- 6 Şubat 2021
- 5.844
- 5.273
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
Sen ne zaman cekilionEvet anestezili olacak canım, benim doktorum anestezisiz çekmiyorum dedi. Bir de dedi çekimden önce ilaç verip 1 saat bekliyoruz. İşleme öyle başlıyoruz. Burada okuduklarımın çok kısa sürüyormuş.
Sen ne zaman cekilion
Hsg sonrası 3 gün yasak ilişki öncesine bir şey demedi, bir gün önce ilişki olmuştuCanım hsg sonras i antibiyotik verdilermi ilişki yasaklıydı önce ve sonra kaç günSelizay
Aynen gebelik olma ihtimaline karşı zarar görmesin diyeSelizay canım ben yarın şehir dışına çıkıyorum. Doktorum döngünün 5 ile 9.günü arasında çekiyormuş. Dönüşümde çekicez hemen
Bana 7 öncesi 7 sonras i dediler ben 5.gun ilişkiye girmiştim yumurtlama zamanı diye kanama olmuştu çok korkmuştum baya ara vermiştimHsg sonrası 3 gün yasak ilişki öncesine bir şey demedi, bir gün önce ilişki olmuştuhsg sonrası Duş alabilirsin dedi. Monodoks antibiyotik başladı. İşlemden önce ağrı kesici iç demişti.
Kuzum senin döngü arasında diye yasak oldu muhtemelen gebelik vs olmasın diye. .Biz adet bittiği günün ertesi günü çekim yaptık.Bana 7 öncesi 7 sonras i dediler ben 5.gun ilişkiye girmiştim yumurtlama zamanı diye kanama olmuştu çok korkmuştum baya ara vermiştimantibiyotik kullanıyodum birde
OlabilirKuzum senin döngü arasında diye yasak oldu muhtemelen gebelik vs olmasın diye. .Biz adet bittiği günün ertesi günü çekim yaptık.
Şimdi ne kadar kaldı regline? Önümüzdeki döngü transfer mi yapılacak? Ayy çok heyecanlıOlabilirdemek ki farklı bunlar benim bitince 5 gün sonraya verildi randevu sonrada yasak koydular hahaha
Yaaaaa bebeğiiimmm hayırlısı olsuunnn çok güzel düşünmüssünnnnMerhaba kızlar, öncelikle herkese güzel bir yıl diliyorum
Benim gibi zor gebe kalanlar ve her ay o konudan bu konuya geçmekten yorulanlar için 2022 yılı topicimiz hayırlı olsun, umarım ilk aydan güzel haberleri alırız.
Liste yapmıyorum. Fikir alışverişi, soru, öneri, ve tabiki güzel haberleri buradan paylaşalım. Uğurlu olsun
Pamuğummmmmm az gezin dolaş şurada da uğurlu gelsin gızYaaaaa bebeğiiimmm hayırlısı olsuunnn çok güzel düşünmüssünnnn
Allahh hayırlı zamanda sağlıklı bir şekilde herkese nasip etsin amin amin amin
Hahahahah tamam guuuu gelicemm hepinizee üflüceemmmmPamuğummmmmm az gezin dolaş şurada da uğurlu gelsin gız
Birkaç günlüğüne eşimin kuzenlerini ziyarete gidicez canım.Aynen gebelik olma ihtimaline karşı zarar görmesin diyeyolculuk nereye
Hadi bakalım dağıt kafayı biraz. İyi eğlencelerBirkaç günlüğüne eşimin kuzenlerini ziyarete gidicez canım.
Yaa yiyemiyorum şu meredi bugün aldırdım eşime dün yumurtladim sanırım ama yok yiyemedim gene içine ne kattiysam daBenim yüksek değil 14 falandı. Adetin 3. Günü başladım, adet bittikten sonra ovulasyon testi yaptım çatlama görene kadar yedim. Aynı zamanda eşime keçiboynuzu özü yedirdim sabahları. Çatlama gördükten sonra 1 hafta boyunca her gün 1 avokado yedim.
Yaa Selizcimm ay bende böyle birşey düşündüm valla bugünMerhaba kızlar, öncelikle herkese güzel bir yıl diliyorum
Benim gibi zor gebe kalanlar ve her ay o konudan bu konuya geçmekten yorulanlar için 2022 yılı topicimiz hayırlı olsun, umarım ilk aydan güzel haberleri alırız.
Liste yapmıyorum. Fikir alışverişi, soru, öneri, ve tabiki güzel haberleri buradan paylaşalım. Uğurlu olsun
Banada öyle dediler hemşirecim herşey normal hormonlar falan döngüde kendimde ebe hemşireyim vajınal usgde kendim görünce aa ben polikistikover mişim dedimbanada pco görünümü var dedi dr. bu güne kadar hiç biri söylememişti
Aralık ayı catlatma iğnesi olmadan adet bitimi başladım günde 3 tane incir yedim hafta icerisinde 2 tane avakado tükettim,femarayla beraber yaptım bunları. İnatçı yumurtaliklarim sol 23-24 mm sag ise 14 mm kaldi. Sağ çok geç büyüyor benim. Şuan hamileyim,incirin çok büyük etkisi varTamam kuzum çok sağol deneyeceğim inşallah
Yaa maşallah ne güzel sağlıcakla kucağına al inşallahAralık ayı catlatma iğnesi olmadan adet bitimi başladım günde 3 tane incir yedim hafta icerisinde 2 tane avakado tükettim,femarayla beraber yaptım bunları. İnatçı yumurtaliklarim sol 23-24 mm sag ise 14 mm kaldi. Sağ çok geç büyüyor benim. Şuan hamileyim,incirin çok büyük etkisi var
Amin canim benim darisi sana Allahin izniyleYaa maşallah ne güzel sağlıcakla kucağına al inşallah
İncir alacağım bu kesin oldu
Sen nasıl yedin peki zeytinyağda bekletip mi yoksa normal şekilde mi ? Bir de femarayı doktor kontrolünde mü içtin ?
Tinimmmmm hoş geldin kuzummmm dün hızlıca bir etiket yaptım, sensiz olur muYaa Selizcimm ay bende böyle birşey düşündüm valla bugünama gel gör ki bir topik açtım mapusa düşünce vazgeçtim bende geleyim dedim insan bir haber eder ama ya yolunuz yolumuzdur haydi bismillah bende bu ay aylarca bana Söylenen ama hep ertelediğim soğan suyumla karşınızdayım eğer ki keramet soğandaysa bilemiyorum hayırlı olsunn bol bebikli gebikli topic olsun