- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.912
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #1.721
e yazsana kızİnsallahhh kuzu
Hepinizi tanıyo gibiyim orda baştan sona okudum=)
Şimdide hergün takip ediyorum sapık gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
e yazsana kızİnsallahhh kuzu
Hepinizi tanıyo gibiyim orda baştan sona okudum=)
Şimdide hergün takip ediyorum sapık gibi
Ya dedim şimdi maydanoz olmime yazsana kız
estağfirullah iyi yaptın askos burdada oturur bakalım zamanla orası gibi oluruzYa dedim şimdi maydanoz olmim
Orda tam oturmusş bi durum var
Burda seni görünce yazim dedim işte
İnsallah kuzuuestağfirullah iyi yaptın askos burdada oturur bakalım zamanla orası gibi oluruz
Umutlanilmaz mi yaaa, tabi ki cok haklisin. Ben de 2. cizgiyi hayalet bile gorsem 5 dk sonra hastanede bulurum kendimi insallahhh hayirlisiyla saglikla devam etsin canimÇıkar o zaman canım ben dün erken gebelik yaptım onda çıktı çok inanamadım yalancı çizgi çıkarıyor vs diye sabah da kasette çıkınca inanabildim ama çok yeni sanırım insan umutlanmak istemiyor gene de umut bizim işimiz iste
Troidler iyi canimAyy inş kendiliğinden olur… Fsh da düzelir.. tiroidde baktır. Herşey normal ise kenarda bekleme moduna geç
Ovu testi yaptın mı canimÇıkar o zaman canım ben dün erken gebelik yaptım onda çıktı çok inanamadım yalancı çizgi çıkarıyor vs diye sabah da kasette çıkınca inanabildim ama çok yeni sanırım insan umutlanmak istemiyor gene de umut bizim işimiz iste
Sizin sayı ve morfoloji olarak sorununuz yok anladığım kadarıyla.Morfoloji 5 sayı 1 cc de 17 milyon canım
O zaman kenarda bekleme moduna alalım sizi... Fsh düzeldikçe yumurta kalitende artacaktır..Troidler iyi canim
Ovu testi yaptın mı canim
Insallah canım işte her ay fsh bakcam ama artarsa bi profa giderim senin de az kaldi=)O zaman kenarda bekleme moduna alalım sizi... Fsh düzeldikçe yumurta kalitende artacaktır..
Amin canim insallah Rabbım herkese tattirssn bu eşsiz duyguyu sağlık ocağında verdiğim için sonucum henüz çıkmadı yarın dediler ama bakıyorum devamlı cikmis mi diyeUmutlanilmaz mi yaaa, tabi ki cok haklisin. Ben de 2. cizgiyi hayalet bile gorsem 5 dk sonra hastanede bulurum kendimi insallahhh hayirlisiyla saglikla devam etsin canim
Bu arada yukardaki mesajlara baktim ama goremedim, kan degerin kac cikti bugunku?
Aynen ben estrofem almaya başladım.. 16 gün sonra transfer inş...Insallah canım işte her ay fsh bakcam ama artarsa bi profa giderim senin de az kaldi=)
Qy çok heycanliAynen ben estrofem almaya başladım.. 16 gün sonra transfer inş...
M mavili_yeshll haftaya transfer öncesi kp ile kv ziyaret için antalya'ya gideceğiz inş. Sonra da kendi kabuğumuza çekileceğiz. Sessiz sedasız evde transfer sonrasını bekleyeceğim.
Gruplarda okudum. Öyle aman aman bir zorluğu yokmuş. Annen babana bile ihtiyacın yok. Kuzu bence sende başlarsan sessiz sedasız ilerletebilirsin..Qy çok heycanli
Yaptım canım görseli paylaştım yukarıda ama çok kırmızı değil de günden güne kızarıyor gibi bitane kaldı onu da bat gününde yapcm merak ediyorum bende ne denli kizaracqk dieTroidler iyi canim
Ovu testi yaptın mı canim
Ayyy hadi bakalim cikinca bizi de habersiz birakma :)Amin canim insallah Rabbım herkese tattirssn bu eşsiz duyguyu sağlık ocağında verdiğim için sonucum henüz çıkmadı yarın dediler ama bakıyorum devamlı cikmis mi diye
Tabi ki mutlaka yazarım burdanAyyy hadi bakalim cikinca bizi de habersiz birakma :)
Canım benim durumum net değil henüz,doktorum çok olumlu konuşmadi.. ovulasyon testi de yok hiç elimde ,olsa yapardimmaviss_34 K kgm kızlar hayırlı olsun, öncelikle Allah gebeliğinizi netleştirsin, sonra da sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :)
ben bu sitede gebeliğini ovulasyon testiyle de öğrenen çok kişi okudum. Eğer elinizde varsa, hepimize örnek olması açısından birer ovulasyon testi de yapıp görsellerini bizimle paylaşabilir misiniz? Gerçekten gebeliği gösteriyor mu hep birlikte görelim :)
Benimde 31 de çatlama oldu 14 Ocak bat günüm senin de 15 Ocak olması lazim izlediğim video da üzerine 14 gün sayin diyordu31 Aralık pikti adet günüm pazar değil mi acaba 1binde çatlama oldu
Sadece benim Annemler ve istekiler biliyor olmadığını çünkü ben bebek çok seviyorum niye olmadı istemiyonuz mu dendi ben de anlattım napim ankaradalar orda daha iyi yerler var giderim orda olurum bakarlarda oh ne guzel=)Gruplarda okudum. Öyle aman aman bir zorluğu yokmuş. Annen babana bile ihtiyacın yok. Kuzu bence sende başlarsan sessiz sedasız ilerletebilirsin..