirebilirim ☺️

İnsulin değerin normal aslında.. açlık şekerin ve hb1ac de normal düzeyde ise gliforu kullanma bence. Bu seferde şekerin hızlı düşecektir.. Homa ir 2.97 demişsin… Glifor doktor kontörlünde kullansan daha iyi olur.. Çünkü şeker diyetle kontrol altına alınabilir. Ketojenik Diyet uygulayabilirsin.. Şeker içeren çoğu meyve ve kalorisi yüksek yiyecekleri kısıtlayarak daha protein ağırlıklı..
Bende pko olduğunda öyle bir diyete başlamıştım ama herşeyim normaldi..
Ama doktorla da dün konuştum. 60 kiloyum. 160 boy. Normal dedi. Kadınsal hormonlar içinde yağ gerekiyor zayıflama şimdilik dedi😅
İnositol içeriği en yüksek ve dolu dolu olan galiba maxijuno.. @ejce kullanmıştı.. Regl de etkilemediğini söylemişti.
Birde maxijuno da koenzim 200 mg.. en çokta inositol ile o üretime katılıyor.. Onu denemelisin bence.. Birde omega-3 de almaya çalış..
Tesekkur ederim canım tavsiyen için bakacağım mutlaka 🌸

Ben yapmıştım canım, koyu çıkmıştı 😁
hadi yaw,
benim bu ay da pas o zaman :cry:
perşembe BAT günüm, günlerdir aşırı kasık ve bel ağrım filan var, hissiyatım da güzel, ama ovulasyon testi silik çıkıyor... dolayısıyla herhalde yine olmadı... - yumurtlamadan sonra da 13. gün bugün, birşey olsa herhalde görünürdü

MaviSasa234 MaviSasa234

selam daha önce de danışmıştım sana yardımcı olur musun bir sorum var. eşimde ileri hareket düşük çıkmıştı bu ay takviyelere başladık dün regl oldum malesef denemeye devam tabi ki.. şimdi üroloji doktoru sperra önermiş ben doktora gitmeden proxeed plus almıştım bitmek üzere hangisine devam edelim sence içerikleri benzer gibi ekonomik olandan devam etsem nasıl olur? sperra 60 şase 400 lira diğeri 30 şase 300 e yakın
Morfoloji ve sayı nasıl?

hadi yaw,
benim bu ay da pas o zaman :cry:
perşembe BAT günüm, günlerdir aşırı kasık ve bel ağrım filan var, hissiyatım da güzel, ama ovulasyon testi silik çıkıyor... dolayısıyla herhalde yine olmadı... - yumurtlamadan sonra da 13. gün bugün, birşey olsa herhalde görünürdü
Bat günü gelmeden yapılan ovulasyon testi de silik çıkar.

Kusura bakmayın vallaha kendimi takip etmekten dinlemekten kafayı yedim galiba... Rabbım hepimizin gönlündeki muradı versin insallah
akıntı kısmı çok karışık geliyor bence ben pek anlayamıyorum, okuduklarımda da kimisinde akıntı oluyor kimisinde olmuyor filan bir garip :KK70:
siz bence değerlendirin ne olur ne olmaz

X