Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tek gecede hamile kalanları atıyoruz gruptan. Sitede onları sevmeyiz

Canisim kac tane tekrarlayan düşük oldu senin bi tek ben varım sanıyorum üzülüyorum yalnız değilmişim
Çevrem de de çok düşük yapn kuzum bende ilk düşüğümde tek ben zannediyordum ama bu sıralar hayli fazlalaştı ilk gebeliğim 7 haftalıktı kanamam gelmesiyle kürtaj oldum ikincisi ekim ayında kimyasal oldu ama doktor onu da normal gebelikten saydı ve genetik teste ve rahim filmine yönlendirmişti çok şükür bir sıkıntı çıkmadı hiç birinde sende üzülme vardır vakti zamanı eabbim hayırlısını versin

Amin canım inşallah sana bana hepimize

Dusukleri ve ölümleri engelliyormus.Esimden kan aldılar bı şırınga onu ayristiriyorlar sonra doktorum koldan bana enjekte etti
Aa çok ilginç eşinizden alınması prp gibi bisey zannettim suan ama farklı bir şey sanırım. Peki o kayıplardan sonra tekrar hamile kaldınız mı, cok üzgünüm sizin adınıza ve sizi çok iyi anlıyorum

Yok henüz hamile kalamadim tüp bebekle olmuştu o gebeliklerim şuan da beklemedim ovitrelleden sonra rabbim kimse lye evlat acısı yaşatmasın boyle bi acı yoktur sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…