- 18 Nisan 2021
- 14.885
- 46.362
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
Tek gecede hamile kalanları atıyoruz gruptan. Sitede onları sevmeyizKızlar selaaammm öncelikle yeni yıl bize bebek getirsin sağlıklaEşimin kuzenleri tek gecede gebe kalmışlar tarifini istedim bir biz tutturamıyoruz sanırım kızlarr artık gülüyorum üzülüyorum ama buda bir gerçek
Hahahah eveetTek gecede hamile kalanları atıyoruz gruptan. Sitede onları sevmeyiz
Bende sevmiyorum artık zatennTek gecede hamile kalanları atıyoruz gruptan. Sitece sevmeyiz
kime yakışmazki yaa hepimiz minnoş gebeleriz bundan sonraAyyy ne yakıştı sana
Kizlar benimde 3tane bebeğim karnimda kalbi durdu ben bunun için lenfosit aşısı yaptırdım 2defa bı arastirin derimCanisim kac tane tekrarlayan düşük oldu senin bi tek ben varım sanıyorum üzülüyorum yalnız değilmişim
Çevrem de de çok düşük yapn kuzum bende ilk düşüğümde tek ben zannediyordum ama bu sıralar hayli fazlalaştı ilk gebeliğim 7 haftalıktı kanamam gelmesiyle kürtaj oldum ikincisi ekim ayında kimyasal oldu ama doktor onu da normal gebelikten saydı ve genetik teste ve rahim filmine yönlendirmişti çok şükür bir sıkıntı çıkmadı hiç birinde sende üzülme vardır vakti zamanı eabbim hayırlısını versinCanisim kac tane tekrarlayan düşük oldu senin bi tek ben varım sanıyorum üzülüyorum yalnız değilmişim
İnşallah Allahın izniylekime yakışmazki yaa hepimiz minnoş gebeleriz bundan sonra
Ne demek o asi yani ne ise yarıyor tam olarakKizlar benimde 3tane bebeğim karnimda kalbi durdu ben bunun için lenfosit aşısı yaptırdım 2defa bı arastirin derim
Aminnnn hayırlısıyla inşallahEvren duy bizi tamam mıbu sene çok tatlı anneler olacağız güzel güzel bebislerimiz olacak sağlıklı ve hayırlı ❤
Amin canım inşallah sana bana hepimizeÇevrem de de çok düşük yapn kuzum bende ilk düşüğümde tek ben zannediyordum ama bu sıralar hayli fazlalaştı ilk gebeliğim 7 haftalıktı kanamam gelmesiyle kürtaj oldum ikincisi ekim ayında kimyasal oldu ama doktor onu da normal gebelikten saydı ve genetik teste ve rahim filmine yönlendirmişti çok şükür bir sıkıntı çıkmadı hiç birinde sende üzülme vardır vakti zamanı eabbim hayırlısını versin
Dusukleri ve ölümleri engelliyormus.Esimden kan aldılar bı şırınga onu ayristiriyorlar sonra doktorum koldan bana enjekte ettiNe demek o asi yani ne ise yarıyor tam olarak
Çok üzüldüm canım, genetik ve pıhtılaşma testlerini yaptırdın heraldeKizlar benimde 3tane bebeğim karnimda kalbi durdu ben bunun için lenfosit aşısı yaptırdım 2defa bı arastirin derim
Evet canım kan pıhtılaşmasi var ama son 2gebeligimde sabah akşam kan sulandirici kullanmama rağmen yinede korumadi başka sebepte bulunamadı baska bı doktora gittim oda bu aşıyı önerdi yaptırdıkÇok üzüldüm canım, genetik ve pıhtılaşma testlerini yaptırdın heralde
Aa çok ilginç eşinizden alınması prp gibi bisey zannettim suan ama farklı bir şey sanırım. Peki o kayıplardan sonra tekrar hamile kaldınız mı, cok üzgünüm sizin adınıza ve sizi çok iyi anlıyorumDusukleri ve ölümleri engelliyormus.Esimden kan aldılar bı şırınga onu ayristiriyorlar sonra doktorum koldan bana enjekte etti
Genlerde problem yok hatta bebislerde de genetik problem yoktu patolojiye gönderdikEvet canım kan pıhtılaşmasi var ama son 2gebeligimde sabah akşam kan sulandirici kullanmama rağmen yinede korumadi başka sebepte bulunamadı baska bı doktora gittim oda bu aşıyı önerdi yaptırdık
Yok henüz hamile kalamadim tüp bebekle olmuştu o gebeliklerim şuan da beklemedim ovitrelleden sonra rabbim kimse lye evlat acısı yaşatmasın boyle bi acı yoktur sanırımAa çok ilginç eşinizden alınması prp gibi bisey zannettim suan ama farklı bir şey sanırım. Peki o kayıplardan sonra tekrar hamile kaldınız mı, cok üzgünüm sizin adınıza ve sizi çok iyi anlıyorum
Amiiin. İnşallah bu sefer sağlıkla güzel haberleri alırsın canımYok henüz hamile kalamadim tüp bebekle olmuştu o gebeliklerim şuan da beklemedim ovitrelleden sonra rabbim kimse lye evlat acısı yaşatmasın boyle bi acı yoktur sanırım
Amin canımYok henüz hamile kalamadim tüp bebekle olmuştu o gebeliklerim şuan da beklemedim ovitrelleden sonra rabbim kimse lye evlat acısı yaşatmasın boyle bi acı yoktur sanırım
Aminnn hepimiz alalım inşallahAmiiin. İnşallah bu sefer sağlıkla güzel haberleri alırsın canım