Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hsg sonrası 3 gün yasak ilişki öncesine bir şey demedi, bir gün önce ilişki olmuştu hsg sonrası Duş alabilirsin dedi. Monodoks antibiyotik başladı. İşlemden önce ağrı kesici iç demişti.
Bana 7 öncesi 7 sonras i dediler ben 5.gun ilişkiye girmiştim yumurtlama zamanı diye kanama olmuştu çok korkmuştum baya ara vermiştim antibiyotik kullanıyodum birde

Bana 7 öncesi 7 sonras i dediler ben 5.gun ilişkiye girmiştim yumurtlama zamanı diye kanama olmuştu çok korkmuştum baya ara vermiştim antibiyotik kullanıyodum birde
Kuzum senin döngü arasında diye yasak oldu muhtemelen gebelik vs olmasın diye. .Biz adet bittiği günün ertesi günü çekim yaptık.

Yaaaaa bebeğiiimmm hayırlısı olsuunnn çok güzel düşünmüssünnnn
Allahh hayırlı zamanda sağlıklı bir şekilde herkese nasip etsin amin amin amin

Yaa yiyemiyorum şu meredi bugün aldırdım eşime dün yumurtladim sanırım ama yok yiyemedim gene içine ne kattiysam da eşin yedi bitirdi

Yaa Selizcimm ay bende böyle birşey düşündüm valla bugün ama gel gör ki bir topik açtım mapusa düşünce vazgeçtim bende geleyim dedim insan bir haber eder ama yayolunuz yolumuzdur haydi bismillah bende bu ay aylarca bana Söylenen ama hep ertelediğim soğan suyumla karşınızdayım eğer ki keramet soğandaysa bilemiyorum hayırlı olsunn bol bebikli gebikli topic olsun

Tamam kuzum çok sağol deneyeceğim inşallah
Aralık ayı catlatma iğnesi olmadan adet bitimi başladım günde 3 tane incir yedim hafta icerisinde 2 tane avakado tükettim,femarayla beraber yaptım bunları. İnatçı yumurtaliklarim sol 23-24 mm sag ise 14 mm kaldi. Sağ çok geç büyüyor benim. Şuan hamileyim,incirin çok büyük etkisi var

Yaa maşallah ne güzel sağlıcakla kucağına al inşallah
İncir alacağım bu kesin oldu
Sen nasıl yedin peki zeytinyağda bekletip mi yoksa normal şekilde mi ? Bir de femarayı doktor kontrolünde mü içtin ?

Amin canim benim darisi sana Allahin izniyle
Ben zeytinyağ incir kürünü enfeksiyonum icin kullanmistim. Sade yedim,icine ceviz ekledim öyle yedim
Doktorum verdi canım,klomen ben de işe yaramadı

Tinimmmmm hoş geldin kuzummmm dün hızlıca bir etiket yaptım, sensiz olur mu

İnşallah uğurlu gelir. Soğan kürü şifa olssun balımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…