Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Korkunu öyle iyi anlıyorum ki. Benimde 8.haftada kalbi durmuştu bebeğimin. Asla umutsuzluğa kapılma,kötüyü çağırma ve sakın korkma. Kesenin içinde bir bebek var ve sen onunla konuş. Bebeğine güven ver,emin ol sana sıkı sıkı tutunacaktır. Kalp atışı haberlerini mutlaka paylaş bizimle kuzum.
Arkadaşım ne güzel konuştun Allah razı olsun ya, öyle yapacağım paylaşacağım sizinlede çok teşekkür ederim Rabbim sizli bizli herkesi sevindirsin bu arada yanlış kelimeler yazdıysam kusuruma bakmayın ben Azerbaycanliyim Türkiye'de evliyim

Merhaba hanimlar,
Is guc ve noel tatili yogunlugu nedeniyle bir haftadir gelemedim foruma. Benim dun LH im pik cikti. ondan onceki gunu degerlendirmistik zaten . Bakalim artik beklicez :)
Benim de bugün pik çıktı 🤩 dün ve bugünü değerlendirmiştik zaten. Bir de bakmışsın aynı anda hamile olmuşuz. Ah ne tatlı hayali düşüncesi bile gülücükler açtırıyor insanın yüzünde . Allahım duy sesimizi hadi inşallahhhhh 👍💕🤲🏻

Arkadaşım ne güzel konuştun Allah razı olsun ya, öyle yapacağım paylaşacağım sizinlede çok teşekkür ederim Rabbim sizli bizli herkesi sevindirsin bu arada yanlış kelimeler yazdıysam kusuruma bakmayın ben Azerbaycanliyim Türkiye'de evliyim
Bu arada sizede geçmiş olsun tez zamanda yeri dolsun inşallah

Azeri kardeşim gayet güzel yazmışsın hiç merak etme. Kardeşler bugünler içindir. Biz sizinle tek bir milletiz. Ne çok severim azerileri. Yılların eskitemediği dostlar gibi ne güzel. Korkma asla seni koruyan Rabbin var, yalnız değilsin bizler burdayız. 💕

Azeri kardeşim gayet güzel yazmışsın hiç merak etme. Kardeşler bugünler içindir. Biz sizinle tek bir milletiz. Ne çok severim azerileri. Yılların eskitemediği dostlar gibi ne güzel. Korkma asla seni koruyan Rabbin var, yalnız değilsin bizler burdayız. 💕
Allah razı olsun kardeşim sağ ol var ol Rabb'im yar ve yardımcımız olsun 🤲❤️

Güzel anne adayı arkadaşlarım merhaba
Bugün doktora gittim yumurta kontrolü için. Lh testlerinin silik çıkması sinirimi bozdu. Ovulasyon belirtileri olmasına rağmen (gaz sancısı,şişkinlik ve kasıkta ağrı) düne kadar hep silikti. Bugün doktor sağ tarafta yumurtamın olduğunu ve bu haftayı iyi değerlendirmem gerektiğini söyledi. Az önce acaba testler bozukmu diye tekrar denedim ve bu sefer testte de LH pik görünüyor. Hepinizin duasına öyle ihtiyacım var ki. Kendiniz için dua ederken lütfen beni de unutmayın. Buhafta çok önemli dilerim Rabbim yüzümü güldürsün. Sizlerin de yüzünü güldürsün , hepimizin hayrına olsun bu hafta.
Çizgi kaç gün sonra belirginlesti? Benim de 3 gündür aynı çok silik de değil pik de değil bekliyorum bakalım. Geçen ay yumurtlama döneminde sancı göğüs hassasiyeti hersey vardı bu ay hicbirsey hissetmiyorum. Acaba pik olunca mı hissediliyor? Yeni başladım bu testlere pek bilgim yok

Selizay Selizay benim açtığım topik bana uğurlu geldi insallah topiginde sana ve bir çok kişiye uğur getirsin kuzum sabah kaset testte de garantilemiş oldu gebelik bugün kan vericem daha sonrasında liste de yerimi almak isterim 🧿👼🥰 Rabbım isteyen ugrasan kimsenin kucağını boş bırakmasın tez vakitte saglıklı gebelikler nasip etsin Amin❤

Eklentiler

• 20220111_081021.jpg
    20220111_081021.jpg
    81,9 KB · Görüntüleme: 64
  • 20220111_080926.jpg
    20220111_080926.jpg
    79,1 KB · Görüntüleme: 63
Selizay Selizay benim açtığım topik bana uğurlu geldi insallah topiginde sana ve bir çok kişiye uğur getirsin kuzum sabah kaset testte de garantilemiş oldu gebelik bugün kan vericem daha sonrasında liste de yerimi almak isterim 🧿👼🥰 Rabbım isteyen ugrasan kimsenin kucağını boş bırakmasın tez vakitte saglıklı gebelikler nasip etsin Amin❤
Maşallah tebrik ederim. Anne grubunuda açmıştın😄

Onu çoktan açmıştım totem yapıp çok şükür oldu valla içime doğmuş sanki 🙈😅 teşekkür ederim 😍
Bende kaset testte silik çizgiyi gördüm ama, kasık ağrım ve lekelenmelerim var, çoktan regl olacağımı düşünmüştüm. Son 2 ayım da kimyasal olduğu için inan sıfır umutlayım

Benim testte ekteki gibi, daha önce böyle silik çıktığında gidip kan baktirmistim 25 çıkmıştı, daha baya yenidirde lekelenme ve ağrı beni tedirgin ediyor cok

Eklentiler

• IMG_20220111_040143.jpg
    IMG_20220111_040143.jpg
    46,8 KB · Görüntüleme: 62
Mavişşşş hayırlı olsunnnn. Kan sonucunda sonra durum güncelle ❤️ uğurlu gel vize inşallah 💕

Kız negatifi çağırma şimdiden 😅 herkes bezmiş kan vermekten 😁 kan veren sonucuna beni etiketlesin. 🤩
Hayırlısı olsun canım zaten duam olmasından yana, bu da kimyasal olursa artık tüp bebeğe dönücem, 2 yıldır gebelik elde edemiyoruz, son 2 aydır da kimyasal oldu, inşallah bu ay olsun.. o kadar yoruldum, üzüldüm, yıprandım ki anlatamam.. umut etmekten bile korkar bir haldeyim..

Spermdw yapısal bozukluk olunca gebelik oluşuyor ama düşük oluyormuş.. Ama hasarın yüksek olması gerekiyor diye okumuştum. Dna hasar testi de yaptırın..
Bu doktorda öylr dedi bize evet. Önümüzdeki hafta falan vericek nasipse bakalım

Hepimizde aynı dert. 🤣 Benim de kv çok iyi ama biraz fazla mesele anlatıyor, çok sıkılıyorum.
Bazen de daha önce o meseleyi anlattığını unutup tekrar anlatıyor. Bazılarını en az 4-5 kez dinlemişimdir
Ahaha ay aynı benimki😂😂 benimkide çok iyi ama bir insan her yalnız kalışımızda da bizim düğünde verdiği yemeği vs anlatmazki ya 🤦🏼‍♀️😂😂

X