Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oyyy kuzucumm bu rüüyalar hep bilinç altımızın bize oyunları.. Terse çıkcanı yoralım ve güzel bir rahim ve kaliteli yumurtalara yoralım, hayırlara çıksın

Hadi bakalım hayırlsıı beklemeye devam az kaldı ben de şimdiden kendimi teselli ediyorum adet olursan üzülmek yok diye

Kasık batmaları göğüste şişkinlik ve arada adet olacam gibi ağrılar var, bir gün hamile kaldığımda kesin anlamam ben adet le hamilelik çok aynıymış ya belirtileri.. Benim tek net belirtim adet öncesi gelen kahverengi lekelenme.. Şükür şu an için gelmedi salı adet görünüyor cumaya kadar olmazsam kan vermek istiyorum

Evet ak koyun kara koyun belli olacak haftaya bu zamanlar ben de sürekli bunu hatırlatıyorum kendime, insanoğlu her şeye göğüs gerebiliyor canım ilk bir kaç gün üzülüp sonra yeniden kalkıyor ayağa. Ben sadece şuan yeme ve spor düzenimden memnun değilim bir sonraki ay bunu değiştirmek istiyorum, daha doğrusu değiştirmeye gayret etmek diyelim. Yoğun çalışıyorum ve bazen yeme içme şaşabiliyor, e malum bu da yumurta kalitesi için mühim.

Canım bende dün iğne oldum yarın sabah 4 gibi çatlamasını bekliyorum ama ben 2-3 tane havucu sıkıp suyunu içiyorum 1 hafta iyice desteklesin hemde tutunmaya çok yararı oluyormuş tüp Bebek transferlerinden sonra bir hafta havuç avokado ananas öneriyorlarmis iyice araştırdım

Günaydın kızlar 28 aralık yumurtam çatladı döngüm26-27 gün beklenen bat 11 ocak dün akşam birşey dürttü evde son kaset test vardı yaptım negatif olsa çıkarmıydı acaba yada erken mi yaptım ki

Oturdum ağlıcam resmen ya öğlene kadar test çıktı çıktı yoksa muayene etmiyorlar kan verdim canim çok saol inşallah güzel dilekleriniz ayakta tutuyor beni
Canın covid testi 24 saat içinde çıkıyor genelge ama negatif olanlar daha erkennc çıkıyor diye biliyorum

Ben
Benide aranıza a alır mısınız

Avakado almıstım kuzuu da havuçta yiim o zaman
İnsallah sende bende güzel haber alırıs bu ay

Adetinin 2 veya 3. Günü gidip hormon testi vermelisin
Gunaydın kızlar rüyasında sureklı bebek seven varmı yada kucagında gezdıren o kişi benim ahahhaha vallahı psıkolejim iyice alt üst olduuu
Rüyamda dün bebeğim olmuştu çok güzeldi
Kuzucum birazcık muhabbetini kapatsanız ikinize de iyi gelecek bence. Belkş kaybetmek ona da iyi gelmemiştir.
Günaydın balım, önceki günden kalanlar da tutar. Ama ben üst üste yapmaktan yanayım sperm sorunu yoksa
MaviSasa234 ejce eşim sperm testi vericek birazdan bende bir heyecan

Sonuçlar çıkınca sizinle paylaşsam olur mu kızlar benim hiç bileğim yok bu konuda.
Yolla gelsin balımmmmm
Ben

Benide aranıza a alır mısınız
Ekledim hoşgeldin
Selizay merhaba canım benide ekler misin
Şans bizden yana olsun
Ekledim hoşgeldin

Canım bende işe yaramıştı, yine de bi araştır

Canım liste yapamıycam demiştin ama yapmışsın beni de ekle lütfen birgün buraya hamileyim demek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…