- 13 Şubat 2021
- 3.452
- 4.628
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #1.701
Saat 8 gibi yapıyım demiştim ama 11-12 gibi mi yapıyım tekrarDaha pik değil ama gece de yap istersen gece sanki pik olacak..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saat 8 gibi yapıyım demiştim ama 11-12 gibi mi yapıyım tekrarDaha pik değil ama gece de yap istersen gece sanki pik olacak..
ay vallahi inşallah öyle birşeydir ne diyim artık hayırlısı.Bat günü gelmeden yapılan ovulasyon testi de silik çıkar.
İnşallah canım, yarım rahim ne oluyor?ay vallahi inşallah öyle birşeydir ne diyim artık hayırlısı.
biz de 2 senedir bekliyoruz. 2 sene önce 12. haftada bir düşüğüm var. yaşım 36. üzerine geçen ay hsg çektirdim ve yarım rahimli olduğumu öğrendim
yine de diyorum vardır bir zamanı bakalım gelecek inşallah...
tek boynuzlu rahim veya unikornuat uterus diye de geçiyor; doğuştan olan bir rahim anomalisi aslında. rahmimin sağ tarafı ve sağ tüpüm yokmuş, sadece sol tüp ve sol taraf gelişmiş. dolayısıyla rahim normale göre daha küçük. gebe kalmaya engel değil ama, gebe kalındıktan sonra biraz riskli oluyormuş, erken doğum vb gibi... ama bence gebe kalmayı da biraz zorlaştırıyor diye düşünüyorum..İnşallah canım, yarım rahim ne oluyor?
Tabii ki canim atıyorum son bitane kaldi onu da regl günü yapmak istiyorum koyu mu diye çok koyu degil ama silikte degilmaviss_34 @kgm kızlar hayırlı olsun, öncelikle Allah gebeliğinizi netleştirsin, sonra da sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :)
ben bu sitede gebeliğini ovulasyon testiyle de öğrenen çok kişi okudum. Eğer elinizde varsa, hepimize örnek olması açısından birer ovulasyon testi de yapıp görsellerini bizimle paylaşabilir misiniz? Gerçekten gebeliği gösteriyor mu hep birlikte görelim :)
Benim de bat günü gelmeden yaptığım aynı böyle çıkmıştıTabii ki canim atıyorum son bitane kaldi onu da regl günü yapmak istiyorum koyu mu diye çok koyu degil ama silikte degil
canım senin ne kadar var ki regline?Tabii ki canim atıyorum son bitane kaldi onu da regl günü yapmak istiyorum koyu mu diye çok koyu degil ama silikte degil
Suan 3 gün var canim bat günüm cuma bende o günü merak ediyorum ama silikten kırmızı doğru gidiyorcanım senin ne kadar var ki regline?
veya bugün yumurtlamadan sonra kaçıncı gün?
bu baya silik çünkü, benimkiler de böyle çıkıyor aslında acaba tekrar bir umut mu
Morfoloji 5 sayı 1 cc de 17 milyon canımMorfoloji ve sayı nasıl?
pazar günü yaptım iğnemi canımAyy hadi bakalım ne zaman iğne oldu?
Canım, bazılarının testi silik kalıyor hafif, ya da yeterince hormon salgılanmadığında çatlamıyor yumurta. Sen yine de değerlendir
Yok ben hicbisi icmicem 3 ay demiştim beklemedeyim=)Kuzu sen naptın.. Fsh için ilaç kullanacaktın..
Hem de nasilİçin karardı dimi
sen benden 3 gün öndesin önce senin sonrada benim güzel haberlerim gelir inşallah o topik benim ilk göz ağrım ya çok seviyorum minnoşlarımıBende bende =)
6 ocakta iğne oldum bende, değerlendirmeleri yaptık bekliyoruz
İnsallahh güzel sonuçlar alırıs=)
Sizin şu baluşun neal in çukulatanın daylerin daha bir sürüsünün olduğu başlık varya
Her sabah uyandığımda ilk işim orayı okumak
Çok eğlencelisiniz kuzu=)
Ayy inş kendiliğinden olur… Fsh da düzelir.. tiroidde baktır. Herşey normal ise kenarda bekleme moduna geçYok ben hicbisi icmicem 3 ay demiştim beklemedeyim=)
Yumurtlama gununu billiyor musun canim?Suan 3 gün var canim bat günüm cuma bende o günü merak ediyorum ama silikten kırmızı doğru gidiyor
30 pik 31 Ocak çatlama oldu cnmYumurtlama gununu billiyor musun canim?
2 gun var aramizda benim 2 gun once senden… bu durumda yarin sabah ben de bir gebelik testi yapayim da artik negatifse negatif pozitifse pozitif netlestireyim bari… yarin yumurtlamadan sonra 14. Gun cunku…30 pik 31 Ocak çatlama oldu cnm
İnsallahhh kuzusen benden 3 gün öndesin önce senin sonrada benim güzel haberlerim gelir inşallah o topik benim ilk göz ağrım ya çok seviyorum minnoşlarımı
Çıkar o zaman canım ben dün erken gebelik yaptım onda çıktı çok inanamadım yalancı çizgi çıkarıyor vs diye sabah da kasette çıkınca inanabildim ama çok yeni sanırım insan umutlanmak istemiyor gene de umut bizim işimiz iste2 gun var aramizda benim 2 gun once senden… bu durumda yarin sabah ben de bir gebelik testi yapayim da artik negatifse negatif pozitifse pozitif netlestireyim bari… yarin yumurtlamadan sonra 14. Gun cunku…