Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şimdi kızlar şöyle birşey var bunlar ovulasyon testlerimin yanında gelen testler 2 ayrı ovulasyon siparişiyle gelmiş 6li 6li ayrı testler sol taraftakiler ilk 6 adet olan seriden yaptığım testler alttaki 2 taneyi hatırlamıyorum ne zaman yaptığımı neyse sonra diğer 6 li seri teste geçtim gece yatarken yaptığım ne kadar belirgindi mesela sonra sabah ilk idrarla yaptım yok gibi bisey çıktı ben şu son 6li testten şüpheleniyorum birden o kadar düşer mi bhcg sonra zaten o 6 li da koyu bisey göremedim. ( bazı testleri bulamadım nereye koydum heyecandan bilmem yani kısacası ilk 6li olanda hep belirgin di diğer 6 li testte yok gibi biraz uzun oldu kusura bakmayın) testler bozuk olabilir mi

Eklentiler

• 20220111_105221.jpg
    20220111_105221.jpg
    102,1 KB · Görüntüleme: 33
Bende kaset testte silik çizgiyi gördüm ama, kasık ağrım ve lekelenmelerim var, çoktan regl olacağımı düşünmüştüm. Son 2 ayım da kimyasal olduğu için inan sıfır umutlayım
Aklına kötü şeyleri getirme geçen ay yaşadığın için korkun var anlıyorum kasık ağrısı şuan bende de var suan olmadı ama oğlum da bende de lekelenme olmuştu çok şükür hiç bisey olmadı 3 yaşında ellerinden öper yani demem o ki bi kere oldu diye gene olacak değil içini ferah tut ve dua et çok şükür bugunumuze🤩
Benim testte ekteki gibi, daha önce böyle silik çıktığında gidip kan baktirmistim 25 çıkmıştı, daha baya yenidirde lekelenme ve ağrı beni tedirgin ediyor cok
Benim de sabah ki testim böyleydi kuzum içimde kalmasın gidip kan vereyim değeri öğreneyim dedim bir kere daha kan veririm sonra doktoru beklerim diye düşünüyorum
Mavişşşş hayırlı olsunnnn. Kan sonucunda sonra durum güncelle ❤️ uğurlu gel vize inşallah 💕
Cok teşekkür ederim inşallah uğurlu gelir size de teker teker hamis haberlerinizi alırız cani gibiler duam🥰🤩👼

Arkadaşlar bende sizin gibi hamile kalmaya çalışan bir kardeşinizim. Yazdıklarınızı takip ediyorum sürekli. Ama bebeğini daha doğmadan karnında kaybeden arkadaşlar üzülüyor ya onlara bizzat benim kendimin anne karnındayken nasıl yaşayıp hayata tutunmuşum onu anlatayım umut olsun biraz tevekkül etmelerine sebep olayım istedim. Annem bana hamile kaldığında babam askerliğini yapmaya gitmiş. Ve o zaman da abim daha 1,5 yaşındaymış. Annemde babaannemlerle birlikte yaşıyor ve çok eziyet çekiyormuş. İkimize birden bakamayacağını düşünerek beni düşürmek için elinden ne geldiyse yapmış. Karnının üzerine tüpler koymuş, çocuklara karnını çiğnetmiş, ağır ağır yükler taşımış. Baktı düşmüyorum :) doktora kürtaj olmaya gitmiş. Doktor kalp atışımı duyunca almamış ben vebale giremem kalp atışları duyuluyor demiş. Gel zaman git zaman ben doğmuşum annem çok da güzel bakmış büyütmüş. Sonra ben1,5 yaşında emeklerken balkondan düşüp başımı yarmışım.7 saatlik beyin ameliyatına alınmışım. Annemin kafası dank etmiş. Allah'ım ben senin verdiğin canı almaya kalktım çok pişmanım çocuğumun başına bunlar o yüzden geldi affet diyerek günlerce başımda ağlamış. Yani biraz uzun oldu ama bu benim bizzat yaşadığım olay. Diyeceğim o ki yaşatacaksa rabbim kimse hiç birşey engel olamaz. Rabbim cümlemize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin

Aklına kötü şeyleri getirme geçen ay yaşadığın için korkun var anlıyorum kasık ağrısı şuan bende de var suan olmadı ama oğlum da bende de lekelenme olmuştu çok şükür hiç bisey olmadı 3 yaşında ellerinden öper yani demem o ki bi kere oldu diye gene olacak değil içini ferah tut ve dua et çok şükür bugunumuze🤩

Benim de sabah ki testim böyleydi kuzum içimde kalmasın gidip kan vereyim değeri öğreneyim dedim bir kere daha kan veririm sonra doktoru beklerim diye düşünüyorum

Cok teşekkür ederim inşallah uğurlu gelir size de teker teker hamis haberlerinizi alırız cani gibiler duam🥰🤩👼
bende doktorumla görüştüm, birazdan hastaneye gideceğim, progesteron ve hcg bakalım belki takviye vermek gerekir, gel dedi.. bakalım inşallah bu kez sağlıkla ilerlesin ne diyeyim, hepimizin gönlündekiler gerçek olsun

bende doktorumla görüştüm, birazdan hastaneye gideceğim, progesteron ve hcg bakalım belki takviye vermek gerekir, gel dedi.. bakalım inşallah bu kez sağlıkla ilerlesin ne diyeyim, hepimizin gönlündekiler gerçek olsun
Insallah canim haberdar et bizi de gelişmeler den👼

Selizay Selizay benim açtığım topik bana uğurlu geldi insallah topiginde sana ve bir çok kişiye uğur getirsin kuzum sabah kaset testte de garantilemiş oldu gebelik bugün kan vericem daha sonrasında liste de yerimi almak isterim 🧿👼🥰 Rabbım isteyen ugrasan kimsenin kucağını boş bırakmasın tez vakitte saglıklı gebelikler nasip etsin Amin❤
Maşallah 😍 hayırlı olsun canım

MaviSasa234 MaviSasa234 Canım sana bir şey danışabilir miyim?
Bu ay kimyasal gebelik geçirdim, takviye almak istiyorum insulin açlık 13, homa ir 2.97. Doktor yumurta kalitesini olumsuz etkileyecegini söylemişti diyet yapmaya çalışıyorum bunun yanında inositol içeren takviyeler iyi geliyormuş öyle dedi. Gynopol diye bir takviye önerdi daha önce kullanmıştım etkisini göremedim, prowomen da kullandım ise yaramadı. bana önerebileceğin bi takviye var mi ya da direkt glifor tarzı bir ilaç mi kullanmaliyim sanırım eczacisin yardımcı olabilirsen cok sevinirim🙏

MaviSasa234 MaviSasa234
Ben hayatımda adet ağrısı yaşamadım..😄 Aa hasta olmuşum diye çıkıyordum tuvaletten.. Bu süreç beni resmen tettikte hazır nazır bekletti🤦🏼‍♀️
Arı sütü bal propolis kalitesini artırıyormuş.. janna da onu kullanıp hamile kaldı. Onun yumurtası da kaliteli gelişmiyormuş.. öyle bir takviye alacaksan muhakak folik asit de al.. Folik asit yumurta üretiminde gerekiyor..
Birine de doktor yumurta kalitesi çok kötü diye arı sütü al demiş ama çok pahallıymış.
Bence deneyebilirsin… Sonuçta yumurta kaliteli olursa gebelik oluşuyor🙂
selam daha önce de danışmıştım sana yardımcı olur musun bir sorum var. eşimde ileri hareket düşük çıkmıştı bu ay takviyelere başladık dün regl oldum malesef denemeye devam tabi ki.. şimdi üroloji doktoru sperra önermiş ben doktora gitmeden proxeed plus almıştım bitmek üzere hangisine devam edelim sence içerikleri benzer gibi ekonomik olandan devam etsem nasıl olur? sperra 60 şase 400 lira diğeri 30 şase 300 e yakın

Şimdi kızlar şöyle birşey var bunlar ovulasyon testlerimin yanında gelen testler 2 ayrı ovulasyon siparişiyle gelmiş 6li 6li ayrı testler sol taraftakiler ilk 6 adet olan seriden yaptığım testler alttaki 2 taneyi hatırlamıyorum ne zaman yaptığımı neyse sonra diğer 6 li seri teste geçtim gece yatarken yaptığım ne kadar belirgindi mesela sonra sabah ilk idrarla yaptım yok gibi bisey çıktı ben şu son 6li testten şüpheleniyorum birden o kadar düşer mi bhcg sonra zaten o 6 li da koyu bisey göremedim. ( bazı testleri bulamadım nereye koydum heyecandan bilmem yani kısacası ilk 6li olanda hep belirgin di diğer 6 li testte yok gibi biraz uzun oldu kusura bakmayın) testler bozuk olabilir mi
Anladığım kadarıyla hamilesiniz 🤗 testlerin hepsinin bozuk olacağını zannetmiyorum bir çok kez kaset test yapan biri olarak 😀

Selam kızlar bu ay doğum kontrol hapı kullandım söylemiştim daha önce , bittikten 1 gün sonra adet oldum ama kahverengi çok koyu ve az, endiselendim tam anlamıyla sokulmuyor. 😑😦

Hayırlısı olaun inş.. E vit ve c vit tedavide kullanılıyor.. oksidatif hasar kaynaklı oluyormuş genelde.. İnş faydasını görürsünüz.. İlaçlad ile kolayca düzeliyor..
Bakalım canım çıkmaz inşallah öyle birşeyde çıkarsa da inşallah görürüz faydasını ☺️

X