- 13 Aralık 2016
- 294
- 162
- 33
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
Sebepsiz. Bir tane oldu onun da kalp atışı olmadı..Bu arada kizlar ben pcoyum ne illet biseymis ve 6yildir bekliyoruz bebeğimiz olsn sizlerde sıkıntı nedir
Kendiliğinden kalabiliyor musun canım hamileSebepsiz. Bir tane oldu onun da kalp atışı olmadı..
banada pco görünümü var dedi dr. bu güne kadar hiç biri söylememiştiBu arada kizlar ben pcoyum ne illet biseymis ve 6yildir bekliyoruz bebeğimiz olsn sizlerde sıkıntı nedir
Amh değerinden tam teşhis koyulmuştu kuzum bana da bide yumurtalıkların goruntusundenbanada pco görünümü var dedi dr. bu güne kadar hiç biri söylememişti
bana amh bakmadı normal usg ile bakarken söyledi, reglimin 4. gününde 18mm yumurtam vardı. geçen senede kistim patladı iç kanama geçirdim, kadın doğum anlamadı ne olduğunu apandisit ameliyatına aldılar, içimi açınca bir bakıyorlar karnımın içi kan dolu, genel cerrah görmüş kistleri, aynı anda 2 ameliyat oldum sağolsunlarAmh değerinden tam teşhis koyulmuştu kuzum bana da bide yumurtalıkların goruntusunden
Onla geçmiş olsun canım bu ne ihmalkarlik ya nasıl anlamazlar ne zorluklar çekiyoruz anne olabilmek için şuan femara bitti mi senin kullanıyormusun halenbana amh bakmadı normal usg ile bakarken söyledi, reglimin 4. gününde 18mm yumurtam vardı. geçen senede kistim patladı iç kanama geçirdim, kadın doğum anlamadı ne olduğunu apandisit ameliyatına aldılar, içimi açınca bir bakıyorlar karnımın içi kan dolu, genel cerrah görmüş kistleri, aynı anda 2 ameliyat oldum sağolsunlaro günden sonra ilk kez ilaçla yumurta büyütüyoruz inşallah yine kist olmaz
sağol canım, daha dün başaladım çok heycanlıyımOnla geçmiş olsun canım bu ne ihmalkarlik ya nasıl anlamazlar ne zorluklar çekiyoruz anne olabilmek için şuan femara bitti mi senin kullanıyormusun halen
Ah canım geçmiş olsun. H HTCNM da kist patladı çok zor zamanlar geçirdi. Bu kistler durduk yere mi patlıyor yabana amh bakmadı normal usg ile bakarken söyledi, reglimin 4. gününde 18mm yumurtam vardı. geçen senede kistim patladı iç kanama geçirdim, kadın doğum anlamadı ne olduğunu apandisit ameliyatına aldılar, içimi açınca bir bakıyorlar karnımın içi kan dolu, genel cerrah görmüş kistleri, aynı anda 2 ameliyat oldum sağolsunlaro günden sonra ilk kez ilaçla yumurta büyütüyoruz inşallah yine kist olmaz
1,5 sene kalamadım, klomen, ovitrelle falan başarısız olduk. En son hsg çekileceğim ay hamile kaldım çok sevindim hsg çekmek zoruna kalmadım diye, sonra kalp atışı olmadı kürtaj oldum. Kürtaj sonrası enfeksiyon kaptım 1 hafta hastanede yattım, sonraa doktor enfeksiyon zarar verdi mi hsg bakamamız lazım dedi, yine kaçmadım hsgden,Kendiliğinden kalabiliyor musun canım hamile
Kuzum çok iyi düşünmüşsün
Aryam sen ne yaptın aldın mı hsg günüKuzum çok iyi düşünmüşsünhayırlı olsun.
Evet aldım canım. Reglin bitmesini bekliyoruz.Aryam sen ne yaptın aldın mı hsg günü
sağol canım, valla bende anlamadım nasıl oldu gerçekten acılı bir süreçtiAh canım geçmiş olsun. H HTCNM da kist patladı çok zor zamanlar geçirdi. Bu kistler durduk yere mi patlıyor ya
1,5 sene kalamadım, klomen, ovitrelle falan başarısız olduk. En son hsg çekileceğim ay hamile kaldım çok sevindim hsg çekmek zoruna kalmadım diye, sonra kalp atışı olmadı kürtaj oldum. Kürtaj sonrası enfeksiyon kaptım 1 hafta hastanede yattım, sonraa doktor enfeksiyon zarar verdi mi hsg bakamamız lazım dedi, yine kaçmadım hsgden,
Anestezili mi nasıl olacaksın?Evet aldım canım. Reglin bitmesini bekliyoruz.
Onla geçmiş olsun canım bu ne ihmalkarlik ya nasıl anlamazlar ne zorluklar çekiyoruz anne olabilmek için şuan femara bitti mi senin kullanıyormusun halenbana amh bakmadı normal usg ile bakarken söyledi, reglimin 4. gününde 18mm yumurtam vardı. geçen senede kistim patladı iç kanama geçirdim, kadın doğum anlamadı ne olduğunu apandisit ameliyatına aldılar, içimi açınca bir bakıyorlar karnımın içi kan dolu, genel cerrah görmüş kistleri, aynı anda 2 ameliyat oldum sağolsunlaro günden sonra ilk kez ilaçla yumurta büyütüyoruz inşallah yine kist olmaz
Hadi inşallah canım benimsağol canım, daha dün başaladım çok heycanlıyım
Sanada çok geçmiş olsun canım inşallah tekrar kalirsn en kısa zamandaAh canım geçmiş olsun. H HTCNM da kist patladı çok zor zamanlar geçirdi. Bu kistler durduk yere mi patlıyor ya
1,5 sene kalamadım, klomen, ovitrelle falan başarısız olduk. En son hsg çekileceğim ay hamile kaldım çok sevindim hsg çekmek zoruna kalmadım diye, sonra kalp atışı olmadı kürtaj oldum. Kürtaj sonrası enfeksiyon kaptım 1 hafta hastanede yattım, sonraa doktor enfeksiyon zarar verdi mi hsg bakamamız lazım dedi, yine kaçmadım hsgden,
Evet anestezili olacak canım, benim doktorum anestezisiz çekmiyorum dedi. Bir de dedi çekimden önce ilaç verip 1 saat bekliyoruz. İşleme öyle başlıyoruz. Burada okuduklarımın çok kısa sürüyormuş.Anestezili mi nasıl olacaksın?
İyi bari ağrı sızı hissetmeden hop diye biticek. Kaçıncı gün reglinin? Benim bittiği gibi ertesi gün yapıldıEvet anestezili olacak canım, benim doktorum anestezisiz çekmiyorum dedi. Bir de dedi çekimden önce ilaç verip 1 saat bekliyoruz. İşleme öyle başlıyoruz. Burada okuduklarımın çok kısa sürüyormuş.