- 13 Şubat 2021
- 3.452
- 4.628
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #1.661
Akşam bir tane daha test yapıyım koyulaşırsa değerlendiriyim. Çok üst üste olunca adam istemiyorDegerlendir valla boş geçmesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Akşam bir tane daha test yapıyım koyulaşırsa değerlendiriyim. Çok üst üste olunca adam istemiyorDegerlendir valla boş geçmesin
Kan verdim henüz değer 12 , doktorun gelmesini bekliyorum,lekelenmem ve kasık ağrılarım devam ediyor. Detayları konuscam. Rahimde kalınlaşma var kan tahliline göre konuşalım dedi , akibetim ne olur bilmiyorum,dua edin nolur, bu defa devam etsinInsallah canim haberdar et bizi de gelişmeler den
Değerlendir ya boş geçme sperm sorunu yoksaNapıyım bugünü değerlendiriyim mi ? Yarını mı beklesem
Şükür yok canım akşam bir test daha yapıp değerlendiricemDeğerlendir ya boş geçme sperm sorunu yoksa
Benimde o değerler de çıkacak o zaman canim insalalh sağlıkla tutunur sana miniginKan verdim henüz değer 12 , doktorun gelmesini bekliyorum,lekelenmem ve kasık ağrılarım devam ediyor. Detayları konuscam. Rahimde kalınlaşma var kan tahliline göre konuşalım dedi , akibetim ne olur bilmiyorum,dua edin nolur, bu defa devam etsin
Doktor gebelik var diyemeyiz , corasprine devam et şu noktada düşecek bir bebeği tutamayiz 2 gün sonra tekrar görüşelim dediBenimde o değerler de çıkacak o zaman canim insalalh sağlıkla tutunur sana minigin
Bu nasil yıkıcı bir konusmadir ya Allahim insallaj tutunur ve söylediklerine utanır o doktor daDoktor gebelik var diyemeyiz , corasprine devam et şu noktada düşecek bir bebeği tutamayiz 2 gün sonra tekrar görüşelim dedi
Benim testim de dün ve önceki gün böyleydi bugün siliklesti ne demek bu? Sağ kasığımda da ağrı var. Yumurtluyordum vaz mi geçtim acaba?Selizay canım sen bu testlerden anlıyorsun bu şu an pik mi yoksa yarın mı pik olur ? Eki Görüntüle 2986006
Umutlanmiyorum zaten , nasip bazı şeyler ,napalim.. hayırlı ve sağlıklı olanı olsun hepimiz içinBu nasil yıkıcı bir konusmadir ya Allahim insallaj tutunur ve söylediklerine utanır o doktor da
Amin canim dediğin gibi nasip kısmetUmutlanmiyorum zaten , nasip bazı şeyler ,napalim.. hayırlı ve sağlıklı olanı olsun hepimiz için
Ah hayirli uğurlu olsun inşallah saglikla cok cok sevindimSelizay benim açtığım topik bana uğurlu geldi insallah topiginde sana ve bir çok kişiye uğur getirsin in kuzum sabah kaset testte de garantilemiş oldu gebelik bugün kan vericem daha sonrasında liste de yerimi almak isterim Rabbım isteyen ugrasan kimsenin kucağını boş bırakmasın tez vakitte saglıklı gebelikler nasip etsin Amin❤
İnsulin değerin normal aslında.. açlık şekerin ve hb1ac de normal düzeyde ise gliforu kullanma bence. Bu seferde şekerin hızlı düşecektir.. Homa ir 2.97 demişsin… Glifor doktor kontörlünde kullansan daha iyi olur.. Çünkü şeker diyetle kontrol altına alınabilir. Ketojenik Diyet uygulayabilirsin.. Şeker içeren çoğu meyve ve kalorisi yüksek yiyecekleri kısıtlayarak daha protein ağırlıklı..MaviSasa234 Canım sana bir şey danışabilir miyim?
Bu ay kimyasal gebelik geçirdim, takviye almak istiyorum insulin açlık 13, homa ir 2.97. Doktor yumurta kalitesini olumsuz etkileyecegini söylemişti diyet yapmaya çalışıyorum bunun yanında inositol içeren takviyeler iyi geliyormuş öyle dedi. Gynopol diye bir takviye önerdi daha önce kullanmıştım etkisini göremedim, prowomen da kullandım ise yaramadı. bana önerebileceğin bi takviye var mi ya da direkt glifor tarzı bir ilaç mi kullanmaliyim sanırım eczacisin yardımcı olabilirsen cok sevinirim
Benimde öyle oldu. Bende dolu dolu olurdum.Siyahımtrak ve az geliyor kahverengiye dönük..Selam kızlar bu ay doğum kontrol hapı kullandım söylemiştim daha önce , bittikten 1 gün sonra adet oldum ama kahverengi çok koyu ve az, endiselendim tam anlamıyla sokulmuyor.
Dalgalanmadır takipte kalınArkadaşlar dün ovulasyon testimde çizgi çok koyu olmamakla beraber vardı bugün çizgi siliklesti. Ben pik olmasını bekliyordum ama olmadı bu neyi gösterir? Daha yeni başladım ovulasyon testine çok acemi ne olur yardim
Yani mesela bende pik olduğu güne kadar silik silik devam ediyor genelde, pik olacağı gün bir anda pik oluyor mesela. hani öncesinde hiç yoktu 3 gün içinde çok koyulaştı gibi bir yorum yapamıyorum kendi testlerim için. Ama çoğunlukla reglin 11-12. günü gibi pik görüyorum ben o yüzden 7. gün gibi başlıyorum yapmaya her gün 1 kez bakıyorum :) yumurtlama döneminde sadece kasık ağrısı oluyor bende, ordan yumurtamın çatlamakta olduğunu anlıyorum.Çizgi kaç gün sonra belirginlesti? Benim de 3 gündür aynı çok silik de değil pik de değil bekliyorum bakalım. Geçen ay yumurtlama döneminde sancı göğüs hassasiyeti hersey vardı bu ay hicbirsey hissetmiyorum. Acaba pik olunca mı hissediliyor? Yeni başladım bu testlere pek bilgim yok
Ayy hadi bakalım ne zaman iğne oldu?kızlaar nasılsınız? iğneden sonra değerlendirme yaptık bekliyoruz artı
k çok heyecanlıyım
Canım, bazılarının testi silik kalıyor hafif, ya da yeterince hormon salgılanmadığında çatlamıyor yumurta. Sen yine de değerlendirArkadaşlar dün ovulasyon testimde çizgi çok koyu olmamakla beraber vardı bugün çizgi siliklesti. Ben pik olmasını bekliyordum ama olmadı bu neyi gösterir? Daha yeni başladım ovulasyon testine çok acemi ne olur yardim
Ben yarın tekrar test yapmadan net bir şey diyemem canım ama herkeste çok net kopkoyu bir pik çıkmayabilir senin bugün silikleşti ise çatlamış demektir sperm sorunu yok ise mutlaka 3 gün üst üste değerlendir derimBenim testim de dün ve önceki gün böyleydi bugün siliklesti ne demek bu? Sağ kasığımda da ağrı var. Yumurtluyordum vaz mi geçtim acaba?
Sağ kasığımda çok ağrı var ama akıntı yok. Yumurtladigimda akıntı oluşuyordu normaldeAyy hadi bakalım ne zaman iğne oldu?
Canım, bazılarının testi silik kalıyor hafif, ya da yeterince hormon salgılanmadığında çatlamıyor yumurta. Sen yine de değerlendir
Sağ kasığımda ağrı var ama akıntı yok yumurtlama akıntı olmaz miydiBen yarın tekrar test yapmadan net bir şey diyemem canım ama herkeste çok net kopkoyu bir pik çıkmayabilir senin bugün silikleşti ise çatlamış demektir sperm sorunu yok ise mutlaka 3 gün üst üste değerlendir derim