- 13 Eylül 2021
- 4.881
- 9.144
- 25
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
Aynen onu biliyorum ama prolaktinim yüksek değilCanım ben incir yediğim ay gebe kaldım, gerçi sağlıklı ilerlemedi ama 1 yıl sonunda öyle kalmıştım. Sabahları zeytinyağında beklemiş iki incir yedim. Prolaktin yüksekse önermiyorlar ama
Su çıkarmak zor geliyor, direk yemek daha pratik.
Prolaktin sorunu olanlara zarar canim ben zeytinyagda yedim prolaktin anında tavan yapmıştıKızlar incir yumurtalıklara iyi geliyormuş yumurtlamaya yardımcı oluyormuş bir bilginiz var mı ? Kaynatip suyunu içmek mi daha iyi sadece kendini günde bir yemek mi ?
Prolaktinin yüksek miydi peki o yüzden mi tavan yaptı acabaProlaktin sorunu olanlara zarar canim ben zeytinyagda yedim prolaktin anında tavan yapmıştı
Yok sinirda normal 20 30 arası o ay 60 falan olmuştuProlaktinin yüksek miydi peki o yüzden mi tavan yaptı acaba
Olacak olacak diyoruzAhaha seli iyi olmuş böyle ay ay gezmektense senelik topikhadi hayırlı gelsin topiğin güzel olumlamalarla sizi takipteyim
Hmm günde bir tane yemeyle yükseliyor demekkiYok sinirda normal 20 30 arası o ay 60 falan olmuştu
Benim yüksek değil 14 falandı. Adetin 3. Günü başladım, adet bittikten sonra ovulasyon testi yaptım çatlama görene kadar yedim. Aynı zamanda eşime keçiboynuzu özü yedirdim sabahları. Çatlama gördükten sonra 1 hafta boyunca her gün 1 avokado yedim.Aynen onu biliyorum ama prolaktinim yüksek değil
Adetten itibaren mi yedin zeytinyağında beklemiş inciri bir gece önceden yatmadan mı yaptın biraz anlatır mısın ?
Gel esram gelll senden ikiz üçüz artık Allah ne verdiyseArtık ay ay dolaşmadan burda takılalım hahahainşallah bu yil bizim yilimiz
Tamam kuzum çok sağol deneyeceğim inşallahBenim yüksek değil 14 falandı. Adetin 3. Günü başladım, adet bittikten sonra ovulasyon testi yaptım çatlama görene kadar yedim. Aynı zamanda eşime keçiboynuzu özü yedirdim sabahları. Çatlama gördükten sonra 1 hafta boyunca her gün 1 avokado yedim.
Benselam kızlar bende 2020 topiğinden beri sürünüyorum buralardatedavi aşamasında olan varmı
hayırlı olsun canım hsg den sonra gebelik ihtimali yükseliyor. 2 senedir istiyorum ama düzenli ilişki olmadı her ay , eşim askeri personel görevlere gidip geliyorBendün hsg çekildi sıkıntı yok çok şükür tüplerde. Sen ne kadar zamandır istiyorsun
İnşallah olurhayırlı olsun canım hsg den sonra gebelik ihtimali yükseliyor. 2 senedir istiyorum ama düzenli ilişki olmadı her ay , eşim askeri personel görevlere gidip geliyorşimdi femaraya başladım bende bakalım vesile olur inşallah
Ben canım femara kullandım gonalf450ve ovitrelle ama acayip bı ağrı giriyor arada kasıklarıma adet olcam diye bekliyorum pek umut yok topiginiz de hayırlı olsun kizlar herkesin gönlüne göre versin rabbim bize de tattirsinselam kızlar bende 2020 topiğinden beri sürünüyorum buralardatedavi aşamasında olan varmı
Liste yok bu grupta, listesizlik uğurlu gelecekBenim böyle gruplara girmem sakıncalı gibibenim gruplara inancım kalmadı kendime değil de ama olacak inanıyorum beraber başaracağız 2022 de
Canim bu çekindiğin film ile rahimde perde falan da anlaşılıyor değil miBendün hsg çekildi sıkıntı yok çok şükür tüplerde. Sen ne kadar zamandır istiyorsun
Hadi bakalım güzel haberler inşallahBen canım femara kullandım gonalf450ve ovitrelle ama acayip bı ağrı giriyor arada kasıklarıma adet olcam diye bekliyorum pek umut yok topiginiz de hayırlı olsun kizlar herkesin gönlüne göre versin rabbim bize de tattirsin
Evet bende mayıs ayında olmuştum ama tutmadı iğne 1 hafta belime kasıklarıma ağrı yapmıştı ev işi falan yapamıyordum yattığım yerden kalkamamıştımBen canım femara kullandım gonalf450ve ovitrelle ama acayip bı ağrı giriyor arada kasıklarıma adet olcam diye bekliyorum pek umut yok topiginiz de hayırlı olsun kizlar herkesin gönlüne göre versin rabbim bize de tattirsin
Evet kuzum çıkıyor hepsi şekli falan daCanim bu çekindiğin film ile rahimde perde falan da anlaşılıyor değil mi