Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat günü gelmeden yapılan ovulasyon testi de silik çıkar.
ay vallahi inşallah öyle birşeydir ne diyim artık hayırlısı.
biz de 2 senedir bekliyoruz. 2 sene önce 12. haftada bir düşüğüm var. yaşım 36. üzerine geçen ay hsg çektirdim ve yarım rahimli olduğumu öğrendim :confused:
yine de diyorum vardır bir zamanı bakalım gelecek inşallah...

ay vallahi inşallah öyle birşeydir ne diyim artık hayırlısı.
biz de 2 senedir bekliyoruz. 2 sene önce 12. haftada bir düşüğüm var. yaşım 36. üzerine geçen ay hsg çektirdim ve yarım rahimli olduğumu öğrendim :confused:
yine de diyorum vardır bir zamanı bakalım gelecek inşallah...
İnşallah canım, yarım rahim ne oluyor?

İnşallah canım, yarım rahim ne oluyor?
tek boynuzlu rahim veya unikornuat uterus diye de geçiyor; doğuştan olan bir rahim anomalisi aslında. rahmimin sağ tarafı ve sağ tüpüm yokmuş, sadece sol tüp ve sol taraf gelişmiş. dolayısıyla rahim normale göre daha küçük. gebe kalmaya engel değil ama, gebe kalındıktan sonra biraz riskli oluyormuş, erken doğum vb gibi... ama bence gebe kalmayı da biraz zorlaştırıyor diye düşünüyorum..

maviss_34 maviss_34 @kgm kızlar hayırlı olsun, öncelikle Allah gebeliğinizi netleştirsin, sonra da sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :) :anneadayı:

ben bu sitede gebeliğini ovulasyon testiyle de öğrenen çok kişi okudum. Eğer elinizde varsa, hepimize örnek olması açısından birer ovulasyon testi de yapıp görsellerini bizimle paylaşabilir misiniz? Gerçekten gebeliği gösteriyor mu hep birlikte görelim :)
Tabii ki canim atıyorum son bitane kaldi onu da regl günü yapmak istiyorum koyu mu diye çok koyu degil ama silikte degil

Eklentiler

• 20220108_144840.jpg
    20220108_144840.jpg
    24,7 KB · Görüntüleme: 27
Tabii ki canim atıyorum son bitane kaldi onu da regl günü yapmak istiyorum koyu mu diye çok koyu degil ama silikte degil
canım senin ne kadar var ki regline?
veya bugün yumurtlamadan sonra kaçıncı gün?
bu baya silik çünkü, benimkiler de böyle çıkıyor aslında acaba tekrar bir umut mu:işsiz::KK53:

canım senin ne kadar var ki regline?
veya bugün yumurtlamadan sonra kaçıncı gün?
bu baya silik çünkü, benimkiler de böyle çıkıyor aslında acaba tekrar bir umut mu:işsiz::KK53:
Suan 3 gün var canim bat günüm cuma bende o günü merak ediyorum ama silikten kırmızı doğru gidiyor

Bende bende =)
6 ocakta iğne oldum bende, değerlendirmeleri yaptık bekliyoruz ❤️
İnsallahh güzel sonuçlar alırıs=)
Sizin şu baluşun neal in çukulatanın daylerin daha bir sürüsünün olduğu başlık varya🤭
Her sabah uyandığımda ilk işim orayı okumak 🥰
Çok eğlencelisiniz kuzu=)
sen benden 3 gün öndesin :KK70: önce senin sonrada benim güzel haberlerim gelir inşallah :KK200::KK200: o topik benim ilk göz ağrım ya çok seviyorum minnoşlarımı:KK200::KK200::KK200:

Arkadaşlar merhaba. Ben daha önce iki kere muayeneye gitmiştim ama eşim bu ay ilk defa gidecek çocuk için. Yaklaşık 14 aydır gebelik hiç oluşmadı. Bunu söyleyince doktor kendisi yapması gereken testleri yapar mı yoksa bizim özellikle bir şeyler belirtmemiz gerekir mi? Tecrübeli olan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.

sen benden 3 gün öndesin :KK70: önce senin sonrada benim güzel haberlerim gelir inşallah :KK200::KK200: o topik benim ilk göz ağrım ya çok seviyorum minnoşlarımı:KK200::KK200::KK200:
İnsallahhh kuzu❤️
Hepinizi tanıyo gibiyim orda😁 baştan sona okudum=)
Şimdide hergün takip ediyorum sapık gibi😂

2 gun var aramizda benim 2 gun once senden… bu durumda yarin sabah ben de bir gebelik testi yapayim da artik negatifse negatif pozitifse pozitif netlestireyim bari… yarin yumurtlamadan sonra 14. Gun cunku…
Çıkar o zaman canım ben dün erken gebelik yaptım onda çıktı çok inanamadım yalancı çizgi çıkarıyor vs diye sabah da kasette çıkınca inanabildim ama çok yeni sanırım insan umutlanmak istemiyor gene de umut bizim işimiz iste

X