- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.917
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #1.161
Sen İsa doğurmuşsunBen doğurduğumu görüyorum ama çıkan bebek 2-3 yaşlarında oluyor ve konuşuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen İsa doğurmuşsunBen doğurduğumu görüyorum ama çıkan bebek 2-3 yaşlarında oluyor ve konuşuyor
Hahaha ben de böyle gördümmmm ilk doğduğunda bebekti ama sonra büyüdü nasıl oldu anlamdımBen doğurduğumu görüyorum ama çıkan bebek 2-3 yaşlarında oluyor ve konuşuyor
Zaten bu kadar düşük değerlerle doğal yolla olan bebek resmen bi mucize olacak, konuşursa da şaşırmamSen İsa doğurmuşsun
Yaa nasıl olur böyle bir şey, yarın çıkarsa olmuyor mu anlamadımOlmadi kızlar bi covit testi çıkmadı diye muayene etmediler çok üzgünüm obur aya kaldi
Çok üzüldüm canım ama vardır bunda da bir hayır bi dahakine erken verirsin testi geçerlilik süresini öğrenirsinOlmadi kızlar bi covit testi çıkmadı diye muayene etmediler çok üzgünüm obur aya kaldi
Gerçekten mi? Nasıl ya.. Böyle birşey olabilir mi? Geç başla 1-2 gün olmuyor mu?Olmadi kızlar bi covit testi çıkmadı diye muayene etmediler çok üzgünüm obur aya kaldi
Test sonucu saat kaçta çıkacakmış?MaviSasa234 @ejce eşim sperm testi vericek birazdan bende bir heyecan
Sonuçlar çıkınca sizinle paylaşsam olur mu kızlar benim hiç bileğim yok bu konuda.
Nası kapalı ya kuzu, hep aynı duruyor oynamadım ki hiç hep kapalıydı yada=)sen neler yaptın canım tedaviye başladın mı bekliyor musun sayfan kapalı bakılmıyor sana
Hoşbuldum ben 3 aylık evliyim ama sizlerden fikir alışverişinde bulurum. Bu yüzden istedimAdetinin 2 veya 3. Günü gidip hormon testi vermelisin
Rüyamda dün bebeğim olmuştu çok güzeldi
Kuzucum birazcık muhabbetini kapatsanız ikinize de iyi gelecek bence. Belkş kaybetmek ona da iyi gelmemiştir.
Günaydın balım, önceki günden kalanlar da tutar. Ama ben üst üste yapmaktan yanayım sperm sorunu yoksa
Yolla gelsin balımmmmm
Ekledim hoşgeldin
Ekledim hoşgeldin
Ooo sen yenisin daha, bu ay ilk defa mı bırakacaksın korunmayı?Hoşbuldum ben 3 aylık evliyim ama sizlerden fikir alışverişinde bulurum. Bu yüzden istedim
Daha ne istiyosunnnn hazır bebeeeBen doğurduğumu görüyorum ama çıkan bebek 2-3 yaşlarında oluyor ve konuşuyor
Benden sonraki hastaları ararken duydumerken yaptırın madur olmayın dediler 1 günü yatırsaydı belki çıkardı şansıma haftasonu birde napalim nasip değilmişÇok üzüldüm canım ama vardır bunda da bir hayır bi dahakine erken verirsin testi geçerlilik süresini öğrenirsin
Negatif girmeden muayene etmiyorlar çok saçma sapan kural başka Hastaneler muayene ediyor işi yokuşa sürmek resmen çıkınca hemen getirim sonucu dedim kabul etmediler yine hayalet hüsranYaa nasıl olur böyle bir şey, yarın çıkarsa olmuyor mu anlamadım
Nasıl yapacağım peki.. Aldım maydanoz suyunu..Canım bende işe yaramıştı, yine de bi araştır
Pazar yarın ondan kalıyor yoksa yarında başlarım ama pazartesi senin için geç olur regl 5.gun dediler bende tamam dedim ne diyim kiGerçekten mi? Nasıl ya.. Böyle birşey olabilir mi? Geç başla 1-2 gün olmuyor mu?
Hastaneyi arasana 8 saatte çıkıyor sonuç.. Özel hastanede mi yaptırdın?Negatif girmeden muayene etmiyorlar çok saçma sapan kural başka Hastaneler muayene ediyor işi yokuşa sürmek resmen çıkınca hemen getirim sonucu dedim kabul etmediler yine hayalet hüsran
Niye illa test istiyorlar anlamadim ben, bizden bir sey istenmiyorNegatif girmeden muayene etmiyorlar çok saçma sapan kural başka Hastaneler muayene ediyor işi yokuşa sürmek resmen çıkınca hemen getirim sonucu dedim kabul etmediler yine hayalet hüsran
Aa polip daha önceden olmayabilir.. Bu ilaçlarda yapabiliryormuş.. Tüp bebek sayfalarında okudum bende.. O yüzden genelde bi histeroskopi geçmişi oluyor herkesin..Nası kapalı ya kuzu, hep aynı duruyor oynamadım ki hiç hep kapalıydı yada=)
Bu ay klomen kullandıım işte, onuncu gün gittim 18 mm yumurtam olusmustu çatlatma iğnesi oldumm işte o gün=)
Perşembe günü yani
Dün değerlendirme günüydü, bugün boş, yarın yine değerlendirces
Pazartesi de kontrole gidicess çatlamıs mı diye kontrol için
Bide bu doktor rahimde 8 mm polip gördü, eğer hu ay gebelik olmassa o polibi temizleyelim sonra aşılama yapalım dedi
Bakalım suan değerlendirip bekleme aşamasındayıs
Sen nasılsın napıyosun
Yok o da devlet canim 2 hastanenin testleri de orda yapılıyormuş lab.lari bozulmuş ondan geç çıkar dediler onuda az önce öğrendim yapacak bise yok 1 ay daha beklicezHastaneyi arasana 8 saatte çıkıyor sonuç.. Özel hastanede mi yaptırdın?