Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
MaviSasa234 MaviSasa234 @ejce eşim sperm testi vericek birazdan bende bir heyecan😂

Sonuçlar çıkınca sizinle paylaşsam olur mu kızlar benim hiç bileğim yok bu konuda.
Test sonucu saat kaçta çıkacakmış?
Bende bir durum yok şu an için. Salı günü keseyi gördük. Bu salı yine kontrole gideceğim. Kalp atışı önümüzdeki haftadan sonra duyulur demişti doktor. Bekliyorum öyle 😊

sen neler yaptın canım tedaviye başladın mı bekliyor musun sayfan kapalı bakılmıyor sana 🤣
Nası kapalı ya kuzu, hep aynı duruyor oynamadım ki hiç🤔 hep kapalıydı yada=)
Bu ay klomen kullandıım işte, onuncu gün gittim 18 mm yumurtam olusmustu çatlatma iğnesi oldumm işte o gün=)
Perşembe günü yani
Dün değerlendirme günüydü, bugün boş, yarın yine değerlendirces
Pazartesi de kontrole gidicess çatlamıs mı diye kontrol için
Bide bu doktor rahimde 8 mm polip gördü, eğer hu ay gebelik olmassa o polibi temizleyelim sonra aşılama yapalım dedi
Bakalım suan değerlendirip bekleme aşamasındayıs
Sen nasılsın napıyosun🥰

Adetinin 2 veya 3. Günü gidip hormon testi vermelisin

Rüyamda dün bebeğim olmuştu çok güzeldi 😢

Kuzucum birazcık muhabbetini kapatsanız ikinize de iyi gelecek bence. Belkş kaybetmek ona da iyi gelmemiştir.

Günaydın balım, önceki günden kalanlar da tutar. Ama ben üst üste yapmaktan yanayım sperm sorunu yoksa 😅

Yolla gelsin balımmmmm

Ekledim ❤️ hoşgeldin

Ekledim ❤️ hoşgeldin
Hoşbuldum 🥰 ben 3 aylık evliyim ama sizlerden fikir alışverişinde bulurum. Bu yüzden istedim

Nası kapalı ya kuzu, hep aynı duruyor oynamadım ki hiç🤔 hep kapalıydı yada=)
Bu ay klomen kullandıım işte, onuncu gün gittim 18 mm yumurtam olusmustu çatlatma iğnesi oldumm işte o gün=)
Perşembe günü yani
Dün değerlendirme günüydü, bugün boş, yarın yine değerlendirces
Pazartesi de kontrole gidicess çatlamıs mı diye kontrol için
Bide bu doktor rahimde 8 mm polip gördü, eğer hu ay gebelik olmassa o polibi temizleyelim sonra aşılama yapalım dedi
Bakalım suan değerlendirip bekleme aşamasındayıs
Sen nasılsın napıyosun🥰
Aa polip daha önceden olmayabilir.. Bu ilaçlarda yapabiliryormuş.. Tüp bebek sayfalarında okudum bende.. O yüzden genelde bi histeroskopi geçmişi oluyor herkesin..

X